anurakass
02-01-2011, 13:13
Незнам от каде да започна.....(не си мислете че съм отчаян). Всичко почна в един зимен ден.. поредната депресия с едни приятелчета в кварталното кафене ,когато дойде още един приятел с които не имам много много ама.. приятел. Живна малко настроението и тои вика ( а тои е мн контактен познава се с мн хора) еи ся ще звънна на едни момичета. Обвзе ме едно гадно чуство нз защо. Аз попринцип съм срамежлив и до тогава рядко съм имал контакти с момичета камо ли секс. Не съм първа хубост от имам мн красиви сини очи ама много ( не си правя реклама). Както и да е седим седим и по едно време ТЯ доиде. С огромни кафяви очи , с къдръви руси коси с едри4ко телце ( такива каквито харесвам :Д ). Запознаваме се ама мен ме сраааааам само като я погледна и нз кжо ми става в червата. Сядаме лаф алабала ама аз мн слабо... нищо не мога да кажа.Беше седнала до мен и само си я поглеждам едвам едвам с бялото на очите си. Успях някак си да си поговорим с нея каде учи алабала.. и така минаваха дните постоянно мислех за неяне нито да я видя нито чуя. докато пак не се субрахме ае на кафе ае да ядем ае тва аре онва и се сближихме доста . Единият от моите приятели хвана неината приятелка и едва ли не тя беше за мен. Но со мислех да да прекалено е хубаво да бъде истина.. ДОКАТО една обща приятелна нямасхе рожден ден ( а попринцип сички тука пием много ама много :Д) напихме се танцувахме по сичко си личеше че и тя ме харесваше и по едно време нз как погледите ни се заковаха един на друг. 123-4-5 секунди без да чувам без да мисля без да усещам кво правя я целунах пред сички... сички уееееее браво честито мн лубов...и купона продулжи амааа на мааакс и тругнахме с това момиче...сичко си беше мн добре но по едно време някак си взе да става студена нямаше я усмивката и но аз си мълчах ( щото съм мн тъп !!! ). Тогава бяхме огромна компания от около 10-12 човека и беше мн гот. И един ден сядам на скупе и я гледам онлине и си казах че няма да и пиша ще чакам тя да ми пише и по едно жреме съобщение от нея но мноогоо дълго. Така и така не мисля че те обичам обичам те само като приятел дъръдъръ. Казвам вииии само дето не ревнах..... ама ние сме компания на другия ден ще излезна с тях и тя ще е там и как да се дуржа... кво да прая..... както и да е отивам здравеи как си само си стиснахме ръцете отиваме на кафе (10-те чожека) пак смях шоу. Аз бях казал на неината приятелка че ще съжалява за това. И така.... ден 2 3 4 5 седмица излизаме си отпуснах се малко или много да си говоря с нея ( ама и ми намаля обичта кум нея) докато разбрах от неината приятелка че ме харесва И ОБИЧА :shock: На другия ден така по взех да се заглейдам и си личеше но си казах НЕЕЕ тя така ме нарани а аз пак да тръгвам с нея НЕ !! Но и аз мн исках.. един ден не издържах и я поканих на реката издебнах ги сичките да не могат да доидат ( едната в цикал другия на работа третия нз каде) и се сагласи. Намеци опипвания ала бала и я целунах казах и да си дадем още един шанс мн се радваше.... си4ко ОК ама пак го имаше тва студено чуство от неина страна нито ми се обаждаше нито нищо а като се видим мн щастлива мн влябена и тн.. и тва не можех да го разбера. Както и да е скъсах я затади тая студена м/у нас. Но пак остана в наща компания както и аз. Ебати редовно да си навсякаде с бившата си е мн тъпо и няя как да се раделим да се забравим постоянно се виждаме.И съм в мн тъпо положение не мога нито приятелка да си имам нито нея да имам да кажем ( макар че не искам 3-ти пъ щото не я обичам). Нямам си приятелка тя няма приятел ама и 2-мата сме в мн тъпо положение и нз какво да правя.... Някои ако е изпадал в тази ситуация да сподели нещо :) :) :)