View Full Version : работа за непълнолетни
kikondarcho
01-30-2011, 20:09
Здравейте :)
Искам да попитам някой работи ли някъде-ако да къде и по колко пари взима,има ли 18 години.
И някой знае ли къде мога да си намеря,някъде в София.По възможност да бъде почасова.
Казвали са ми че в частни занималнии или като аниматор в някой детски клуб взимат.
Моля ви за съдействие :)
radeberger
01-30-2011, 20:39
Като си непълнолетен, трябва при някой познат или с връзки, иначе няма да стане. ;)
Може да стане :) Може да раздаваш брошури,флаери т.н
titinkaa
01-31-2011, 09:41
Не знам от кой град си,но онзи ден във вестника на Кауфланд имаше обява от тях,че търсят хора за събота за 3-4 часа да разнасят вестници из кварталите.Но не пишеше ква цена дават.
Не знам от кой град си,но онзи ден във вестника на Кауфланд имаше обява от тях,че търсят хора за събота за 3-4 часа да разнасят вестници из кварталите.Но не пишеше ква цена дават.
Ми то си пише за кой град ама няма кой да чете :(
marin4itu
01-31-2011, 10:20
Аз като непълнолетна съм работила 2 лета като сервитьорка на Златни пясъци. За това време и то в София друг вариант освен флаери не виждам. А за флаери не плащат кой знае колко добре.
LaChupacabra
01-31-2011, 11:23
естрата на една приятелка работи в БИЛЛА по часово мисля...
DennisCobain
08-26-2012, 11:55
В нашия град има една жена която дава надомна работа - правене на мартенички. Изкарват се около 20-30 лв на ден ако си отделяш 3-4 свободни часа само за работата.
Amore-Mio*
08-27-2012, 13:11
^ И аз искам нещо подобно, за съжаление обаче няма.
Като сервитьорка не ми се работи особено, предвид някакви хора какви са. Безмозъчни същества, пускащи някакви гадни думи.