View Full Version : Добра маникюристка!
titinkaa
01-28-2011, 19:58
Момичета,препоръчайте ми добра маникюристка в Пловдив,решила съм да ида да ми сложат гел и съответно тя да ми ги поддържа за в бъдеще.Но н еискам някоя с бомбастични цени,а нормални,но да работи добре,да разбира кво върши,а не да ме окепази.При мойта фризьорка в салона има момиче занимаващо се с това,дори съм виждала завършени нокти,колко са хубави,но все още се чудя дали да ида при нея,затова все още търся къде да ида.
Помогнете ми. :)
beachgirl
01-28-2011, 20:06
да ти сложат гел .. смис ?? ;ддд
titinkaa
01-28-2011, 20:16
Гел за нокти,ако не си чувала той е за заздравяване на нокътя,предотвратява чупенето,цепенето.
ти имаш хубави нокти..за какво ти е гел :-o
titinkaa
01-28-2011, 20:36
Ей ми ги сега,без лак без нищо по тях.
http://prikachi.com/images/2/2918002L.jpg
http://prikachi.com/images/4/2918004f.jpg
http://prikachi.com/images/9/2918009e.jpg
еми искам,щото искам да се заздравят по-добре,а и изчетох много и всеки казва,че е много доволен.
Bunbl3be3
01-28-2011, 20:54
Пффф.. да имах аз като твоите нокти.. за никакъв гел нямаше да мисля :)
beachgirl
01-28-2011, 21:29
мерси за инфото нооо за твойте нокти всичко давам ;ддд
anonymous708973
01-29-2011, 07:02
И аз съм от Пловдив, но на маникюристка ходих само да ми сложат ноктопластика (която махнах след 3 дена 8-) ) и то при курсистка, така че не мога да ти препоръчам.
Впрочем... ноктите ти са хубави, дълги и здрави, колко повече искаш? Пък и с гел стои доста смешно, честно казано - ноктите стават много дебели.
titinkaa
01-29-2011, 08:14
искам да пораснат още толкова колкото са сега,и да се запазят,а не като ги пусна още и да почнат един по един да се чупят.
MegiBoOm
01-29-2011, 08:19
Но за какво ти е да са толкова дълги.
1. Много по-трудно ще вършиш нещо.
2. На мен лично въобще не ми харесват хора с прекалено дълги нокти (примерно, твоите в момента са с перфектна дължина....бих убила, за да имам такива, но уви нямам този късмет )
pinkflower
01-29-2011, 08:24
ти имаш хубави нокти..за какво ти е гел :-o
Toчно!
Да не говорим,че много хора след сваляне на гела ноктите им са слаби и тънки и трябва известно време,за да се възстановят ;)
Като гледам от доста време се точиш на този гел,въпреки,че нямаш нужда :)
titinkaa
01-29-2011, 08:30
Когато са ми здрави ноктите мога да си върша всчико без проблем,рядко ми се е случвало да ми се счупи някой в някое ъгълче.Дължината не ми пречи. :)
pinkflower
01-29-2011, 09:18
btw гела също се зачупва понякога в ъгълчетата,даже понякога се отлепва :D
titinkaa
01-29-2011, 09:32
Знам,но това с отлепването става когато самата твоя плочка си е по мазна.
Добре, а защо вместо да ги позакрепваш външно не започнеш да пиеш таблетки за подсилването им? .. :-o
Доста по - евтино ще ти излезнат за в бъдеще, вместо да поддържаш въпросния гел? .. :-o
п.п. на мен също ми харесват ноктите ти .. :)
titinkaa
01-29-2011, 12:00
Еми препоръчайте ми тогава хубави и ефекасни витамини.Чудила съм се дали да ис взема Витаслим Бюти или Калмацин,или Новофан,щото от Геритамина виждам ефект най-вече върху кожата и косата,на ноктите не чак кой знае някво подобрение.
Еми препоръчайте ми тогава хубави и ефекасни витамини.Чудила съм се дали да ис взема Витаслим Бюти или Калмацин,или Новофан,щото от Геритамина виждам ефект най-вече върху кожата и косата,на ноктите не чак кой знае някво подобрение.
