PDA

View Full Version : Съседи..Мръсни номера

SceneGirl
01-25-2011, 14:11
Съседите ми са просто некви невероятни интриганти.. :o некви на по 100000 години излезли в пенсия и нямаши кво да правят по цял ден освен да се заяждат с младите....вчера съседката ми крещя ,че трябвало да се качвам по стълбите защото в асансьора кат се возя много се чувало :x .. обаче ест. аз съм гадничка и смятам да и няправя некво гадно номерче но не ми хрумват много. :-o .. Имам идея да и надраскам вратата с графити или да пусна от онези смръдливи бомбички :booooomb: под вратата и ...ама давайте некви идеи щтото започвам да се изчерпвам...

ПС:нямам нищо против дъртаците просто специално тия в моя блок са некви дебилни...само ходят и се оплакват на майками кво правя :o

GLaDOS
01-25-2011, 14:24
И какво като им съсипеш вратата или ги усмърдиш с бомбичка ? Дали нещо ще се промени ?
То просто няма смисъл . Не им карай на пук и не прави гадно .
Това че са ти казали да не използваш асансьора ... другия път им кажи че си плащате данъка стълби и асансьор и готово . Няма право никой без причина да ти забранява ... при положение че си плащаш . \:D/

rudi98
01-25-2011, 17:25
Според мен не им прави гадории, ами като ти забранява нещо не го изпълнявай!

Nakadah
01-26-2011, 21:02
Да не би ти да си плащала за вратата?

BGMilan
01-26-2011, 23:14
Според мен им направи някоя гадорийка , иначе ако проявиш разбиране и почнеш да се качваш по стълбите те пак ще намерят нещо с което да те дразнят. Аз също имах такива съседи и това беше единствения начин с който се ''разбирах'' с тях :D 8-)

mArMaLaDkA
01-27-2011, 07:48
най-гадното "номерче" е редовно, поне по 3 пъти на ден да слизаш и да се качваш с асансьора, който толкова много ги дразни. 8-)

MegiBoOm
01-27-2011, 07:54
най-гадното "номерче" е редовно, поне по 3 пъти на ден да слизаш и да се качваш с асансьора, който толкова много ги дразни. 8-)

LaChupacabra
01-27-2011, 10:04

точно.. :D а и ако наистина ходят при майка ти да се оплакват ...обясни и какво става...и да,щом си плащате за асансъора нищо не могат да ти кажат...

scrooper
01-27-2011, 11:10
викни дружинката и застани на стълбищната площадка на те съседи и почнете да тропате, скачате, викате. Като излезе, втурнете се надолу. После като се оплаче, оправдай се, че не си ползвала асансьора, както тя те е помолила.
ПС: Това няма да промени нищо, но е забавно :Р

Biskfitka
01-27-2011, 12:57
Детски работи...

Следващия път като ти каже нещо за асансьора й кажи,че няма никакво право да ти забранява и готово.Не се излагай.

kyka1
01-27-2011, 14:45
Аз преди със моите френдове много гадорийки сме правили.Най - бруталната беше когато отидохме до една конюшна и зехме малко наторална тор и ги запалихме пред вратата и звъннахме.Еии каква миризма беше нямам думи :D :D :D

dPa3HuTeJl
01-27-2011, 18:58
Лапешка му работа :? Бомбички щяла да пуска,като ти каже нещо и кажи че няма право да ти забранява нищо,тъй като нито ти е майка,нито е шефа на блока и на всичкото от горе си плащате за всичко,като ги дразни асансьора техен проблем,няма всички да се съобразяват с тях,и само ти ли ползваш асансьор в тоя блок,на другите не крещи ли ?

qsiii
01-27-2011, 19:31
аз като бях малка на съседката слагах череши под чергата на вратата и тя като стъпеше ги размаваше :D ей това ми беше редовния номер

vagarious
01-27-2011, 20:26
аз като бях малка на съседката слагах череши под чергата на вратата и тя като стъпеше ги размаваше :D ей това ми беше редовния номер

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pamaa
01-28-2011, 10:43
И какво като им съсипеш вратата или ги усмърдиш с бомбичка ? Дали нещо ще се промени ?
То просто няма смисъл . Не им карай на пук и не прави гадно .
Това че са ти казали да не използваш асансьора ... другия път им кажи че си плащате данъка стълби и асансьор и готово . Няма право никой без причина да ти забранява ... при положение че си плащаш . \:D/

И аз така мисля... нищо няма да промениш, просто си прави. каквото ти се прави и така :P 8-)

