seaeyes
01-31-2011, 15:27
Здравейте и аз за пръв път пускам тема свързана с диетите или по скоро поддържането на форма :) Момиче съм на 16 години средна височина ( не съм се мерила скоро и въобще нз колко съм висока ) тежа 55 килограма .. От доста време не се помня да съм имала стегнато коремче и да не ме е срам да ходя на плаж примерно :D много бих искала да имам хубаво телце и за това ще ви попитам понеже не съм на ясно за колко време горе долу може да се постигне желаният ефект :) Решила съм на даскало вместо редовните мазни закуски :D да се заменят с плодове например :)
и наскоро в моя квартал откриха доста добър фитнес само се дразня ,че няма да си намеря някой с когото да ходя ,всеки ще ми се направи на интересен ,че има занимания и така ..но може пък и сама да ходя и да се престраша ..Съжалявам ако темата не ви е допаднала просто реших да сподела и да чуя мнения някакви :)
и наскоро в моя квартал откриха доста добър фитнес само се дразня ,че няма да си намеря някой с когото да ходя ,всеки ще ми се направи на интересен ,че има занимания и така ..но може пък и сама да ходя и да се престраша ..Съжалявам ако темата не ви е допаднала просто реших да сподела и да чуя мнения някакви :)