Влез

View Full Version : Да се поддържаме :)

seaeyes
01-31-2011, 15:27
Здравейте и аз за пръв път пускам тема свързана с диетите или по скоро поддържането на форма :) Момиче съм на 16 години средна височина ( не съм се мерила скоро и въобще нз колко съм висока ) тежа 55 килограма .. От доста време не се помня да съм имала стегнато коремче и да не ме е срам да ходя на плаж примерно :D много бих искала да имам хубаво телце и за това ще ви попитам понеже не съм на ясно за колко време горе долу може да се постигне желаният ефект :) Решила съм на даскало вместо редовните мазни закуски :D да се заменят с плодове например :)
и наскоро в моя квартал откриха доста добър фитнес само се дразня ,че няма да си намеря някой с когото да ходя ,всеки ще ми се направи на интересен ,че има занимания и така ..но може пък и сама да ходя и да се престраша ..Съжалявам ако темата не ви е допаднала просто реших да сподела и да чуя мнения някакви :)

FuckingFreak
01-31-2011, 17:13
Ако имаш излишни мазнини на корема, то трябва да спазваш някаква диета.. Ако просто искаш да го стегнеш прави едни упражнения в youtube ги има, 8 minute abs и lower abs се казват.. А хубаво телце зависи дали имаш да сваляш или да стягаш, също така и от количеството мазнини зависи.. Ако искаш да се оформиш здравословно си науми, че от сега горе долу до началото на лятото (юни месец) ще има ефект.. Но както казах много зависи дали имаш 2-3 излишни килца, леко си закръглена или си направо пълничка..

ssunnnshinee
01-31-2011, 18:27
При мен е същото .. Мисля като дойде пролетта да ходя да тичам .. да почна някоя диетка, защото и на мен ми се иска да имам хубаво тяло за лятото .. сега зимата и да искам да бъда на диета не става.. някакси организма е свикнал зимата да дебеля, а лятото да отслабвамм .. така, че хапвай повече плодове и спортувай :)