Влез

View Full Version : ГАФОВЕ

dirtyhornybitchez
01-25-2011, 15:44
Мисля че почти всеки от нас е имал някаква конфузна ситуация с гаджето ... нали се сещате? От онези, които направо те карат да потънеш в земята от срам.. Тааа питах се, дали искате да споделите тук, защото ми е много любопитно.. :) (взех идеята от Cosmopolitan. Рубриката с признанията:) )

w0sh
01-25-2011, 15:46
Веднъж докато правехме секс я наръгах с нож във врата, но без да искам.

dirtyhornybitchez
01-25-2011, 15:51
И почувства ли се удовлетворен? : )))) Зряла постъпка

mincheto
01-25-2011, 15:56
Веднъж до като правихме секс в колата ми звънна тела,беше бившия... :D

L1n4e7o
01-25-2011, 16:20
хах...ами то се случи с бившия ми...бяхме у тях и пиехме вино....но нещо започнахме да се гъделичкаме и паднахме от дована....бутнахме масата...виното се разля върху телефона ми, апарата ми... и върху мен ;д

kikatta
01-27-2011, 19:10
малееее.. докато се ебехме с гаджето баща ми се прибра.. :grin: :grin:
оо и веднъж бях звъннала на бившата вместо на настоящата и и се обясних в любов.. беше жестока издънка.. :D :D

Nakadah
01-28-2011, 03:00
малееее.. докато се ебехме с гаджето баща ми се прибра.. :grin: :grin:
оо и веднъж бях звъннала на бившата вместо на настоящата и и се обясних в любов.. беше жестока издънка.. :D :D

Успех!

iveetyy
01-28-2011, 07:42
Счупих му вратата..

kremen4eto
01-28-2011, 13:44
Вървим надолу по стълбите в един блок през лятото. Аз с едни чехлички, по къси гащички и вървя по-бавно и се опитвам да го настигна. Обаче стълбите мити и още мокри. И викам 'Чакай, дръж ме, че се хлъзгам, ще падна' и той 'Абе ще паднеш ... Хайде върви, че закъсняваме' и аз БУМ на стълбите по дупе. Той се върна, погледна ме и започна да се смее. А после гащите ми прозираха, защото бяха много тънки и мокри. :D

Една вечер правим секс с приятеля ми в един познат. Него го нямаше в тях. Вихрим се ние, по маси, дивани и по едно време лампата се включва ... влиза дядото на момчето и вика 'Кои сте вие бе? Що тропате?' Първата ни реакция беше да се скрием под масата, при което аз не криех интимните си части, а лицето си, за да не ме познае. После дядото разправял, че приятеля ми бил там и имало едно голичко момиченце под масата. :D

100% има и още, но не се сещам сега.

spopi
01-28-2011, 14:09
Вървим надолу по стълбите в един блок през лятото. Аз с едни чехлички, по къси гащички и вървя по-бавно и се опитвам да го настигна. Обаче стълбите мити и още мокри. И викам 'Чакай, дръж ме, че се хлъзгам, ще падна' и той 'Абе ще паднеш ... Хайде върви, че закъсняваме' и аз БУМ на стълбите по дупе. Той се върна, погледна ме и започна да се смее. А после гащите ми прозираха, защото бяха много тънки и мокри. :D

Една вечер правим секс с приятеля ми в един познат. Него го нямаше в тях. Вихрим се ние, по маси, дивани и по едно време лампата се включва ... влиза дядото на момчето и вика 'Кои сте вие бе? Що тропате?' Първата ни реакция беше да се скрием под масата, при което аз не криех интимните си части, а лицето си, за да не ме познае. После дядото разправял, че приятеля ми бил там и имало едно голичко момиченце под масата. :D

100% има и още, но не се сещам сега.

Доста интересно особено последното. :grin: :D Я дайте още някое ,че стана интересно. :grin:

IvoncHeTyYy
01-28-2011, 14:28
Преди месец с бившия ми правихме секс и баща му влезна много срам брахме тогава но сега като се сетя ми става доста смешно

kyka1
01-28-2011, 14:29
Ми незнам дали е гаф но доста се смяхме :D Ми значи аз бях си внушил, че тя ми изневерява с някой друг и почнах да я следя.Иии по едно време я виждам с едно момче седят в едно кафене и преди да седнат се прегърнаха което мене ме влуди.Седнаха те и почнаха сладко сладко да си говорят.И аз някакъв такъв бесен почвам да викам ти кво прайш със тоя и тем подобни и тя ми вика абе глупчо тва е брат ми и аз такъв се вцепених и направо незнаех какво да кажа.Иии след това се запознахме със брат и станахме много добри брачеди и до сега :)