View Full Version : "Кулинарят в мен" ;D
justoneamazing
01-30-2011, 13:39
току що се вдъхнових от един мой пост :P и така,
Обичате ли да готвите или по-точно можете ли... ако някой е измайсторил нещо нека да постне някоя снимка.Аз от скоро се запалих и сега последно бях правила първата си торта :lol: , не е кой знае какво ама нали е първи път..
http://prikachi.com/images/91/2925091b.jpg
D3NG3rZ0N3
01-30-2011, 13:48
Хайде да ме почерпиш от тази торта :grin:
Много хубава торта :) Аз немога и няма да готвя, защото може да отровя някого :lol:
Браво ,браво ,сега да направиш и сандвич ... :razz:
По темата :
Мамка му ,дояде ми се торта 8-) .Добре е станала.
Да ,опитвал съм няколко пъти и като цяло се получиха "ястията" ,
ама не се занимавам с тия работи ,само в екстремни случаи . :) :) :)
justoneamazing
01-30-2011, 14:04
ха мерси 8-) ,ем като цяло не е трудно е хора, просто се внимава по колко и от какво слагаш :D
titinkaa
01-30-2011, 14:10
Мога почти всичко да правя.Често готвя квото ми се прииска.Снимки нямам.
StolenBliss
01-30-2011, 14:22
Уоу тази торта изглежда апетитна 8-) Като за първа супер е станала, нали а външен вид, на вкус не мога да кажа :D
Аз ако ми се наложи мога да сготвя няколко неща, но не ми се занимава често :/
браво изглежда супер сиг и на вкус е така
Лелее страхотна торта :grin: Аз мога сандвичи, яйца и до тук :D Само с приятели правим кексчета и торти.
Infection
01-30-2011, 18:08
Страхотна торта наистина!!!
Мен ме мързи да си готвя но когато огладнея и няма нищо готово...>!
мога да правя спагети,пица,кекс,яйца,пала чинки,пържени картофи и още!
На всичко съм се учил сам!!
Страхотна е станала тортата.
Аз мога да готвя само някои неща:пица,пържени кюфтета,кексове,чушки пълнени с ориз или кайма,баница със сирене или тивка,руска салата,обикновена салата и сандвичи ест.
Нещата които изброих мога само да ги наготвя.Рецептите на повечето не ги знам на изуст затова макйма ми,ми ги казва :D
bubkaa93
01-30-2011, 21:16
да готвя,когато съм нервна :-D , а и днес сготвих руло стефани малко прекалих с черния пипер ама инaче стана вкусно ;dd
letmetellyou
01-30-2011, 22:14
И аз обичам да готвя, когато ми е скучно.. Правя разни закуски, сладкиши, торти.. :)