View Full Version : родители
pamito14
02-01-2011, 19:51
родителите ми ще се развеждат помогнте ми слъчвал ли ви се е
да .. спокойно не е нш страшно ...
по добре да се разведът от колкото да им гледаш панаирите всеки денн
elinkabe
02-01-2011, 20:02
да наистина по-добре да се разведът аз съм била на две когато нашите са се развели и засега съм на 12 и съм си чудесно ... успех и на теб :) :)
elinkaa3
02-01-2011, 20:03
ДА ....на много хора им се случва ... не си единствена ...не се притеснявай ... :) :) :)
Не се притеснявай всичко ще се нареди :) Иии защо пускаш две еднакви теми за едно и също нещо :-o
На мен лично не ми се е случвало и се надявам да не ми се случи, но мисля, че така ще е по - добре за всички ви. А и те са големи хора и щом са избрали това решение сигурно е най - доброто. И едва ли ти е приятно да им слушаш цирковете. Не се тревожи всичко ще е наред е няма да е както преди, но знае ли се може да е и по - добре. Успех :)
да,наште се разведоха много отдавна и споко няма нищо страшно :wink: такъв е живота...по-добре да се разделят от колкото да живеят в един дом без любов,пълен със скандали (а по-нататъка може да стане и по-лошо) така че не се бой...обичай и майка ти и баща ти,каквото и да стане ти няма да спреш да се виждаш с тях(зависи при кой ще останеш)(ако това ти е притеснението 8-) )
pamito14
02-03-2011, 09:32
благодаря ви много на всички
titinkaa
02-03-2011, 09:53
Да чукна на дърво нямам такъв проблем,но по-добре щом не вървят нещата да се разделят,вместо да им гледаш скандалите и да ти се набиват в психиката.
unknown0inlowe
02-03-2011, 09:57
да .. спокойно не е нш страшно ...
по добре да се разведът от колкото да им гледаш панаирите всеки денн
+1
gabkata132
02-04-2011, 12:16
Споко бе човек не се шашкай Всичко ще бъде на ред все пак сме 21 век и това е съвсем нормално на мен родителите ми са разделени и да кажа честно така е по добре защото преди да се разделят се караха много а пък сега всичко е съвсем нормално и майка е по спокойна пък и баща ти си ти остава баща а майка ти майка тъй че няма за какво да се притесняваш :)