View Full Version : Какво й става?
buhalkata
01-26-2011, 19:47
Става въпрос за бившата.Накратко събрахме се ,скъсаме,пак щяхме да се събираме,ама се скарахме.И сега вече ,2 седмици след като се скарахме ,тя ми каза ,че преди била ядосана и тн. и че сега била добре.Преди няколко часа се говорихме и за първи път не се карахме и тя беше мила ,и аз бях мил,не си насилвах късмета и тн.Тя ми направи комплименти,подхвърли ми няколко намека.Единия беше,че иска утре пак да се видим ,а другия беше че любовта надделява над омразатаТя беше много объркана и както тя каза ,нервна,отхвърли всичко ,което сме правили с нея,всичкото веселие,прекараното време заедно,всичко което съм правил за нея.И сега не мога да резбера,тя да не би да си иска да се виждаме ,защото си няма занимание или си е осъзнала грешката(както друготе предполагаха) и ме иска отново като близък?
bzzzgirl
01-26-2011, 19:55
пич,твойта мома много бързо си променя решенията в тая връзка.поговорете си и и кажи веднъж завинаги да си реши кво иска,според мен в момента и тя не знае и заради това само те разиграва
хах играе си с теб.. ;ддд зарибявки.. ;дддддд
FromAutumToAshes
01-26-2011, 20:17
брате тая май не зае к'во иска :-o
buhalkata
01-26-2011, 20:24
Братя знам,ама сега ми е паднало шанса ,не знам един ден е така,друг ден различно...Не знам дали и аз самия я искам,сърцето не е сигурно,а мозъка казва - НЕ!!!Просто като се сетя какви моменти сме имали,а тя се отрече от тях ...Не знам с нея бях щастлив ,но след това разбрах ,че любовта ми е замъглила погледа и видях лоши качества в нея...Така мога да кажа ,че нямам силни чувства към нея...
И двамата не знаете какво искате. Поговорете сериозно.. но честите караници обикновено не водят до добро.
VaMpiRKaTaaa
01-27-2011, 05:15
Нямаш силни чувства?
Тогава защо искаш пак да си с нея?
3амисли се...
Имали сте хубави моменти,добре,но след като нямаш вече чувства към нея...забравяш,намираш си друго момиче и толкова.
И да се съберете,няма да е същото...
За връзката се искат двама,а в случаят нито един не виждам.
mArMaLaDkA
01-27-2011, 07:34
Най-добре ще да е пак да се съберете и да скъсате отново след това. ;-)
RaisedOnRock
01-27-2011, 15:54
Късайте.
sasha_90
01-27-2011, 15:56
Бившата ти или е тъпа или ти си глупавият,защото те мотае,а ти й вярваш.Спри да се занимаваш с нея.
Още по накратко- въпросът ти е "Дали ме приема като приятел или нещо повече?"
Сам трябва да разбереш. Разговори се с нея по-задълбочено и изрови всичко, което тъй.
CristalTear
01-27-2011, 16:27
Нямаш силни чувства?
Тогава защо искаш пак да си с нея?
3амисли се...
Имали сте хубави моменти,добре,но след като нямаш вече чувства към нея...забравяш,намираш си друго момиче и толкова.
И да се съберете,няма да е същото...
За връзката се искат двама,а в случаят нито един не виждам.
+1 :)
darinnkaa
01-28-2011, 16:26
Бившата ти или е тъпа или ти си глупавият,защото те мотае,а ти й вярваш.Спри да се занимаваш с нея.
И аз мисля така :) :) :)
BBRevolvE
01-28-2011, 16:38
Играе си.Търси друга пък и щом се карате постоянно, явно може да не сте един за друг. ;)