MegiBoOm
01-28-2011, 10:54

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

FernandoTorresIkerCasilla
01-28-2011, 15:34
Аз, редовно мажех с лепило [Ц200] дръжките на вратите, и мажех с яйца самите врати .. :D Много беше забавно! :D

rozenkrants
01-30-2011, 12:06
да правиш номера на съседите не е особено умно,особено,ако са големи инати и мрат трудно.Обаче със моите съседи сме в гражданска война от вече две години.Всеки ден им надувам главата с любимите си песни,минимум три часа death metal.Залепям с тиксо звънецът им да си звъни сам,три пъти съм рисувала графити по вратата им,скатах им лампата от коридора на блока,прерязах кабелите на външния звънец.Мисля,че вече около година не са получавали нито една сметка по пощата(хич не се и усещат,че ключовете за кутиите са еднакви).Всъщност то всичко започна като сложихме климатик и те се оплакаха,че много бучи и напсуваха майка ми така,че просто империята ми отвърна на удара.
Относно асансьора-ползвай го по-честичко ,дори и да не ти трябва,като се сетиш го викай на етажа ти,пък не е необходимо да слизаш.

fanpire
01-30-2011, 17:23
Въпреки,че по този начин нищо няма дапромениш,ще ти дам няколко идеи:

1.Побъркай ги със силна музика. :grin:
2.Когато си искаш използвай асансиора без да се съобразяваш с тях.
3.Намажи с гел за коса или олио дръжката на вратата им от външната страна. :-D
4.Сложи череши или друг плод под изтривалката им под вратата,както каза някой по-горе :lol:

Е,това е от мен.Успех :D

Infection
01-30-2011, 18:04
Офф,и аз мразя съседите си но не им прявя номера!!!
Търпя ги и тва нищо не се постига с номерцата!!!
Единственото което прявя е когато се прибера от даскало усилвам на макс басколоните ми !!! Ами така де няма само те да ме дразнят!!!

Ssummerjam
01-30-2011, 20:28
Кажи й да си сложи тапи в ушите, щом толкова й пречи шумът от асансьора. 8-)

mimeto999
01-31-2011, 09:51
Хм..еми аз на съседите съм правела досна номера като малка

1.отивах,звънях на званеца и те ми отварят.аз им викам "Може ли сол" и отиват да носят и през това време влизам и им хвърлям габарки в обувките.

2.техния звънец е доста счупен и кат минават около тях им махам копчето

3.слагала съм бомбички под вратата

4.кучето ми го накарах да се изака пред вратата ми и после званнах и те нагазиха в лайната

За др не се сещам

Cherwenokoska
01-31-2011, 18:58
С една приятелка сме правили толкова много неща .. най-лудото беше, когато къртихме дупчица в стената на съседите :grin: и се получи с мн труд 8-)

DuMbErRr
01-31-2011, 22:27
Изсери се пред врата и им поискай тоалетна хартия. \:D/

janito0o5
09-01-2012, 08:48
ем... аз на мойте съседи често им правя номера
1.слагам сурови яйца под изтривалката им за обувки
2.когато излязат им слагам дъвка в ключалката на вратата,за да не могат да се приберат
3.слагам развалени яйца когато си отворят входната врата
за друго в момента не се сещам

DennisCobain
09-01-2012, 08:57
Въх.. Предишните съседи такива гадории ми правеха на мен, че не е истина.. Пишеха ми по вратата "емо идиот", "емо лайно" и още куп, куп глупости.. Мажеха ми бравата със храчки и сополи.. Нашараха ми колата със спрей, пукаха гуми, счупиха ми пощенската кутия, слагаха лепило в ключалката, сто пъти сменях патрони и брави и всичко това, защото по цял ден свиря на китара и те били чували... Аре моля ти се.. Намалила съм усилвателя до край ама те "чували"... Изнесоха се преди месец, защото направих нещо много лошо което не бива да казвам. :D

sweetycherry33
09-01-2012, 08:59
Изсери се пред вратата им, звънни им, поискай им тоалетна хартия, избърши се и кажи, че е корава.

kitty02
09-01-2012, 12:03
Оригинала - надуваш музиката на макс - да не ти пука ;)

druzilla
09-01-2012, 12:09
Както ти сама каза това са някви пенсионери на по 100 години,защо трябва да им съсипваш последните години от живота с номера? :D Следващият път просто им обясни,че си в правото си да използваш асансъора и той точно за това е предназначен и няма как да ти го забранят..Не се занимавай с глупости ;)

shmatarok
09-01-2012, 12:13
Въх.. Предишните съседи такива гадории ми правеха на мен, че не е истина.. Пишеха ми по вратата "емо идиот", "емо лайно" и още куп, куп глупости.. Мажеха ми бравата със храчки и сополи.. Нашараха ми колата със спрей, пукаха гуми, счупиха ми пощенската кутия, слагаха лепило в ключалката, сто пъти сменях патрони и брави и всичко това, защото по цял ден свиря на китара и те били чували... Аре моля ти се.. Намалила съм усилвателя до край ама те "чували"... Изнесоха се преди месец, защото направих нещо много лошо което не бива да казвам. :D
бих се радвала да ми споделиш на лс какво си направила 8-) ако искаш. :D

