Влез

View Full Version : Мн шибана ситуация

anurakass
02-01-2011, 13:13
Незнам от каде да започна.....(не си мислете че съм отчаян). Всичко почна в един зимен ден.. поредната депресия с едни приятелчета в кварталното кафене ,когато дойде още един приятел с които не имам много много ама.. приятел. Живна малко настроението и тои вика ( а тои е мн контактен познава се с мн хора) еи ся ще звънна на едни момичета. Обвзе ме едно гадно чуство нз защо. Аз попринцип съм срамежлив и до тогава рядко съм имал контакти с момичета камо ли секс. Не съм първа хубост от имам мн красиви сини очи ама много ( не си правя реклама). Както и да е седим седим и по едно време ТЯ доиде. С огромни кафяви очи , с къдръви руси коси с едри4ко телце ( такива каквито харесвам :Д ). Запознаваме се ама мен ме сраааааам само като я погледна и нз кжо ми става в червата. Сядаме лаф алабала ама аз мн слабо... нищо не мога да кажа.Беше седнала до мен и само си я поглеждам едвам едвам с бялото на очите си. Успях някак си да си поговорим с нея каде учи алабала.. и така минаваха дните постоянно мислех за неяне нито да я видя нито чуя. докато пак не се субрахме ае на кафе ае да ядем ае тва аре онва и се сближихме доста . Единият от моите приятели хвана неината приятелка и едва ли не тя беше за мен. Но со мислех да да прекалено е хубаво да бъде истина.. ДОКАТО една обща приятелна нямасхе рожден ден ( а попринцип сички тука пием много ама много :Д) напихме се танцувахме по сичко си личеше че и тя ме харесваше и по едно време нз как погледите ни се заковаха един на друг. 123-4-5 секунди без да чувам без да мисля без да усещам кво правя я целунах пред сички... сички уееееее браво честито мн лубов...и купона продулжи амааа на мааакс и тругнахме с това момиче...сичко си беше мн добре но по едно време някак си взе да става студена нямаше я усмивката и но аз си мълчах ( щото съм мн тъп !!! ). Тогава бяхме огромна компания от около 10-12 човека и беше мн гот. И един ден сядам на скупе и я гледам онлине и си казах че няма да и пиша ще чакам тя да ми пише и по едно жреме съобщение от нея но мноогоо дълго. Така и така не мисля че те обичам обичам те само като приятел дъръдъръ. Казвам вииии само дето не ревнах..... ама ние сме компания на другия ден ще излезна с тях и тя ще е там и как да се дуржа... кво да прая..... както и да е отивам здравеи как си само си стиснахме ръцете отиваме на кафе (10-те чожека) пак смях шоу. Аз бях казал на неината приятелка че ще съжалява за това. И така.... ден 2 3 4 5 седмица излизаме си отпуснах се малко или много да си говоря с нея ( ама и ми намаля обичта кум нея) докато разбрах от неината приятелка че ме харесва И ОБИЧА :shock: На другия ден така по взех да се заглейдам и си личеше но си казах НЕЕЕ тя така ме нарани а аз пак да тръгвам с нея НЕ !! Но и аз мн исках.. един ден не издържах и я поканих на реката издебнах ги сичките да не могат да доидат ( едната в цикал другия на работа третия нз каде) и се сагласи. Намеци опипвания ала бала и я целунах казах и да си дадем още един шанс мн се радваше.... си4ко ОК ама пак го имаше тва студено чуство от неина страна нито ми се обаждаше нито нищо а като се видим мн щастлива мн влябена и тн.. и тва не можех да го разбера. Както и да е скъсах я затади тая студена м/у нас. Но пак остана в наща компания както и аз. Ебати редовно да си навсякаде с бившата си е мн тъпо и няя как да се раделим да се забравим постоянно се виждаме.И съм в мн тъпо положение не мога нито приятелка да си имам нито нея да имам да кажем ( макар че не искам 3-ти пъ щото не я обичам). Нямам си приятелка тя няма приятел ама и 2-мата сме в мн тъпо положение и нз какво да правя.... Някои ако е изпадал в тази ситуация да сподели нещо :) :) :)

SmilezZz
02-01-2011, 14:29
1.Супер несвързана история..
2.Супер много правописни грешки
=> Следователно това прави възприемането на
историята доста трудно..

Ходили сте,скъсали сте - после това пак се е повторило..А какъв е проблема ? Това,че сте от една компания ли ?
Ако е това - ще трябва да се търпите и да се държите като приятели..След време ще избледнеят чувствата ви и ще станете добри приятели..

w0sh
02-01-2011, 14:32
Само едно не разбрах.

Последно по дебелани ли си падаш?

anurakass
02-01-2011, 16:30
Daaaaa :grin: :grin: :grin: :grin:

Manenkoto
02-01-2011, 16:56
пълна каша... какво като сте в една компания ако на нея не и харесва да се махне.. ако на теб не ти харесва си намери друга компания... като не я обичаш хвани си друго момиче... както като сте в една компания.. след като не е проявявала инетрес към теб какво те притеснява.... да не и гадно че си с друга... ми че да не те е изпускала ако има чувства ...

Pa3yMeH
02-02-2011, 06:35
Тая само те разиграва. Аз не бих й обръщал внимамние повече, само ако ме пита за нещо или нещо такова :)

VaMpiRKaTaaa
02-02-2011, 06:58
Както каза усмивката,много несвързана история....
Мисля,че т разиграва.
Разигравай я и ти...

justonegirlwithonehope
02-02-2011, 11:16
Като цяло, доста е оплетена историята, но и аз съм ходилас момче от моята компания.И ние ходехме 3 пъти, заради същата причина, която ти поставяш под въпрос.Постоянно си казвахме, та ние сме от една компания, постоянно се виждаме, как ще се забравим, с разликата, че ние наистина много се обичахме, но поради неприятни причини трябваше да се разделим.Осем месеца по-късно той ме целуна и 4 месеца след това не си бяхме казали и думичка.След това се отпуснахме, отново започнахме да си говорим, да се гушкаме и т.н. - един вид приятелско държание.Първоначално като бяхме сами се опитваше да ме целуне, да останови някакъв по-близък контакт, но след като спряхме да си набиваме филми, че щом всеки ден сме заедно не можем да се забравим, наистина спряхме да се искаме.Единственото, което остана от миналите дни са шегите на приятелите ни от рода на "ехх старата любов ръжда не хваща" и подобни изрази.Та мисълта ми е, не се филмирайте допълнително, дръж се чисто приятелски и ще видиш как и чувствата ти и неловкото ви положение за момента ще се променят.