Влез

View Full Version : Никой не ме забелязва.

nezabelejimata96
01-29-2011, 22:13
Здравейте! Аз съм момиче на 14 години и за първа година съм в ново училище. Казах си че всичко ще е различно. Че няма да бъда толкова притеснителна вече, а ще бъда по общителна. Но не мога! Има едни момичета в класа ми, които се мислят за голямата работа и постоянно ми се подиграват за нещо или ми обсъждат и ми се смеят зад гърба. Все гледат да ме злепоставят и унижат. Освен това всички в класа ми вече се сприятелиха супер много и излизат заедно, прегръщат се , а мен никой не ме приема и обича.Единствените хора с които дружа са момичета, които също ги мразят и им се подиграват. Не общувам с никакви момчета! И другите момиче вече си намериха гаджета, запознаха си с много готини хора а аз се запознавам само с такива каквито другите не харесват и нито едно момче не ме поглежда! Адски много завиждам на другите момичета! Знам че звучи гадно, но е така. Мола ви дайте ми някакъв съвет. Много гадно се чувствам от началото на учебната година.

bbbrs
01-29-2011, 22:29
4e kat si mastiq koi 6ta gleda :D

w0sh
01-29-2011, 22:36

Е ти си някакъв доста епичен тип.

MaLkaTa_LaDy
01-29-2011, 22:37

Ето ти пример за един малък лигльо, от чието внимание нямаш нужда.
Грижи се за себе си. Отди на фризьор, направи си хубава прическа, слагай по малко грим, купувай си дрехи, които ти стоят добре, спортувай... Повдигни си самочувствието. После започни да се запознаваш с нови хора. Запиши се на танци, пеене, рисуване, театрална школа, някакъв друг спорт или някаква доброволческа организация. Със сигурност ще намериш хора, които ти харесват и те харесват. Малко по-малко трябва да станеш по-контактен човек. И чесно да ти кажа и аз не се имам с класа си. Намирам ги за скучни и ограничени. Просто не ми трябват. Айде, ако искаш да споделиш, пиши ми на лично. :-)

nezabelejimata96
01-29-2011, 22:38
1.Ako 6te pi6ete takiva bezmisleni komentari po dobre ne se zanimavaite. Shtom ne vi interesuva za ko si pravite vaob6te truda da 4etete publikaciqta samo o6te pove4e da naranqvate horata.
2.ti vaob6te ne znae6 nito kak izglejdam nito kakva sam po harakter tei 4e ne me nari4ai mastiq ako obi4a6 a si gledai rabotata.
3.To4no zaradi takiva kato toq imam tezi kompleksi.Chovek si spodelq problemite a toi te obijda da se po4uvstva6 o6te po zle.

rand0m
01-29-2011, 22:48
Защо му се впрягаш? :? Очевидно е ужасно тъп. Но наистина няма да е зле да си по-контактна. Не е нужно да си приятелка с хората от твоя клас. Намери си от училище. Занимавай се с извънкласни дейности, където ще срещнеш нови хора.

vampire_girl_
01-29-2011, 23:01
bbbrs,а теб кой те гледа,в такъв случай?

Потърси приятели извън училище,не подхождай с мисълта,че няма да те приемат/харесат при всяко ново запознанство.Не е нужно да си част от стадото,за да бъдеш забележима - тогава ще си просто една от многото...

DuMbErRr
01-29-2011, 23:28

Не знам кой е мастия,но като те гледам на снимката по голям селяндур във форума от теб няма.

GregoryHouse
01-29-2011, 23:28
Първо, темата май не е за този раздел...не виждам нещо любовно. Второ, животът е такъв какъвто си го направиш. Както изглеждаш отстрани така те възприема масата. Не се тревожи, завистта е нормална човешка черта. Почти всички я притежават. Просто някои не си признават и го крият зад злоба.

Ако искаш приятели, запиши се на нещо което ти харесва. Пиано или нещо такова. Мисли по-малко за последствията. Просто отиваш и говориш с хората от курса и ето ти приятели. Не ходи на неща които не ти харесват, само за да се харесаш на другите. После ти самата няма да се харесваш...

А относно, големите тарикати в училището...не се тревожи след 10 години точно те ще завиждат на теб ;)

bbbrs
01-29-2011, 23:47
samo kat i vidq nika i mi stava qsno che e sduhana .. nqma samojustvie

GregoryHouse
01-29-2011, 23:50

Млък, бе катил! Виж си снимката на кфо пребозало теле мязаш ти. Ако имаш ти някфо самочувствие, то е без покритие. Аре беги ся.

GLaDOS
01-30-2011, 00:02

Super Mario без мустак :lol:

jimei
01-30-2011, 01:07

Мара е сдробен

много много страдание те очаква приятелю

umri
01-30-2011, 01:19
Във всеки клас има заформени групи и обикновено така става... не съм бил в положението ти и не знам какво да ти кажа. Опитай се да се интегрираш, заговаряй ги ти, движи с тях...деа знам.

GregoryHouse
01-30-2011, 01:35
Във всеки клас има заформени групи и обикновено така става... не съм бил в положението ти и не знам какво да ти кажа. Опитай се да се интегрираш, заговаряй ги ти, движи с тях...деа знам.

И дори да стане, ще е "най-низшата" един вид в групата и всичките ебавки и майтапи на неин гръб...Положението нема стане по-добре така. Просто не им давай това което искат. Гнева и яда ти, безпомощтността ти. Живей така както на теб ти си живее.