Elli *
09-01-2012, 12:21
бих се радвала да ми споделиш на лс какво си направила 8-) ако искаш. :D

И на менн :D

iBloodSucker
09-01-2012, 13:25
и на мен ми стана интересно :D

magneticfields
09-01-2012, 16:06
хвърлай и пиратки по терасата или пред вратата

LoraBieber
09-01-2012, 20:42
ЗНАМ КАКВО ДА НАПРАВИШ!
Вземи един балон, без значение какъв, залепи или завържи за нещо една бележка, на която да пише "Съжалявам, че се качвах с асансьора, но след като ходя да потичам на вън или като се прибера от училище много се изморявам и не мога да се качвам пеша! Ако го направя това ще понижи оценките ми! Ще се прибирам малко по-късно, ще трябва да си почивам от изкачването, после да ям бързо, което ще навреди на организма ми, а калориите от бързото хапване са повече и е невъзможно с това изкачване да ги изгоря, следователно ще стана дебела! А ако не ям бързо ще имам по-малко време за учене и ще ми намалее драстично успеха! С тези неща ще руша имиджа на входа, а той трябва да се вдигне, че... има хора, които са главно малоумни и го сриват" С уважение : името ти!
И звънни на звънеца, да отворят веднага и да го прочетат! Ще ги затапиш- най-малкото!

BlackMask
09-02-2012, 16:15
Изсери се пред врата и им поискай тоалетна хартия. \:D/

Ти наред ли си...?!

sweetycherry33
09-02-2012, 16:38
Някои хора ме убиват! Между другото и на мен ми стана интересно какво е направила DennisCobain ако може да ми каже и на мен на ЛС ! Ще ми бъде интересно. :D

mimeto_0o0o
09-02-2012, 22:40
И на мен ми стана интересно за DennisCobain може ли и на мен :D

phoeniX_boy_BG
09-03-2012, 08:19
И аз искам да знам

kitty02
09-03-2012, 08:58
Ооо, и аз, и аз! :lol:

autumn_eyes
09-03-2012, 13:13
Всички искаме да знаем! :)

Иначе добри идеи давате... аз имам един такъв много гнусен съсед, ще свърши работа.
Според мен класика в "старческия" жанр е да ги засегнеш на "гробищна" тема. Примерно им кажи, да почнат и те да ги ползват, защото ковчега няма да влезе в асансьора, та да свикват, както се вика. Ако са се разбързали и те пререждат или избутват, кажи им, че гробищата ще си ги чакат. И така... неща в тоя дух. гадно, ама... никой не ги кара да злобеят щом си плащаш таксата.
И, разбира се, ги скъсай от ползване на асансьора.

Turambar
09-03-2012, 13:30
Оу, много неща могат да се направят. И много от тях бяха изброени вече. Аз веднъж доста се ядосах на постоянно подслушващите и шпиониращите ми съседи и им залепих листче на шпионката (която ползват по 116 пъти на ден). Оказа се, че били суеверни и си помислили, че ще им правят черна магия. :D :D :D :D После като продължиха да изскачат веднага на терасата, като се покажа и като ме наблюдават, чак докато не им се изгубя от погледа си поиграх. На един лист начертах перфектна петолъчка и малко руни (можеш да намериш всякакви в нета), които не значеха нищо. :D :D Бяха се яко паникьосали.

liverp
09-03-2012, 17:13
Кажи на другите баби от блока , че теа са говорили за тях лошо , и гледай сеир..;

autumn_eyes
09-03-2012, 18:33
Кажи на другите баби от блока , че теа са говорили за тях лошо , и гледай сеир..;

аххаха т'ва важи!! Ще стават междусъседски войни!

ccdesigns
09-04-2012, 01:18
Oхо, като почнете с тия "детска му работа" ми бъркате не знам в коя част на мозъка. Вие като сте толкова пораснали и това ви харесва, не влизайте в темите на децата, че ние сме глупави и не разбираме! (facepalm) А към авторката, да рисуваш графити по вратата е глупаво наистина, но някакви малки трикчета никому не пречат (освен на въпросния човек) и дори са забавни. Примерно да залепиш с тиксо звънеца, или просто да изцапаш вратата с нещо, което се чисти лесно, колкото да и направиш малко работа, или през 5 минути да ползваш асансьора за нещо. Такива гадорийки. Остави ги тия големите, те са забравили какво значи детско забавление.

