View Full Version : Объркан съм!
boki1995
01-31-2011, 22:17
Здравейте! :) Аз съм момче на 15 от Велико Търново и съм гей. Много ми е трудно да се справя това , но много ми харесва и искам да продължа напред. Омръзна ми всеки път когато стане на въпрос за момичета , да лъжа пред майка си и баща си колко хубаво е да имаш семейство ( мъж , жена , дете / деца ). Най много ми омръзна да крия истинската си самоличност пред тях.Всеки път когато нещо стане на въпрос за гейовете баща ми ми казва че ако съм такъв щял да ме изсели и на мен ми става още по гадно и пак започвам с лъжите - все пак са ми родители. Имал съм няколко връзки които са завършили с лош край. Това ми е повлияло доста на психиката . Сега се чувства доста объркан.Ако може да ми дадете някой съвет какво да направя за да преодолея трудностите.
Daydreamer3
01-31-2011, 22:18
Още 3 години и ще си свободен, преструвай се на нормален.
boki1995
01-31-2011, 22:20
Винаги все някога трябва да и кажа според мен и незнам как ще го приемат. И пак тайни и пак и пак тайни :(
djipsito
01-31-2011, 22:22
Ако ти е трудно да им признаеш очи в очи го направи под формата на писмо. Напиши им как се чувстваш и че ти е нужна тяхната подкрепа.
Не вярвам баща ти да те изсели, все пак си му дете и ти не си виновен, че не те привличат момичета.
GregoryHouse
01-31-2011, 22:30
Едва ли си гей, но и да си, какво от това? Родителите ти няма да се откажат от теб. И ако си мислиш, че другите който са хетеро, няма тайни в семействоти и не се лъжат очи в очи - бъркаш. Такъв е живота. И не е защото си гей.
Ох...ами според мен изчакай още малко , да си сигурен дали наистина имаш такива наклонности , а не е просто временно овлечение.Може би още 1-2 години .А ако сега си сигурен , давай сега , по-леко ще ти е ако им кажеш.Всеки има право на избор за бога...а баща ти ми стана много интересно по какъв повод ти е казал , че ако си гей ще те изсели ?!
boki1995
01-31-2011, 22:34
Мерси че ми дадохте съвет но като знам как ни мразят ми идва направо да се самоубия :( :( :( . И все пак аз се харесвам такъв какъвто съм никой не може да ме промени опитвал съм как ли не и не се поучава. Това е моята природа и ще си остана такъв какъвто съм. Нямам със кой да споделя и затова реших да пиша във този форум за да ми дадете съвети!
boki1995
01-31-2011, 22:36
Казвал ми е че би ме пребил , не допуснал до него ако стана някога гей. Какви ли не работи ми говори против хомосексуализма.
Daydreamer3
01-31-2011, 22:37
Казвал ми е че би ме пребил , не допуснал до него ако стана някога гейСтига глупости, как ще те пребие, ще те изсели и не знам си какво още.
В такъв случай изчакай докато станеш на 18 , отиди някъде другаде да живееш и тогава кажи на вашите , няма какво да направят.
boki1995
01-31-2011, 23:00
Хубаво е че не ме обвинявате за това което съм и не целите да ме промените а помагате !
GregoryHouse
01-31-2011, 23:10
Хубаво е че не ме обвинявате за това което съм и не целите да ме промените а помагате !
Е имаме малки подозрения, че не си гей, ама ти сам ще разбереш истината, а не ние.
Не познавам баща ти, ако е такъв катил, че да не иска детето си, ако е гей...не знам. Едва ли заслужава да ти е баща.
BlindedAngel
02-01-2011, 04:18
Аз ако имам син гей ( не дай си боже ) ще го пребивам всеки ден докато ми писне и накрая ще се отрека от него.Това не е нормално, не е човешко.Това хомосексуализмът е болест на мозъка, тези хора трябва да се лекуват.Иначе по - добре смърт... :)
^^ Простотията налита на бой...
