View Full Version : Защо съм такава?... Дразня се!
nezabelejimata96
01-31-2011, 22:07
Преди няколко месеца се запознах с едно момче по скайпа. Дълго време си писахме на различни теми и беше много приятно.
Още отначалото искахме да се видим, защото и той е от Русе, но все ни беше срам. Наричахме се с различни имена като например слънце,
секси,пиле и т.н По едно време даже си бяхме сложили имената на скайповете си. Говорили сме си по скайп, не е само да си пишем и
наистина ми беше много забавно с него и имах чувството че и двамата се харесваме, макар че не сме се виждали наживо.Това продължи
доста дълго време. След това той се запозна с наи-добрата ми приятелка и си писа и с двете ни и понякога каквото го е казвал на нея
го е казвал и на мен (имам впредвит някаква ласка например).Веднъж си беше написал на скайпа някаква любовна мисъл и казъл на
приятелката ми че е за нея. Един вид намек че я харесва. На Нова година му писах съобщение да му честитя и след това няколко
пъти сме си говорили по телефона и савсем малко сме си писали досега. Вече не го харесвам толкова но винаги като е в скайп и се
надявам да ми пише, но в повечето случеи аз му пиша и казваме си няколко работи и това е. Няма вече за какво да си пишем.
Кажете ми как мога да харесвам човек които даже не сам виждала и да се дразня че не ми пише или че харесва приятелката ми
и постоянно като е в скайп да искам да си пишем. Доста е детинско и аз се дразня от себе си, но немога да го преодолея!
Дайте ми някакъв съвет и моля ви без обидни коментари!
GregoryHouse
01-31-2011, 22:12
Намери си приятели, излизай по-често и т.н. А чувството което изпитваш в момента е ревност. Но малоумна, като не го искаш, дай и го.
Daydreamer3
01-31-2011, 22:14
Обади му се да излезете, както разбрах все още не сте? Ти не го харесваш вече, но се надяваш да ти пише.. ? :shock:
djipsito
01-31-2011, 22:15
Д-р Хаус е прав. А като седнеш на компа си пиши и с други хора, предполагам че той не е единственият ти абонат в Скайп. Науми си да не му пишеш, докато той не ти пише пръв.
myNameIsImmortal
01-31-2011, 22:15
Нормално е, че се е получило така.. харесването (при повечето хора) идва от опознаването на самата личност, която стои пред теб, виждайки в нея това, което другите го нямат, това която те кара да се чувстваш приятно, кара те да се усмихваш..
Съвет конкретен не мога да дам, но мога да кажа примерно, защо когато не си пишете не му намекнеш дали иска да илезете заедно на кафе, кино или една разходка из слънчевите февроарски дни?! Разходка до кея, по центъра някъде където няма кой да ви притеснява .. да ти кажа това е трябвало да стане преди време, но си изпуснала момента.. няма нищо, важно е да опиташ, пък ако нищо не се получи преодоляваш (ако е възможно) и напред.. :)
Успех :)
nezabelejimata96
01-31-2011, 22:23
Благодаря ти myNameIsImmortal! Това което каза за харесването наистина е вярно и точно това чувствах. Ще го попитам директно и каквото ще да става.
momichee
01-31-2011, 22:36
питай го дали изобщо ще стане нещо, както ти каза квото ще да става. се пак той не е единствения пък и щом пиши същите неща на приятелката ти.. ето какъв е, един човек с много лица. според мен ти трябва някой много по-сериозен от него и знам, че ще го намериш. с твоя характер можеш да постигнеш всичко, дори и това което най=малко очакваш.. :)
айде пробвай си късмета, ако не стане не стане, не е единствения!
никога не тичай след автобус или момче, следващия е след 5 мин. ;)
Ревнуваш нещо,което даже нямаш :shock: Не мога да разбера децата .(Пусни го-дори не е твой)
Пфф питай го директно и ако откаже-бала си го има още 4958948545098540 момчета .А това със слагането на имената по скайповете изби рибата :razz: :razz: :razz:
righteous
02-01-2011, 06:39
Детски истории.
TheTiger
02-01-2011, 06:49
Намери си приятели, излизай по-често и т.н. А чувството което изпитваш в момента е ревност. Но малоумна, като не го искаш, дай и го.
Базика, базик, но имам авер който се запозна с приятелката си по скайп
иии ходиха ПО СКАЙП около година 0.о Не се бяха виждали, но ходеха !
През тази 1 година (да не казвам повече) много съм му се смял :D ама предното или по-предното лято ходи в Пловдив на гости на момичето, видяли са се иии сега работите са много сериозни .. аз последно като говорих с него .. май след някоя друга година ще се женят :shock: и тва всичкото по скайпа е станало :shock:
Направо се изумих от това момче, не я вижда ама само тя му е в устата, пък след като се върна от Пловдив направо не можах да го позная :D
Баща и вика, че бил супер пич, oще 1вата вечер сса се надпивали :lol:
и естествено младия си е млад :D
RaisedOnRock
02-01-2011, 09:01
Базика, базик, но имам авер който се запозна с приятелката си по скайп
иии ходиха ПО СКАЙП около година 0.о Не се бяха виждали, но ходеха !
През тази 1 година (да не казвам повече) много съм му се смял :D ама предното или по-предното лято ходи в Пловдив на гости на момичето, видяли са се иии сега работите са много сериозни .. аз последно като говорих с него .. май след някоя друга година ще се женят :shock: и тва всичкото по скайпа е станало :shock:
Направо се изумих от това момче, не я вижда ама само тя му е в устата, пък след като се върна от Пловдив направо не можах да го позная :D
Баща и вика, че бил супер пич, oще 1вата вечер сса се надпивали :lol:
и естествено младия си е млад :D
Ходили са по скайп? :razz: Оле.
againstyou
02-01-2011, 13:36
Връзките по скайп .. тва ми е страстта на мен . :D Не сериозно - можеш да харесваш и можеш да се влюбиш в човек ,който не си виждал лично.Само зависи колко време може да трае .. важно е споделянето,доверието,общу ването в една връзка .. не от тва колко пъти са се целунали.Естествено не могат да се нарекат точно връзки,но има нещо и е мн силно понякога.Е, ако ходите години по скайп без да се виждате няма смисъл,но ако имате планове да се видите все някога,не е проблем.
nepowtorima
02-01-2011, 16:25
Пхаха ти си същата като мен ама напълно... :D :D Егати съвпадението... А поне ти като му пишеш, веднага ли ти пише или след час, два? (защото на мене даже понякога не ми пише и ми писва..) Иначе тая твоята "най-добра приятелка" тя ли му писа или той на нея... Ако е тя - не ти е приятелка... Не е трябвало въобще да и казваш за него. Не прави моите грешки вече. Защото аз съм тъпа и казвам на кого ли не.. Иначе това не е ревност, гадно ти е, че той е предпочел приятелката ти, а съм сигурна, че ти си много повече от нея.. Иначе връзката по скайп е нещо много често срещано, и дори е по-добре, защото ако се видите и не се харесате-защото характера на живо е по-различен... и може да се отблъснете един друг ( :-# както стана при мен... )
В момента ти се залъгваш, че не го харесваш, но щом искаш да ти пише.. значи доста си хлътнала... Иначе все още имаш някакъв шанс. (за разлика от мен) Пиши му ти.. няма нищо срамно, вече момчетата ги е кеф на тях да им се натискат.. :D