PDA

View Full Version : Защо Господи ми изпрати тази несподелена любов ?

bonbonenoizkushenie
01-27-2011, 12:25
zashto tova koeto iskam s cqloto si surce se slu4va na neq ... zashto tova za koeto az me4taq az kopneq az istinki jelaq da mi se slu4i se slu4va na neq ???? ...toi q obicha i shte produljava da q obicha..i dvamata shte sa mnogo shtastlivi i sa mnogo shtastlivи ....no zashto az ne sam shtastliva .. zashto az produljawam da sam neshtastna ????? zashto go obicham kato znam 4e e s druga ?? gospodi kakvo oshte shte mi se slu4i..kakvi izpitaniq oshte shte mi prati6 ne mi ostanah nikakvi sili za nishto ? kakvo da napravq ? zashto mi izprati tazi NESPODELENA lubov ... po-losho ot tova nakude ????? kakvo oshte shte razbera ? kakvo oshte shte se slu4i ? tolkova li sam slina za da izpitam vsi4ko tova ? koga az shte namerq shtastieto si ?...kazvam si da ne pla4a a sulzite mi se sti4at kazvam si da go zabrawq a surceto mi o6te trupne po nego...kakvo da napravq za da spra da go obicham ? kakvo da napravq za da se usmihne shtastieto i na men??/ kaji mi gospodi ? zashto me nakazvash po tozi na4in? s kakvo sam go zaslujila ? kakvo sam napravila za da izturpq tolkova gadni neshta ?..sus kakvo sam zaslujila da sam neshtastna??? zashto gospodi ?? shte buda li shtastliva nqkoga

DaVinciCode
01-27-2011, 12:26
Случва ти се,защото не пишеш на кирилица,опитай :)

nepowtorima
01-27-2011, 12:37

Подкрепям..!

А защо не си щастлива никой не може да ти каже ... Съдба..!!!

Kalliaa
01-27-2011, 12:38

Подкрепям..!

А защо не си щастлива никой не може да ти каже ... Съдба..!!!

+1. :)

MiMcHeToOo
01-27-2011, 12:41
Не си щастлива, защото не искаш да си. Стегни се, започни да излизаш, да заглеждаш други момчета. Не е единствен, забрави го.

VaMpiRKaTaaa
01-27-2011, 12:43
Защото не търсиш на правилното място.
Пробвай на друго място.

RaisedOnRock
01-27-2011, 12:43