от колко време пиеш Геритамин? .. :-o
Да не се получи хипервитаминоза .. по - скоро ако си я почнала я довърши и направи почивка, защото иначе не знам как ще ти дойдат още едни дражета .. :-o
има едно момиче,което работи невероятно. Салонът се намира на улица победа преди моста на Герджика , ама не знам номера :( майка ми ходи по-често там,ще и кажа следжаащия път да вземе адреса :)
FuckingFreak
01-29-2011, 13:03
Да наистина може да се заздравяват от гела, но не мислиш ли че това е единствения начин? За да ти се чупят ноктите или си невнимателна (в което силно се съмнявам) или е липса на нещо, я някой витамин, я по рождение ти е мека плочката. Пробвай да мажеш Геритамина в/у ноктите, в една тема която преди пуснах прочетох един такъв коментар.
titinkaa
01-29-2011, 13:23
има едно момиче,което работи невероятно. Салонът се намира на улица победа преди моста на Герджика , ама не знам номера :( майка ми ходи по-често там,ще и кажа следжаащия път да вземе адреса :)
Супер,айде като разбере майка ти да ми пишеш на лично да ми кажеш адрес,ако може и телефон и име на момичето. :) А иначе знаеш ли ква е цената при нея.?
titinkaa
01-29-2011, 13:52
Геритамина го бях почнала преди 20 дена,изпих само 6 хапчета и го спрях,щото тръгнах по лекари за стомаха и мислих че може би той ми влияе не както трябва.Иначе днес пак го почнах,ще изпия останалите 14 хапчета,после ще си дам почивка 5-6-10 дена и пак ще го почна.Иначе си мислих да си взема Калмацин,щото има повече витамини в него.Иначе ноктите ги гледам като писани яйца,много се грижа за тях,все гледам да не ги чукна някъде да не се счупи някой нокът,поддържам си ги с 2-3 неща,не съм ги оставила на произвола.Дори си купих кристална пила за 8лв,само и само да са в добро състояние.Верно има ефект от всичките грижи които полагам,но искам и нещо ново д анаправя,затова питам за гела,а и ми писна аз да си ги рисувам и аз да си ги правя,каня се да ида да ми ги оформят и да ми ги лакират,и може би тогава ще я питам дали имам нужда от гел.
FuckingFreak
01-29-2011, 16:48
А този Калмацин май го рекламират и аз се изкушавам да си го взема. http://apteka.framar.bg/30018114/%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%BC%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BD-%D1%84%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B5-%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%BB-100 ето това, с червената капачка, понеже там има и вит. D. Обаче май ще почакам да събера мааалко парички, б*ахти кризата :x
wtf, в този сайт знаех, че има голяма надценка, ама чак пък толкова ...
http://e-apteka.bg/node/1371
titinkaa
01-29-2011, 18:24
То и аз се чудя,и май ще си го взема.
arabella339
09-09-2011, 13:45
Момичета,препоръчайте ми добра маникюристка в Пловдив,решила съм да ида да ми сложат гел и съответно тя да ми ги поддържа за в бъдеще.Но н еискам някоя с бомбастични цени,а нормални,но да работи добре,да разбира кво върши,а не да ме окепази.При мойта фризьорка в салона има момиче занимаващо се с това,дори съм виждала завършени нокти,колко са хубави,но все още се чудя дали да ида при нея,затова все още търся къде да ида.
Привет,
бих желала да Ви споделя страхотните си впечатления от маникюристката при която ходя.
Изгражда с акрил и гел, прави и педикюр даже миналата седмица ми постави и изкуствени мигли! Цените поне за мен са й доста атрактивни!
Затова и Ви я препоръчвам, казва се Христина и телефоният и номер е 0885 30 84 95
Обедена съм че и на Вас ще Ви хареса как работи.
LoveHurT
09-09-2011, 13:56
нее, недей, с гел е хубаво, но само докато си с него, после уж не се прецаквали твойте нокти е да ама не, уж зависело от маникюристката ама така или иначе като те пили за поправка се закача и плочката, аз до скоро бях и добре че ми падна един, та видях отдолу колко е трагично положението и свалих всичко веднага сама 8-)
сега ако слагам нещо ще бъде гел лак и то няма да е скоро, че докато порастнат мойте и добият форма.....
anonymous708973
09-09-2011, 14:04
Привет,
бих желала да Ви споделя страхотните си впечатления от маникюристката при която ходя.
Изгражда с акрил и гел, прави и педикюр даже миналата седмица ми постави и изкуствени мигли! Цените поне за мен са й доста атрактивни!
Затова и Ви я препоръчвам, казва се Христина и телефоният и номер е 0885 30 84 95
Обедена съм че и на Вас ще Ви хареса как работи.
Хайде леко със саморекламите, а?