Влез

View Full Version : какво да направи ?!

tit
01-30-2011, 19:26
Здравейте ... Отново пиша тука,но този път е заради една моя приятелка. Попринцип тя не влиза в skype или facebook камоли тука и ме помоли да напиша тази тема. И така ето и нейния проблем... и да отново е заради момче. Харесва едно момче което е на 16, а тя е на 14 ( ако има значение) и така харесва го 2 години...даже не мисля, че е само харесване ... а и 2 години са прекалено много като се има на предвид,че го вижда на 2 месеца веднъж.
Секи път когато му гледа профила в facebook и неиска да му пише коментар. Преди 1 месец аз трябваше да остана в училище за нещо и тя се прибираше сама .. и се видяла с едно момче което познава момчето което тя харесва, а то било в автобуса. И така седнали при него и се запознали. И тогава и казах да му пише коментар в facebook или да му поиска skype, но нейния отговор беше какво шяло да стане ако той и каже " за какво ти е ? " И така де не му писа нищо .. тогава той нямаше приятелка .. Но после тръгна с едно момиче с което мойта приятелка се познават ии често излизат и тогава съвсем се отказа да му пише нещо. Неискаше да се намесва ... и сега незнае какво да прави .. и наистина иска съвет. Моляви без обидни коментари. Извинявам се предварително ако има грешки.. ии чакам вашите отговори.

nezabelejimata96
01-30-2011, 20:05
Az sa6to sam na 14 i na men sa6to mi se e slu4vali ne6to podobno. I na men mi se e slu4valo da vidq nqkoi vednaj i da se vliubq v nego bez da go poznavam i tova da trae adski dalgo. Spored men trqbva da zapo4ne kato mu napi6e nqkakav komentar vav facebook. Struva mi se 4e e po dobre da se vidqt pone o6te vednaj i po vreme na razgovora tq da go pita za skype. Ako q pita za kakvo i e prosto da kaji 4e za da mogat da si pi6at. No da ne barza se pak da mu kazva ili podskazva 4e go haresva za6toto toi moje da si pomislii 4e iska da gi razdeli s gajeto mu i drugi takiva podobni. Kogato mine izvesno vreme moje i toi da q haresa pak i kato si govorqt ili pi6at na razli4ni temi vse 6te doide edin podhodq6t moment v koito tq da mu kaje 4e go haresva. A i toi nqma da hodi s neq ve4no nali ? Uspeh na priqtelkata ti! :)

TheNewReligion
01-30-2011, 22:04
:razz:

Mooo6no
01-30-2011, 23:46
Мацката да си изтрие тъпия Facebook и да излезе навън. Кви са тия глупости с писане по Facebook и някакво измислено харесване. Тя дори не го познава реално, но иначе го "харесва" много силно.