lolipop1
01-31-2011, 23:42
Здравейте, тийнове! Имам едно въпросче по-конкретно за мен спецялно. Косата ми е дълга малко под раменете. Може да се каже, че е на пластове макар да не са толкова изразени. Използвам хининова вода и забелязах ускореният растеж на косата ми. Надявам се до лятото порастне до кръста. Мисля си, да разнообразя визията си и да се боядисам руса. Мдам .. типично класическо русо .. ако ме разбирате. Не искам отенъкът да бие на бяло или жълто, но това няма значение. Косата ми е светло кестенява и се променя от слънцето като зимата е кестенява а лятото става много светло кестенява на моменти руса. Но аз си държа на русото и фризиори са ми казвали, че ще ми ходи и ще изпъкне визията ми по този начин. Тъй като съм само на 15 години (все още) и се замислям дали като се боядисам няма да си съсипя косата прекалено и нестига че сега ползвам доста често преса за коса. И то не за изправяне а за вафлички на долният пласт коса. Косата ми няма никакъв ама никакъв обем и да пробвала съм разни шампоани и косата ми е бухнала първите 15 минутки след като съм се изкъпала и изсушила с дифузера ии да после се зализва и никак си нестои. Имам два въпроса към вас и първият е какво да използвам за да имам наистина видим обем без помоща на преса и тупиране може би д апробвам някой спрей за обем каквито ги рекламират или нещо друго? и ме интересува марка и цена . Вторият ми по-важен въпрос е когато се боядисам с русото мога ли да реша примерно след 4 месеца, че не искам да съм руса вече и да отмия по някакъв начин боята и да съм с моя цвят коса и тя да не е увредена? Не съм много веща в тази област и по-добре да питам преди да съм направила някаква глупост. Благодаря ви за вниманието и с нетърпение очаквам отговори! :-)