MishoShamara
01-30-2011, 01:47
Ена позната имаше същия проблем, ама го реши бързо. Тряа си направиш пластмасови цици!!! Ся ше си помислиш, че поста ми е несериозен, но не е така! Пластмасовите цици ше ти отворят вратите навсякъде, ще станеш МИС Школо/там както се казва/ и т.н. Ако не ми вярваш, сложи си утре чорапи и ще забележиш промяната...

Бай дъ уей, ако сега не си сложиш, после може да се твърде стара за подобен вид хироргична манипулация.

ScarletBite
01-30-2011, 06:37
MaLkaTa_LaDy и GregoryHouse го казаха страхотно. :)

momichee
01-30-2011, 21:39
Пластмасовите цици ше ти отворят вратите навсякъде, ще станеш МИС Школо/там както се казва/ и т.н. Ако не ми вярваш, сложи си утре чорапи и ще забележиш промяната...

това ли е най-важното, за да те харесат? да имаш големи цици, слаби крака, готин задник, много грим и хубава коса? Бооже, тези кифли са ми най-елементарни !! не може ли човек да заложи на собствената си красота и да вярва, че другите ще видят характера му, а не фигурата?!
знаеш ли, не се отчайвай, не мисля, че се държиш с другите гадно и затова не те приемат към тяхната ,,компания''. напротив, срамежлива си, както и аз, но намерих по-отворени хора, така да ги нарека, които да ме запознаят с други и така намерих и приятели и познати.. :**

GregoryHouse
01-30-2011, 22:32
Пластмасовите цици ше ти отворят вратите навсякъде, ще станеш МИС Школо/там както се казва/ и т.н. Ако не ми вярваш, сложи си утре чорапи и ще забележиш промяната...

това ли е най-важното, за да те харесат? да имаш големи цици, слаби крака, готин задник, много грим и хубава коса? Бооже, тези кифли са ми най-елементарни !! не може ли човек да заложи на собствената си красота и да вярва, че другите ще видят характера му, а не фигурата?!
знаеш ли, не се отчайвай, не мисля, че се държиш с другите гадно и затова не те приемат към тяхната ,,компания''. напротив, срамежлива си, както и аз, но намерих по-отворени хора, така да ги нарека, които да ме запознаят с други и така намерих и приятели и познати.. :**

Идеализма никога не умира, а?

bibi7352
01-30-2011, 22:59

Млък, бе катил! Виж си снимката на кфо пребозало теле мязаш ти. Ако имаш ти някфо самочувствие, то е без покритие. Аре беги ся.

:D Браво, много добре казано :smt023

Към авторката: Искаш да си като момичетата, които се заяждат с другите и им се смеят зад гърба, да се прегръщаш с някого, с когото си се запознала наскоро и почти не познаваш? Т.е. искаш приятели, които да ти бъдат наистина приятели или просто да си "високо в йерархията"? Както ти казаха, човешко е да завиждаш, не се безпокой. Гаджетата също не са най-важното - имам познати на по 18 години, които не са си имали гаджета досега, пък си се чувстват много добре и без тях. Според мен не трябва да се влияеш толкова от мнението на другите. Ако ти се харесваш такава, каквато си, не се променяй само заради тях. А идеята да се запишеш на пеене, танци, рисуване или нещо подобно звучи много добре :)

MishoShamara
01-30-2011, 23:12
...

Не виждаш ли, че авторката не е от готините бе, ОУ?? Как ше стане готина без да направи някаква радикална промяна у себе си? Тя щом след качествения подбор е попаднала при сдуханите, начи има нещо.

Mooo6no
01-30-2011, 23:18
Ем направи нещо, че да те забелязват и да си вдигнеш самочувствието, вместо "само да завиждаш на другите момичета".

mentirahermosa
01-31-2011, 00:03
Не се занимавай с пуйките, говори си с другите... Намери приятели в другите класове, такива работи. Имаш още 4 години, спокойно. Пък и да не ти се "възхищават" всички, със сигурност ще си намериш приятел, и един да е, к'во ти пука, щом е истински. А за момчетата... Това си идва само, не го мисли.

thund3rstorm
01-31-2011, 05:01
bbbrs написа:

Пък тъй кат гледам ти имаш самочуствие без абсолютно покритие - приятелю вземи се научи да пишеш на родния си език и ПИШИ НА КИРИЛИЦА по дяволите..

Авторке, всичко зависи от нагласата ти към хората - като те е срам к'во ше си помислят хората за тебе и те автоматично почват да те смятат за незабележима. Трябва да притежаваш повече увереност, а това ше стане както каза Malkata_Lady с прическа , която ти ходи, малко грим, нови дрешки ии спорт. Но помни че това не трябва да го правиш заради другите, а заради себе си - да започнеш да се харесваш сама.

Пък да ти кажа свойто лично мнение, в момента поколението на 16 годишните и надолу ( че и по-големите) са пълни лайна и общото им одобрение не ти трябва. И аз не мога да се трая с класа си ма, честно казано, 5 пари не давам. Не ти трябват много приятели - двама -трима са ти абсолютно достатъчни, стига да са истински 8)

JekoV
01-31-2011, 05:02

Qko ohapaniq tip prosto

Deni9688
01-31-2011, 18:01
MaLkaTa_LaDy е много права :) запиши се на нещо там все ще се запознаеш с някви хора .. междо другото и аз преди 4-5 години бях така,но и аз се записах на тенис,на йога ии ейтакива работи и с доста хора се запознах и сега вече го нямам тоя проблем с общуването :) :) късмет !!

rtpghhfcz
01-31-2011, 18:37

грозен, но за сметка на това и тъп, а такива да им ринеш мизерното самочувствие с лопата.

fenastz
02-01-2011, 16:32

Е ти си някакъв доста епичен тип.

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

ТОЯ МИ НАПРАВИ ДЕНЯ