View Full Version : .....
ForeverYoung
01-30-2011, 12:13
...
fenche22
01-30-2011, 12:31
От това което прочетох малко се обърках. Както и да е.
Явно се чувстваш наранена от приятеля си и другото момче ти е нещо като
утеха. Само това обяснение намирам.
Поговори с гаджето си, изяснете си проблемите. Ако това се получи, и
нещата се оправят, но пак чувствата ти към другия се оказват по-силни, е
ясно кой е твоят човек.
ForeverYoung
01-30-2011, 12:40
....
ForeverYoung
01-30-2011, 15:51
Nice :)
fenche22
01-30-2011, 17:13
Въпросът е, че приятелят ми ако разбере за другото момче, веднага ще ме зареже. Такъв е, адски ревнив и неможе да понесе дори мисълта, че я има тази Възможност МОЖЕ БИ да дели нещо. Не мога да му кажа... в най-добрия случай ще се скараме жестоко.. това да му кажа е варианта да скъсаме.
Защо трябва да му казваш? Аз имах предвид да говорите за вашите си проблеми, във връзката. От там нататъка го писах в 1 пост! :)
bratignat
01-30-2011, 17:56
Въпросът е, че приятелят ми ако разбере за другото момче, веднага ще ме зареже. Такъв е, адски ревнив и неможе да понесе дори мисълта, че я има тази Възможност МОЖЕ БИ да дели нещо. Не мога да му кажа... в най-добрия случай ще се скараме жестоко.. това да му кажа е варианта да скъсаме.
Да си чувала за думата лоялност? Ако обичаш приятеля си, с него си и в трудни и в приятни моменти. Ако нещо не върви поговерете си и опитайте да изгладите нещата. Рим не е бил построен за ден, но е опожарен за 3....
От моя гледна точка - това е супер кофти - говоря да си къташ застраховка, особено що се отнася до чувствата. Обичаш ли някого обичаш един човек. Може да имаш голямо влечение и към други хора, обаче най-страстно и лудо обичаш един човек. Когато видя момиче да прави ранк листа между влюбените в нея - разбирам колко малко знае за това как да прави този до нея щастлив. Естествено има изключения и тъй като ен те познавам, не мога да кажа дали си от тях. Но на първо четене, това впечатлението, което остава посланието ти у мен.
ForeverYoung
01-30-2011, 22:11
....
Foreverbg
01-30-2011, 22:22
Не ми повтаряй грешката само. Ходих с едно момиче, на което изключително много държах, обаче в същото време една друга ми се натискаше и аз естествено и отговорих със същото... И накрая познай кво стана?! Нито с едната, нито с другата... Поне си останахме много добри приятели
ForeverYoung
01-30-2011, 22:30
.......
ForeverYoung
01-31-2011, 16:05
:o
ForeverYoung
01-31-2011, 21:43
.....
kradinero
02-01-2011, 11:49
Слушай.. като криеш до никъде няма да стигнеш.. Няма значение до какво ще доведе това.. Рано или късно всичко излиза на яве.. ии по-добре от твоята усто от колкото от на друг.. Рано или късно ще разбере.. може и след година, две , пет , десет.. ще дойде този момент... и ако тогава сте заедно, ако тогава сте с укрепнала връзка.. всичко ще рухне.. Кажи му.. от това само ще спечелиш.. поне приятелство.. Явно връзката ви не върви на добре и трябва да се крепи на ново.. НО ВИЖ!! Тези спорове отминават... идват други трудности.. за една връзка се иска търпение, вярност, ЧЕСТНОСТ, доверие, любов, разбиране.. няма повече да изброявам ясно е че нещата са много.. СЛЕДВАЙ СЪРЦЕТО СИ.. това е от мен.. с друго не мога да ти помогна.. Можеш САМО ТИ да го направиш.. УСПЕХ!! :)
Слушай.. като криеш до никъде няма да стигнеш.. Няма значение до какво ще доведе това.. Рано или късно всичко излиза на яве.. ии по-добре от твоята усто от колкото от на друг.. Рано или късно ще разбере.. може и след година, две , пет , десет.. ще дойде този момент... и ако тогава сте заедно, ако тогава сте с укрепнала връзка.. всичко ще рухне.. Кажи му.. от това само ще спечелиш.. поне приятелство.. Явно връзката ви не върви на добре и трябва да се крепи на ново.. НО ВИЖ!! Тези спорове отминават... идват други трудности.. за една връзка се иска търпение, вярност, ЧЕСТНОСТ, доверие, любов, разбиране.. няма повече да изброявам ясно е че нещата са много.. СЛЕДВАЙ СЪРЦЕТО СИ.. това е от мен.. с друго не мога да ти помогна.. Можеш САМО ТИ да го направиш.. УСПЕХ!! :)
+1.. ;pp
MiMcHeToOo
02-07-2011, 18:21
Сама само можеш да си помогнеш. Трябва да избереш, друг избор нямаш. Ако ще си с приятеля си зарязваш другия в миналото и това е. Не можеш да се разкъсваш така на две, мъчително е за теб, а и нечестно за приятеля ти.
TheBeliever
02-07-2011, 18:47
Това е втората тема за последната седмица, в която момиче пише, че обича гаджето си, но е влюбена в друг. И за втори път аз не проумявам как това е възможно.
Ако наистина, ама наистина ти ОБИЧАШ приятеля си (не привързаност, навик, благодарност, лоялност, а ЛЮБОВ), то как се влюбваш в друг?
Ти самата с кой от двамата искаш да бъдеш? За кой мислиш преди да заспиш? За чии целувки копнееш? Забрави за малко лоялността към гаджето и се съсредоточи върху чувствата си. Защото няма смисъл да си с някого само заради "доброто старо време" и нещата, които сте преживели заедно, а в действителност да искаш друг.
VaMpiRKaTaaa
02-08-2011, 03:45
Ако вече не си толкова щастлива с него,скъсайте по-добре.
Не прави тази грешка,да го лъжеш.
Нали знаеш поговорката за лъжливото овчарче..