Влез

View Full Version : Протриване или ....?

shokoladchety
02-01-2011, 06:57
Така,значи предният път двамата с приятеля ми решихме да ползваме лубрикант.Да,обаче след това приключение мен почва да ме боли много там отдолу и се чудех на някой да му се е случвало нещо подобно?Малките ми срамни усни са доста подути и зачервени... и се чудя дали е протриване или инфекция ...
Някой да ми помогне моля ви!

gandalfepi4
02-01-2011, 07:03
ми ако сте били с лубрикант и има парене има две възможности според мене:

1 - той те е блъскал като говедо и ти е скъсал шундата

2 - може да имаш някаква алергична реакция към самия лубрикант

получава ли се така ако не ползвате и има ли някаква разлика в "интензитета" на ибанието когато ти се е получило така?

shokoladchety
02-01-2011, 07:10
Имаше разликаза първи път стана ,,ибането".И за това се притеснявам и не знам какво да направя!!!

kalpazanka
02-01-2011, 07:11
С презерватив ли беше? Да не би да си алергична към латекс?
Пари ли ти при уриниране?

shokoladchety
02-01-2011, 07:26
Нямам алергия към латекс,с презерватев беше естествено.И преди сме пробвали,но само с презерватив влизаше трудно и решихме да пробваме с плодов лубрикант...И не ми пари при уриниране..

kiki1991
02-01-2011, 09:36
Нямам алергия към латекс,с презерватев беше естествено.И преди сме пробвали,но само с презерватив влизаше трудно и решихме да пробваме с плодов лубрикант...И не ми пари при уриниране..

ако водиш от скоро полов живот,първите пъти се получава така,и на мен ми се е случвало и освен че се зачервяват се усеща и нещо като неразположение и е доста неприятно.Ако не изчезне отивай на лекар да те види,да не се получи по сериозна инфекция.

shokoladchety
02-01-2011, 09:39
Благодаря ти.
Да,от скоро съм в тези води...Мн ме успокои мс мн ... Чакам още отговори...

emotionss
02-01-2011, 11:30
Ако това ще те успокои ,при мен също беше така.Изчакай няколко дни и ако продължи,отиваш на лекар и така.

Cucko0
02-01-2011, 11:37
м изчакай един ден и ако още изпитваш дискомфорт върви на лекар