Запознай ваще с приятеля ти
MaLkaTa_LaDy
02-01-2011, 09:00
Не бе, не прави грешката да казваш на баща си! Има мъже, които наистина биха пребили синовете си заради хомосексуализма им. Някога, когато си само с майка си у вас и знаеш, че баща ти ще се прибере след доста време, и обясни на нея. Ама гледай да си тактичен и я помоли да не казва да баща ти. Имал си нужда да споделиш, и на кой друг освен на скъпото ти семейство, което са най-близките ти хора, имаш нужда от тяхната подкрепа бла бла... Ние жените [или поне повечето] ще се хванем на такива ляскави думички.
П.с. А мислил ли си по въпроса, че баща ти забелязва хомосексуалните ти наклонности и за това толкова упорито се опитва да те убеди, че това е ужасно и адски сбъркано?
BlindedAngel
02-01-2011, 12:51
И що да е простотия ? Това си е мозъчно заболяване хомосексуализма, което трябва да се лекува.Ако не ще, тогава бой докато заиска 8)
boki1995
02-04-2011, 16:18
Я се постави на мое място и си помисли дали би искал да кажеш на баща си и тогава ми говори
И що да е простотия ? Това си е мозъчно заболяване хомосексуализма, което трябва да се лекува.Ако не ще, тогава бой докато заиска 8)
Еей голямо геройство, нямам думи просто! Насилието никога не оправя нещата, най-много да навреди много повече. Е такива хора като теб сте ми адски антипатични - голям процент от серийните убийци и изнасилвачи стават такива, заради насилие в семейството от такива дебили като теб. Надявам се не го мислиш сериозно, иначе... не завиждам на детето ти...
Относно темата - авторе, по-добре си трай пред баща си, пробвай да кажеш на майка си тактично. И все пак да не забравяме, че още си в пубертета - нормално е да има моменти на объркване и т.н. Може да е временно. Дори и да не е временно - важното е да се приемаш такъв, какъвто си и да не те е срам да го признаеш. И да не ти пука за тесногръдието на някои хора - човекът е човек, без значение на раса, пол, вероизповедание, сексуални наклонности и т.н. Успех :-)
Мило момче, ти изобщо не си гей, и не трябва да се срамуваш да наричаш нещата с истинските им имена. :) Истината е, че си един гаден, долен, безполезен ПЕДЕРАCТ и обществото никога няма да те приеме нормално, просто защото ти си психично болен, както каза някой по-горе :wink: Помисли си добре колко неща ти дава семейството, а ти в замяна лапаш пишки :-o
boki1995
02-04-2011, 17:17
Първо тези където говорят глупости и обиди срещу мен не ме познават за да говорят такива работи и второ не обръщам внимание на обидите нахвърлени върху мен а на полезните съвети. Прави сте че като се опитам да се променя ще се влошат нещата повече. От тези опити баща ми ме подозира. Ще спра с опитите и ще си остана такъм какъвто съм. Не съм тръгнал да умирам защото съм такъв и защото другите не ни харесват - това си е техен проблем !
BladeDancer
02-04-2011, 17:20
Как ли ще го приемат бе момче? То не стига, че е гнусно гадно и против всички закони на природата, ами и по този начин злепоставяш родителите си пред света. Хората ще си казват "ей ги тея дето са отгледали онова педалче дето го порят отзад". Плюс това ти си ги лишаваш от продължение на семейството. Няма да имат внуци и т.н.
Как да реагират според теб. Аз някога ако имам син (дай боже) и ако се окаже гей- ще го спукам от бой и повече няма да го видя. Това е най-ужасното нещо сина ти да се прави на капризен и на жена. Бахти!
antifashionshit
02-04-2011, 18:21
аз имам един въпрос към всички, които нахраниха момчето, защото бил гей. нека си представим, че живеем на планетата на гейовете. преобладават хомосексуалистите, а хетеротата са малцинство. и си представете, че получавате от хомосексуалните същото отношение, което те получават от вас. wunderschon, ah?
не им симпатизирам на гейовете, но ги има, факт са. и не виждам причина да ги отричам, само защото са различни.
boki1995
02-04-2011, 19:13
Ето това се нарича човек с добър характер. Мерси за подкрепата
WrongLife
02-04-2011, 19:31
Едва ли си гей, но и да си, какво от това? Родителите ти няма да се откажат от теб. И ако си мислиш, че другите който са хетеро, няма тайни в семействоти и не се лъжат очи в очи - бъркаш. Такъв е живота. И не е защото си гей.
