PDA

View Full Version : Какви са правилата на ученика?

SuNsEt
02-01-2011, 18:26
Какви са правилата на ученика в училище?Търсих в интернет,но не можах да намеря нищо.Знам,че отзад на бележника ги пише,но моя е в класната.

Вярно ли е че учителят няма право да отказва на ученик изпитване,който иска да бъде изпитан за подобряване на оценката?

Цялата първа седмица от втория срок съм болна и няма да мога да отида да се разправя с тая по английски.Първия срок накрая постоянно я карах да ме изпитва,защото не ми достигаха няколко стотни до 5.50 ,а тя само се занимаваше с глупаците на задните чинове да въдворява "ред и дисциплина".Аз и казвах "Госпожо,да не стане така,че накрая на срока да ми пишете 5 въпреки това,че исках да ме изпитвате за 6!" а тя "Няма спокойно,искам първо да се оправя с тези,които ми пречат" -и така днес разбрах,че ми е писала 5 :shock: Не е честно,защото последната седмица само ми отказваше да ме изпитва,а ме успокояваше "спокойно ,спокойно ще ти пиша оценката"

silver_moon
02-01-2011, 18:48
Е с "правилата" на ученика не знам с колко си завършила по БЕЛ. :lol:

Иначе мисля, че вече нищо не можеш да направиш, освен повишителен изпит, но зависи кой клас си сега. А пък има право да ти пише 5, щом нямаш 5.50, а пък и дори до го имаше пак може да ти пише 5. Също така зависи и от последната ти оценка/класно и тн. В правото си е жената, а друг е въпросът, че е постъпила гадно.

ludiqtzubar96
02-01-2011, 18:51
В правото си е жената, а друг е въпросът, че е постъпила гадно.
Е то ако учител не е гаден, не може за живее.Иначе си прочети правата като ти върнат бележника.Ама не се тормози-и 5 не е лоша оценка.

SuNsEt
02-01-2011, 19:00
Не разбрах къде ми е грешката?

Не сме имали класно по английски.Просто самата госпожа е ...нямам думи.Тя предпочита да обръща внимание на тези,които не искат да учат ами онези,които са там,за да учат ги оставя за последно.В стремежа си да въвежда дисциплина и не знам си какво.Не можела да работи на шум,не можела това,не можела онова...Тя буквално ги гони тези идиоти за да им пише по-високи оценки. :shock:
Госпожата по химия беше права,когато каза"Аз на тия,които не им се занимава с моя предмет им пиша 3 за да не ми пречат и да се махат,а предпочитам да обърна внимание на тези,които искат да научат нещо и да вървят нагоре".

Иначе попринцип не ме е яд,че е 5.Просто се ядосвам,че ми даваше някви надежди,че може да ми пише 6.Всеки път,когато имаме и казвах изпитайте ме и тя "добре" и после ме оставяше накрая в последната минута или въобще не стигаше до мене.Като и говорех не ме слушаше,ами продължаваше да се занимава с онея олигофрени дето и 2 да им пише пак няма да ги интересува.За това ме е яд,защото знаех,че мога,а тя ме прецака.Няма да се занимавам с повишителни 10 клас съм.