View Full Version : Голям проблем :((((
sexituuu96
01-28-2011, 04:29
Оня ден приателат ми каза че иска да правим секс нии нали сме заедно от една година и мисла че вече е време обаче мене ме е страх защото аз сам му казала че съм детствена а пък аз спах с едно момче от входа и то ме отвори сега какво да правя ако разбере че е чакъл цела година а аз не съм детствена ще ме остави веднага сигурна съм в това мола ви пологнете ми кажете ми как да постъпа в тази ситуациа
Ако те мисли за девствена значи моье и да се ядоса малко,но не мисля че ще се вбеси заради това...освен ако не е някой темерут. :)
Освен това трядва да те поздравя че си изчакала цяла година. На колко си?
Повечето приятелчета на втория ден са се оправили.
Не се притеснявай вече да правите секс (освен ако не си в пети клас :D ). Ако си готова - награбвайте се и се пазете :) .
п.с.погледни си правописа малко :?
byez
andreaaaaa
01-28-2011, 06:03
А защо си спала с друг,след като си имаш приятел и сме заедно една година...това не е малко време.Неразбирам защо си легна с това момче?
Защото днешните девойки почти не могат да си затварят краката, ето за това.
детска им работа...
за да се отдадеш на някой за първи път трябва да имаш чувства към него и той към теб, да се увериш че много даржи на теб
bebygirl
01-28-2011, 07:25
тя е 96 ... ?!????? Бо0о0о0о0ог да е на помощ на такива пикли... аз чаках 18 години ,за да срешна точния човек и да съм готова да му се отдам тя на 14 години наща ?
тя е 96 ... ?!????? Бо0о0о0о0ог да е на помощ на такива пикли... аз чаках 18 години ,за да срещна точния човек и да съм готова да му се отдам тя на 14 години наща ?
И само забележи за какви неща се притеснява..... Как да скрие лъжата от приятеля си.. Няма морални ценности в новото поколение, вече все повече се убеждавам в това... : ((( Тез неща като чувства, "пеперуди в стомаха" и прочие никой не ги признава вече...чукат си се и това е
половината от коментарите са доста грамотно написани :D
а момичето явно е глупаво :booooomb:
malkasladkaku4ka
01-28-2011, 07:54
кажи му ,че си се отворила сама . Докато си си ръгала нещо :shock: :D
Extremescream
01-28-2011, 07:57
Ще си сърбаш попарата.Всъщност не е задължително да разбира,че не си деВствена.Има жени,при които няма кръв първият път.Казваш,че е това сигурно или че сама си се отворила с пръст/по-дебел тампон и т.н.Но според мен си изумително тъпо добиче и на момчето ще му е по-добре да си намери нормална приятелка.
anonymous768631
01-28-2011, 08:13
кажи му ,че си се отворила сама . Докато си си ръгала нещо :shock: :D
Имахме такъв случай... :-D
темата е ебавкаааааааааааа ... :-x
HiddenSmile
01-28-2011, 08:16
Мисля,че няма да разбере,защото първо едва ли ще изглеждаш много опитна в леглото,най-вероятно просто ще лежиш и чакаш да стане чудо :D и второ не мисля,че на приятеля ти ще му достигне сивото вещство да се досети,че е станало нещо.
***** се на воля и така,и без това едва ли ще бъдете полезни с нещо на обществото, освен да допринасяте за увеличаване броя на идиотите в България..
RaisedOnRock
01-28-2011, 10:25
Оле.
gandalfepi4
01-28-2011, 10:45
добре бе момиче какво можем да направим ние?
ако искаш да те зашием кажи, ама друго не можем да направим
vampire_girl_
01-28-2011, 10:58
Как ще разбере?При някой момичета няма кръв първия път...обаче постъпила си много тъпо,ако го обичаш или той те обича ;)
gangstalove
01-28-2011, 15:14
е за какво е трябвало да лягаш с друг човек? :?
а и не че нещо но ти си все още 96 забога :shock:
наистина не си е работа от сега да го правиш
peace.
anonymous768631
01-28-2011, 15:41
е за какво е трябвало да лягаш с друг човек? :?
а и не че нещо но ти си все още 96 забога :shock:
наистина не си е работа от сега да го правиш
peace.
SENSE
This post makes none of it!!! :?
DuMbErRr
01-28-2011, 23:36
Кажи му че си се отворила с кремвирш.
chemist9009
01-28-2011, 23:52
знаеш,ли кво най-добре си сложи цип на "оная работа" когато искаш ще си отворена,когато искаш девствена 8-) 8-) :lol: :lol:
ти си мноооооооооооого злеееееееее........ Що не спа с приятеля си, като те е засърбяло толкова??? :lol: кажи истината на момчето, да ти шибне 5 шамара и да се научиш.
VaMpiRKaTaaa
01-29-2011, 12:47
Кажи му че си се отворила с кремвирш.
:lol: :lol: :lol:
Авторке,голям злетак си :D
И въпреки всичко,ако пита щ'о няма кръв,му кажи,че при някой момичета няма кръв първият път.Ако не 'вдене'-усети,че НЕ си девствена...
Поне пискай там,и се прави,че те боли... 8) :D
Не е задължително първият път да има кръв..
Не е задължително да е трудно влизането..
Ще те боли, защото не правиш секс често/не си правила отдавна/правила си го един път..
ThisIsMe
01-29-2011, 15:53
тя е 96 ... ?!????? Бо0о0о0о0ог да е на помощ на такива пикли... аз чаках 18 години ,за да срещна точния човек и да съм готова да му се отдам тя на 14 години наща ?
И само забележи за какви неща се притеснява..... Как да скрие лъжата от приятеля си.. Няма морални ценности в новото поколение, вече все повече се убеждавам в това... : ((( Тез неща като чувства, "пеперуди в стомаха" и прочие никой не ги признава вече...чукат си се и това е
+ Точно...
А да не говорим за правописа ти.Трагичен е.Как заспиваш нощем,лъжейки човека до себе си?Винаги съм се чудела на хора без съвест ,като тебе.Необразована,безсъвес тна,безчувствена,изкуствен а,лицемерна и чукана от съседа.Just perfect!
adidaskataWE
01-29-2011, 16:30
ми да ти кажа честно,ако бях на мястото на приятеля ти,щях да те оставя (1 година да го залъгваш,малко кофти),но ако много държиш да продължи да е с теб,може да му кажеш,че си се отворила сама (с някакъв предмет) колкото и тъпо да звучи-все е някакво оправдание.