PDA

View Full Version : Моля за помощ

petrov333
01-26-2011, 17:00
Ще гледам на кратко да Ви кажа какво стана.Така с приятелката ми ходим от 2 години и 2 месеца.Преди 2 месеца аз се преместих в къщата си (искам самостоятелност) на 10 км разстояние сме.Започнах и работа и нямах много време за нея ... след работра си пишехме ,а през почивките ми идваше на гости.Последният път ,когато ми беше на гости получи смс от сорта " много те обичам чама те в къщи" те са съседи с въпросното момче ... някак си ме обеди ,че било шега и аз окей.Вчера правехме 2 год и 2 месеца и тя отиде на рождан ден на сестрата на момчето ,което и написа по - горният смс.Мен ми стана мн криво ,но нищо не казах и взех та се напих ... и звънкам в 2 през ноща говорихме околко 10 минути и после ,когато пак и звъннах каза стига си ме претеснявал.Може би греша ,но това нормално ли е ?
Понеже бях доста пиян и се скарахме казах и не ми шиши вече и тя каза ок ама да не забравиш какво си казал.
Изглеждаше ми много студена.
Искам някое съветче какво да правя ... в момента ми е много гадно така .... и според вас дали е направила нещо.
Благодаря за отделеното време.

VaMpiRKaTaaa
01-26-2011, 17:05
Охладняла е към теб,най-вероятно не те обича вече.
И,може и да харесва другото момче.
Тегли чертата,и сам си направи сметката.

Pa3yMeH
01-26-2011, 17:22
Охладняла е към теб,най-вероятно не те обича вече.
И,може и да харесва другото момче.
Тегли чертата,и сам си направи сметката.

Подкрепям :)

keti1000
01-26-2011, 18:04
Ей дай и малко свобода не нахалствай от личен опит ти го казвам :wink:
Щом онова момче и е писало смс значи е имало между тях нещо и все пак ,дай и свобода няма смисъл да се напиваш ,толкова звезди по небето има ... :smt052

TheAvenged
01-26-2011, 18:28
,толкова звезди по небето има ... :smt052
Ами едната е алкохола. :D

sladur4etyYy
01-26-2011, 19:08
е, ти какво очакваш да ти каже, като й кажеш ''не ме търси вече''? сигурно е трябвало да почне да ти се моли.
като изключим смс- а и това скарване, виждаш ли друга промяна в отношението й към теб?

petrov333
01-26-2011, 19:41
е, ти какво очакваш да ти каже, като й кажеш ''не ме търси вече''? сигурно е трябвало да почне да ти се моли.
като изключим смс- а и това скарване, виждаш ли друга промяна в отношението й към теб?
Васки път различно сега ми писа и каза поне да си останем приятели да си пишем да се чуваме ... не я разбирам

LovEsIckk
01-26-2011, 20:03
Студена ли е вече, трудна работа.
Това 2 години са доста време. На нея може да и е писнало и да е потърсила разнообразие при въпросния прител. И все пак според мен се опитва да те разкара, било то чрез студено държание или елементарно отрязване.

buzzzz
01-26-2011, 20:44
май май иска да те отреже .. по-добре не и се натискай, като виждаш накъде отиват нещата. Кажи КРАЙ преди нея :D аз така бих направила

darinnkaa
01-28-2011, 17:50
Ей дай и малко свобода не нахалствай от личен опит ти го казвам :wink:
Щом онова момче и е писало смс значи е имало между тях нещо и все пак ,дай и свобода няма смисъл да се напиваш ,толкова звезди по небето има ... :smt052

Може и нищо да е нямало, една моя приятелка редовно се базика така с нейния най-добър приятел , но няма нищо между тях, просто на базик :) :) :) :)