PDA

View Full Version : искам я !!!!

kaloqnmitev
02-01-2011, 17:28
на 18 съм харесвам едно момиче на 16 от моето училище което не познавам мн мн 2 /3 пъти по скаип ко праиш ... н6..... казах и по скаип че я харесвам тя нищо особено не каза... гледах я цял ден в училище и накрая не се стърпях отидох при нея казах и че искам да поговоря с нея насаме доиде тя с мен и аз я питах : мислила ли си върху това което ти казах в скаип (т.е. за това че искам да съм с нея) тя каза ами да... питах я искаш ли да сме заедно мислиш ли че ще се получи нещо между нас и тя се замисли и ми каза ами няма да се получи може да сме само приятели.. аз нямах какво да кажа ии казах добре..! и това беше после и писах в скаип защо ма е отрязала и тя каза че бързам ... то си е така аз знам но не се стърпях.. но аз не искам да се отказвам от нея кажете според вас какво да правя дали имам шанс все още с нея?

Epik
02-01-2011, 18:59
Не я притискай, остави я да диша и си бъди само себе си! Нека, ако ще те захаресва (след дадено време) да хареса теб, а иначе това, което си направил, може би наистина е малко прибързано, карай я по-леко, имаш шансове, но зависи как действаш занапред.

GLaDOS
02-01-2011, 19:16
Другия път по Фейсбук й признай ,не по скайп :razz:
1 Тия работи не са за в интернет .
2 Мнооого си избързал бе човек ,кактака след 2-3 писания и хоп айде... :)

ScarletBite
02-01-2011, 19:21
Аз пък искам царевични пръчки "Слънчо" класик. Ама няма. :(

Мацката те е резнала. Случва се. Намери си нова.