View Full Version : Суеверия
Вярвате ли в тях. Има ли суеврия, които са ви се сбъдвали.
Всеки път различно! Понякога да, друг път не... зависи в какво настроение съм. :)
всеки божи ден си намирам поне по 1 penny... Някой казват че е на късмет... Е къде е тоя късмет? :lol: :lol:
Аз не вярвам в суеверия, но спазвам някой.Примерно да не ствам с г*за нагоре или да не минавам под неща (смисъл като бариери и т.н) :)
FernandoTorresIkerCasilla
01-28-2011, 16:36
Аз не вярвам в суеверия, но спазвам някой.Примерно да не ствам с г*за нагоре или да не минавам под неща (смисъл като бариери и т.н) :)
+1 ;]
И аз не минавам под такива неща :-D Ама винаги ми е било супер смешно това, ако стъпиш на пукнатина се чупи гръбнака на майка ти :lol: :lol: :lol:
И аз не минавам под такива неща :-D Ама винаги ми е било супер смешно това, ако стъпиш на пукнатина се чупи гръбнака на майка ти :lol: :lol: :lol:
Е тва ме разби :lol: :lol: :lol:
sasha_90
01-28-2011, 18:00
Ама винаги ми е било супер смешно това, ако стъпиш на пукнатина се чупи гръбнака на майка ти :lol: :lol: :lol:
Това го чувам за пръв път.И да-смешно е.
mArMaLaDkA
01-28-2011, 18:14
Вярвам единствено в хороскопите, и то в това, че са забавен начин да си започнеш деня. :)
Иначе върша всичко наопаки - обичам да(и най-редовно си) минавам под всякакви стълби и скелета, например, редовно разсипвам я сол, я захар, изключително милички са ми черните котки, да не говорим пък колко пъти са ме премитали или пък съм сядала от страна на ръба на някоя маса или в ъгъла на някоя стая.
Единствено като по-малка вярвах, че като намериш четирилистна детелина, ще намериш щастието и късмета(или нещо подобно беше). И търсих ли, търсих, след сума ти години най-накрая намерих и я дадох на майка ми при една командировка с ясната идея, че по този начин ще я предпазя и тя ще се върне благополучно. След 5 дни жената се връща, аз й се радвам, естествено, но след известно време ми светва лампичката, че аз си имам детелинка в нея. Питам я какво е станало с нея и получавам кратко мълчание, придружено с гузен поглед и след няма и минута - с изречението "ами... аз малко я поскъсах". Ококорена и крайно възмутена си продължавам агонията с въпроса "Колко малко?". Майка ми си вади портфейла, отваря едното джобче и ми показва детелинката ми, брутално разпърпана и с цели... 2 оцелели листенца. Та така. Още на 6 години детското в мен умря. Както и желанието да дам на майка ми, каквото и да било ценно за съхранение при нея.
^ Да и аз бтв вярвам в хороскопи. Много са ми забавни. 8-)
Сега се сещам на една приятелка й се е сбъдвало абсолютно точно суеверието за счупеното огледало с нещастната любов. Вендъж беше счупила огледало и 7 години(в един клас с мен) така и не се получи с момчетата. Но точно след 7 години тя си хвана гадже, с което ходеха близо 3 месеца. На края започнаха много да се карат и точно ден след като счупи друго огледало скъсаха.
mArMaLaDkA
01-29-2011, 09:07
^ Е, то това са си някакви съвпадения.
Аз цял живот чупя огледала и пак не мога да кажа, че съм кой знае колко ощетена откъм внимание и връзки. 8-)
RaisedOnRock
01-29-2011, 13:44
Категорично не вярвам.Пълни глупости са това.
Greennight
01-29-2011, 15:20
Не вярвам,защото знам,че доброто ще ме предпази! 8-)
+1 ;]
че ако стана с гъза нагоре кво :razz: :razz: :razz: или ако мина под нещо кво...ще падне върху мен ли :razz: :razz: :razz:
DoYouLoveMe
01-29-2011, 16:24
Не знам колко са верни тези суеверия, обаче аз избягвам да стъпвам на шахта и крещя на приятелите ми като минат от другата страна на някой стълб хахаха
Force_bladeR
01-30-2011, 14:09
Малките деца не вярват в Дядо Коледа вече, вие в суеверия вярвате... :razz:
Земи тва, че ако излъжеш ще ти станат краката къси и носа дълъг :lol:
vagarious
01-30-2011, 14:29
Случвало ми се е, да си чета хороскопа няколко поредни дни и наистина са се сбъдвали.Смисъл беше описано всичко точно както е.
Иначе единствено през шахти не минавам.Другото за мен са глупости - е, поне повечето. :?
Не вярвам в суеверия, хороскопи и т.н., но в сряда бях на интервю и сутринта, пътувайки с такси към автогарата по някое от радиата течеше хороскопа на риби, в който се казваше: "Днес ви предстои важна делова среща или интервю за работа." Направо се шокирах! :shock: 8-)
Иначе имам една приятелка, която не стъпва върху правоъгълен капак на шахта без да се е "заключила", а ако случайно и се случи такъв катаклизъм, тича, броейки до 10 и пипа първата срещната тревичка или дърво и казва: "Предавам лош късмет" или нещо такова. По квадратни капаци на шахти си стъпва, защото са "неутрални", по кръглите - също, защото и "носят щастие". :lol: Милата е само на 17!
Иначе много са ми смешни хората, които като понеча да ги почерпя със солети, бисквити или нещо друго преди аз да съм си взела, ми казват: "Първо ти, че ще ти взема гаджето!" :lol:
:D И аз имам приятелка, която има коте и когато излизаме и видим нещо умряло , тя направо се побърква. Започва да се върти 3 пъти на един крак и после започва да отброява няколко отрворени прозореца. Направо ужас.
kokosety
01-30-2011, 18:10
Абе, тия неща за стълбове, огледала, шахти и тем подобни котки, кучета все тая хич не вярвам. Колко пъти черно коте ми е пресичало пътя, като и сметнете че съм имала две черни котки 8-) 8-) . Иначе в хороскопи и зодии вярвам, защото съм се убедила колкото и смешно да ви звучи!!! :D :D