пффф мале най-големите боклуци сте вие дет с насилие постигате всичко.. относно въпроса амм то и аз съм хомо и баща ми казваше същото.. ама един ден реших че немога да лъжа повече ии му признах че съм лезбиика първоначално не реагира просто гледаше в една точка.. после не ми гоеори цял месец ии накрая свикна с това.. ;ддд това си ти и и с бои или с изселване от вас няма как да те промени ти cи оставаш същия .. кат те пребие веднъж не означава че ще почнеш да харесваш момичета.. просто това си ти и си остани такъв.. кажи му .. рано или късно ще го преживее..
аз имам един въпрос към всички, които нахраниха момчето, защото бил гей. нека си представим, че живеем на планетата на гейовете. преобладават хомосексуалистите, а хетеротата са малцинство. и си представете, че получавате от хомосексуалните същото отношение, което те получават от вас. wunderschon, ah?
не им симпатизирам на гейовете, но ги има, факт са. и не виждам причина да ги отричам, само защото са различни.
По-голяма простотия не съм чел.
1. Да речем, че съществуваше такава планета, населена с такива болни хора. Това място няма да просъществува, знаеш ли защо ? Защото природата е отредила на човека мъжки и женски пол и хората се възпроизвеждат чрез хетеросексуални отношения. Колкото и да те ебaт в гъза, няма да забременееш.
2. Ние живеем В РЕАЛНИЯ СВЯТ, не на въображаема педалска планета. Ако съм болен, нямам нищо против да се държат с мен като с болен. Не можем да толерираме психични отклонения като хомосексуализма...
antifashionshit
02-04-2011, 20:14
По-голяма простотия не съм чел.
1. Да речем, че съществуваше такава планета, населена с такива болни хора. Това място няма да просъществува, знаеш ли защо ? Защото природата е отредила на човека мъжки и женски пол и хората се възпроизвеждат чрез хетеросексуални отношения. Колкото и да те ебaт в гъза, няма да забременееш.
2. Ние живеем В РЕАЛНИЯ СВЯТ, не на въображаема педалска планета. Ако съм болен, нямам нищо против да се държат с мен като с болен. Не можем да толерираме психични отклонения като хомосексуализма...
напълно съгласен съм, че планетата не би просъществувала. хомосексуалните може би са нещо като аномалия в замисъла на природа.
но това... не ги прави чудовища или нещо такова. не ги прави по-малко хора според мен. това е на психична основа. чел съм.. хм, разни теми по въпроса. от различни гледни точки. наскоро четох историята на един човек. роден в семейство на военен. израстнал възпитаван да бъде мъж. и се държал точно като такъв. станал е войник, също като баща си. бил е в някои от най-горещите точки на света. и все пак се е чувствал.. ами като жена. споделил го е, когато е бил на 60 и няколко години. за да признаеш такова нешо се иска смелост. аз лично не бих го оприличил като недостоен човек, а? има разлика между мъжество и мъжественост. според мен един гей може да е точно толкова достоен за уважение човек, колкото и един хетеро.
а относно болестите... знаеш ли как се нарича една от най-кофти болестите на съвременното общество? предрасъдъци и липса на толерантност.
отново казвам, че не толерирам, нито пък приканвам хората да се гейчат, но един гей е точно толкова човек, колкото съм и аз.
Момче, отивай да живееш в Америка. Нали знаеш кои хора живеят мечтан живот в Америка? Негрите и гейовете. Комплексираното ни общество и простотиите наложиха подобни моди като гейовете, снобовете, емота и други КОМПЛЕКСИРАНИ изчадия. Светът се превърна в свободия, по-скоро в анархия, затова и болни мозъци (това си е заболяване) сключват брак помежду си и отглеждат деца, чиито мозъци биват промити отвсякъде и после се появяват богати организации, дето на пръста им не можеш да стъпиш. Депресията, липсата на обич към представител на другия пол, песни за рязане на вени и подобни простотии накараха хората да отидат на "Другия" бряг. Нима преди хората са живели толкова нещастно, че чак сега се появиха "различните". Затова сме два различни пола, за да се привличаме, а не да се привличаме от същия пол....
