View Full Version : Съседи...
FreShHhH
01-30-2011, 13:12
Вчера бях на село и кучетата ми избягаха и влязоха в съседския двор когато отидох да ги прибера съседа ми каза че ако още един път вялзат в двора му щял да ги отрови.Той има дукпа в мрежата която обгражда двора му какво да правя? :-x :x
стжелявам ако имам правописни грешки от скоро съм в България :oops: :oops:
Вчера бях на село и кучетата ми избягаха и влязоха в съседския двор когато отидох да ги прибера съседа ми каза че ако още един път вялзат в двора му щял да ги отрови.Той има дукпа в мрежата която обгражда двора му какво да правя? :-x :x
стжелявам ако имам правописни грешки от скоро съм в България :oops: :oops:
Ми отиди подай една жалба :-o
Ами да.. макар че като помислиш то само неприятности ще ви довлече тая жалба..просто споровете със съседи никога не се изясняват,все повече и повече хората се озлобяват един към друг ии..просто няма смисъл,най-добре поговори с вашите.
Infection
01-30-2011, 16:45
Ами... поправи дупката!!! :grin:
MishoShamara
01-30-2011, 16:49
Действай преди него. Отрови кучетата първи.
chemist9009
01-30-2011, 17:18
С жалби нищо няма да стане...бил съм свидетел на съседски спорове,а самите жалби до нищо не водят ще дойдат двама-трима от общината ще огледат наоколо и ще си тръгнат аа също и ще кажат ако искате може да се съдите като подадете жалба до областна администрация и от там ще ви отговорят в рамките на 1 месец....:lol: :lol: :lol:
FreShHhH
01-30-2011, 17:20
ако ми отрови кучетата аз ще му потпаля къщата :-P
chemist9009
01-30-2011, 17:22
перфектно решение....ако ти трябват запалими средства пиши...химик съм 8-) 8-) :booooomb: :booooomb:
FreShHhH
01-30-2011, 17:28
перфектно решение....ако ти трябват запалими средства пиши...химик съм 8-) 8-) :booooomb: :booooomb:
ok :D