black pearl
09-04-2012, 11:06
Замери им терасата с яйца ! :D :D :D Другите интересни работи ги изброиха.. Бтв и аз искам да знам за лошото нещо ! ;DDD

pepa97
09-04-2012, 12:03
Това ,което си мислиш е много грубо от твоя страна.Според мен ти се заяждаш ,остави ги хората да си живеят нормално.Като им надраскаш вратата нищо няма да се промени ,най-много да извика полиция и да види на баща ти или майка ти сметката.Така ,че не се замесвай в неща ,които не ти отиват.Това е лично мое мнение.

Tikche
09-05-2012, 17:43
Навремето, когато живях в блок взимах пощата на съседката, разтапях плика, за да не си личи, че е отварян, сканирах и сметките и от сума да кажем 30лв и я преправях на 240лв на компютъра и слагах сметката обратно в плика и го пусках в пощата или и пишех, че от 5 месеца не си ги е плащала и да отиде да си ги плати с огромни лихви на място. Само я разкарвах тази жена, ама си заслужаваше. Често я целих с балони пълни с вода през балкона с братовчед ми.

Hayashi
09-05-2012, 18:00
^ Отвратително. Да отваряш чужда поща е изключително гнусно.

~sweeettt~
12-25-2012, 16:44
Забранява ти да с екачваш с асансьора WTF? Нея кво я засяга , ако щеш и по 1000 пъти на дне ще с екачваш и слизаш с него, а тя като го използва не с ели чува? И асансьора не ели направен , з ада с екачваш и слизаш? Е, не има некви бабки дет търсят с кой да с езаяждат? Относно номерата няма смисъл...ще разберат , че си ти (вероятно)..като ти кажат пак нещо им се изропчи..

laska
06-17-2014, 12:35
вземете валериан и го изсипете на площадката на съседите цяла нощ ще има мяу мяу и бау бау ако има кучета :D

d-r.Zob
07-09-2014, 19:47

Ако го направиш така, че да не се разбере, че ти си пуснала мухата, ще бъде перфектно отмъщение.

galaxy29
07-09-2014, 19:52
сетих се за neighbours from hell
едно време как я играех, ех

didi_marin0va
07-17-2014, 20:34
Съседите ми са просто некви невероятни интриганти.. :o некви на по 100000 години излезли в пенсия и нямаши кво да правят по цял ден освен да се заяждат с младите....вчера съседката ми крещя ,че трябвало да се качвам по стълбите защото в асансьора кат се возя много се чувало :x .. обаче ест. аз съм гадничка и смятам да и няправя некво гадно номерче но не ми хрумват много. :-o .. Имам идея да и надраскам вратата с графити или да пусна от онези смръдливи бомбички :booooomb: под вратата и ...ама давайте некви идеи щтото започвам да се изчерпвам...

ПС:нямам нищо против дъртаците просто специално тия в моя блок са некви дебилни...само ходят и се оплакват на майками кво правя :o

На 20 съм, а не като твоите съседи на по 100000...
Какво да ти кажа... хората те хулят с причина. И ще продължават да го правят докато не започнеш да се държиш нормално! Личи си за какво става въпрос и от начина ти на мислене и от начина ти на писане! - В теб си е проблема! Дано да нямаш някой съсед, който е по-нервозен, че може да ти се ядоса и да ти покаже колко лева държи в лявата ръка.

draid
07-17-2014, 21:47
Знаеш ли как ще ми дойде да ми каже да не ползвам асансьора, особено след като вашите почти сигурно плащат поддръжка. Отиваш в ловно рибарски магазин и търсиш есенция за примамка на сом има едни тубички с розова течност вътре. Вземаш спринцовка с игла и я пълниш след което я изпразваш през вратата вътре и си готова. Тия есенции смърдят толкова отвратително, че ще се види в чудо какво да прави поне седмица.

hey.mistery
07-17-2014, 22:03
На тази възраст накои са много заядливи и се дразнат от най-малкото нещо.
Не съм чела всичките коментари нагоре, извинявам се, ако повтарям нечии думи. Предполага, че си доататъчно голяма, за да се занимаваш с детски истории. Можеш просто да й обясниш, асансьора е за всички, така че всички го употребяват, вашите плащат за него, тя не може да ти казва какво да правиш и какво не. Това с номера е безсмислено, поне според мен, няма да имаш никаква полза от това, най-много да плащаш врата.