Въпрос на избор все пак, за мен моят задник си остава само с табела "ИЗХОД", а надпис "ВХОД" никога няма да съществувава :lol:
Боки1995, нищо против теб нямам, човек, просто ми писна от простотиите на сегашното време. Просто виждам как деградира обществото, а гейовете налагат куп свои виждания сред истинските мъже, което ме дразни. Нямам нищо против тях като хора, но може би твърде многото луксове, които си позволяват да правят и да се ГОРДЕЯТ с това, че са гейове, ме е накарало да ги мразя.
kombarka
02-04-2011, 20:40
Малко ме съмняваш, че си гей.. И леко преиграваш с това "аз съм такъв и нищо не мога да направя". На тази възраст все още не сме осъзнали сексуалната си ориентация.. И аз преди време бях решила да съм БИ, ама се получи друго. 8-)
На първо време пред баща ти си трай- там ситуацията е леко по-деликатна. Но си имай едно наум- гледай да не му дакараш като гръм от ясно небе мъжка булка. :wink:
boki1995
02-04-2011, 22:16
Не се засягам точно от това. Но според вас всички които са гейове :или преиграват или си мислите че не сме осъзнали какви сме.Така ли?
Ако те обичат ще те разберат .. се пак са ти родители а това е твоят избор !
anonimchetou
02-05-2011, 07:53
Не се срамувай от това , което си . Като цяло идеята някой да е гей, не ми допада особено, но всеки си знае какво му е, как се чувства , каква ориетнация има.
bonbona102
02-05-2011, 08:08
Нищо не можеш да направиш ти си роден така.Кажи само на майка си така ще се сближите и ще те защитава пред бащта ти ако разбере,но те оверявам ,че рано или късно ще разебере.А хрумвало ли ти е ,че може и да си B сексоален просто да не ис намрил подходящата.А колкото до това ,че те привличарт момчета сигорен ли си ,че е приятелска любов и просто да си въобразяваш зашото аз изпитвам много силни чувства кам ч моя приятелка но това не е таква любов. :) :)
Казвал ми е че би ме пребил , не допуснал до него ако стана някога гейСтига глупости, как ще те пребие, ще те изсели и не знам си какво още.
Малко ще е! :-x
boki1995
02-05-2011, 09:02
Още като съм се родил съм си бил така винаги съм се заглеждал по момченца , от скоро време се опитвам да се променя но правя неуспешни опити и затова мисля да се откажа и да бъда това което съм. А и си ми харесва.
kombarka
02-05-2011, 10:55
^ Отговори ми честно тогава.. Наистина ли си представяш, че човека, който обичаш безгранично и с когото искаш да прекараш живота си, е мъж? Замисли се. :wink:
boki1995
02-05-2011, 11:18
Да! Човека с когото искам да прекарам живота си е мъж!
Deni9688
02-07-2011, 18:53
охх кво да ти кажа братовчед ми е в същата ситуация .... наистина много е трудноо ... според мене недей им казва сега ами после като станеш още по - голям :)
boki1995
07-19-2011, 14:04
темата може да бъде затворена
sladkabebova
07-19-2011, 14:35
Да! Човека с когото искам да прекарам живота си е мъж!
Амм и аз така :D
По темата: Според мен сега не е момента да им казваш подобно нещо.Та ти си едва на 15.Изчакай още малко.
DevilWish
07-19-2011, 14:45
Еей голямо геройство, нямам думи просто! Насилието никога не оправя нещата, най-много да навреди много повече. Е такива хора като теб сте ми адски антипатични - голям процент от серийните убийци и изнасилвачи стават такива, заради насилие в семейството от такива дебили като теб. Надявам се не го мислиш сериозно, иначе... не завиждам на детето ти...
Относно темата - авторе, по-добре си трай пред баща си, пробвай да кажеш на майка си тактично. И все пак да не забравяме, че още си в пубертета - нормално е да има моменти на объркване и т.н. Може да е временно. Дори и да не е временно - важното е да се приемаш такъв, какъвто си и да не те е срам да го признаеш. И да не ти пука за тесногръдието на някои хора - човекът е човек, без значение на раса, пол, вероизповедание, сексуални наклонности и т.н. Успех :-)
Напълно съм съгласна с всичко ;)