View Full Version : Моля,някой да ми помогне !!!
Историята е следната ..... Към на4алото на у4ебната година се запознах с едно много специално за мен мом4е .... Зака4аше се с мен ,, харесваше ме и изведнъж сякаш не ме познава .. Признах му 4е го оби4ам а тои каза 4е има друга :shock: ве4ерта плаках като бебе .... Тъп4ех се със шоколад и не спирах да пла4а докато не ми писа смс ..... Писа ми да звънна на един приятел (той го бил помолил) и така си писахме и аз се успокоих ... Проблема е 4е не ме поглежда .. Прави се 4е не ме вижда ... Моята приятелка го покани на рд-то си и той каза 4е ще говорят в у4илище .... На нея и в скайп и пише,а уж не си пада по нея .. Нищо ли4но,но тя е влубена в него и знае,4е той харесва(ше) мен .. Когато тя го канеше на рд-то си бях супер близо до него,а все едно не съществувах :( Моля ви , кажете ми как да привлека вниманието му ... какво да направя,за да го спе4еля пак :? Ии за инфо. той е 3 години по-голям от мен :oops:
ПС: Имахме шанс,но незнайно защо той не ми предложи ... Постоянно повтаряше , 4е вси4ко е в мои ръце
:-o [/b]
mincheto
01-25-2011, 17:37
Колкото и банално да звучи,опитай като начало да си промениш визията,купи си нови дрешки....и така.Измисли нещо орегинално,харесай се пред него....но преди всичко,не забравяй да бъдеш естествена.НЕ позиорствай.
BaffaLsc
01-25-2011, 17:44
Колкото и банално да звучи,опитай като начало да си промениш визията,купи си нови дрешки....и така.Измисли нещо орегинално,харесай се пред него....но преди всичко,не забравяй да бъдеш естествена.НЕ позиорствай.
Стига де, ти сериозно ли ? ;О
Как ще се променя изцяло заради някакъв си там, дето не иска да я погледне ?
Авторке, ако не бъдеш себе си, то.. коя друга ?!
Минчето и нейното туловище са анти-пример за това, което трябва да се прави в такъв случай.
BaffaLsc - Съгласна съм с теб ... Винаги съм била себе си и винаги ще бъда , но явно това не помага ... Направо ми иде да се гръмна :smt087 .. Имам 4увството,4е той е то4но като мен ... 4увствам го адски близък .. Сякаш го познавам от години .... Толкова пъти ми е разбивал сърцето,но това беше върха :-k ... Ще 4акам още съвети , благодаря на вси4ки :)
BaffaLsc
01-25-2011, 18:21
Имам 4увството,4е той е то4но като мен ... 4увствам го адски близък .. Сякаш го познавам от години
Хаха.. до болка познато чувство.. : ))
Просто.. няма смисъл да се променяш толкова много заради едно момче.. все ще си намериш някой, който ще те оцени..
Да не говорим, че и да се промениш.. и да те хареса.. той няма да хареса истинската ТИ.. почти всичко е до характер, според мен поне..
Имам 4увството,4е той е то4но като мен ... 4увствам го адски близък .. Сякаш го познавам от години ...
:shock: :shock: Това се едно аз съм го написала...
И да,подкрепям горното мнение.. не си заслужава да се променяш.Остани себе си! :)
нищо не разбрах майна...
само не ми е ясно що си яла шоколад и си ревала, тва от филмите ли си го гледала майна 8-)
tuzaro - Емии шоту кат се садна тъй става ... ако не сладолед шоколад нагъвам .. незнам ама ми помага .. Ии не не съм го гледала по филмите .. Мерсаж се пак :D
BaffaLsc ии poncho благодаря ви :-) Радвам се,4е има разбрани хора като вас ....
fenche22
01-25-2011, 19:19
Дръж се съвсем нормално! Не си заслужава едва ли не `да му падаш на колене` че да му се оправи поведението. Щом е тръгнал да се отнася така с теб, значи не те заслужава. Бъди естествена, ако той в последствие иска да те пита нещо или поради някаква друга причина пожелае да говорите, не започвай да му приказваш за чувствата си!! Говори (и се дръж) сякаш сте най-обикновени познати и така. :)
нищо не разбрах майна...
само не ми е ясно що си яла шоколад и си ревала, тва от филмите ли си го гледала майна 8-)
+111111111111111111111111 :D:D:D
Благодаря ти fenche22 така си е... ще го имам в предвид :)
А за Pigeon ии tuzaro нямам думи... искам помощ, а не да коментирате какво правя кат се садна... И като не разбирате какво искам да кажа по-добре не коментираире :(
Дръж се съвсем нормално! Не си заслужава едва ли не `да му падаш на колене` че да му се оправи поведението. Щом е тръгнал да се отнася така с теб, значи не те заслужава. Бъди естествена, ако той в последствие иска да те пита нещо или поради някаква друга причина пожелае да говорите, не започвай да му приказваш за чувствата си!! Говори (и се дръж) сякаш сте най-обикновени познати и така. :)
++
Няма да е зле някой път да направиш като него - пълен игнор. Реакцията му сигурно ще е интересна.
BloomF * Пробвала съм... Но не и ПЪЛЕН игнор... Не знам как ще реагира, предполагам няма да забележи... Все пак ще опитам :) За съжаление не виждам бъдеще, но го искам... Ще опитам всичко и ако се получи ще съм много щастлива.. :grin:
Авторке, ако не бъдеш себе си, то.. коя друга ?![/quote]
Минчето и нейното туловище са анти-пример за това, което трябва да се прави в такъв случай.
Owned
Имам 4увството,4е той е то4но като мен ... 4увствам го адски близък .. Сякаш го познавам от години
Хаха.. до болка познато чувство.. : ))
Просто.. няма смисъл да се променяш толкова много заради едно момче.. все ще си намериш някой, който ще те оцени..
Да не говорим, че и да се промениш.. и да те хареса.. той няма да хареса истинската ТИ.. почти всичко е до характер, според мен поне..
А, що да няма? Какво ако се пръкне на даскало една супер нагласена, изтупана и натъкмена и с една такава безгрижна, грациозна и леко закачлива походка? Точно това описва характера - тази част от него, която казва "Аз се грижа по най-добрия начин за себе си!". Това е промяна не заради едно момче, а заради себе си.
Благодаря ви хора :-) Ще опитам всичко.... Ще сменя гардероба и ще бъда себе си.. Дано подейства :D
VaMpiRKaTaaa
01-26-2011, 15:38
Признах му 4е го оби4ам
И...идваме на същинската част....
Прибързала си и си му станала безинтересна.
Ходи се оправяй сега....
Macallan
01-26-2011, 15:47
Ако питаш мен няма смисъл, дори да тръгнете той ще гледа на теб като момиче за секс, няма да те обича така както ти обичаш него. Ще е голяма мъка за теб да живееш с тази несподелена любов. Така че, забрави го и продължавай напред ;)
Моме, знам, че това ми беше грешката... Мерсак за съдействието ама май не си разбрала... Искам помощ, а не да изтъквате грешките ми.. :( :?
Macallan - Съгласна съм с теб.. Явно трябва да се примиря.. Толкова напразни опити... Определено не искам да съм момиче за секс.. :?