View Full Version : Студена кола маска -Jankar разяснения
francyzoi4ety
02-02-2011, 11:09
Здравейте!!
Трябват ми някой разяснения за тази кола маска на Jankar,който я е ползвал нека сподели.Спешно ми трябват вашите мнения:)
malka_sladkka
02-02-2011, 11:15
Аз съм си правила студената кола маска, но не съм доволна изобщо :) Предпочитам 100 пъти течната :grin: Преди много време си я бях правила и си спомням, че даже имах синини на някои места, освен това не всички косми бяха премахнати... аз ти препоръчвам тази течната, използвам я от много време вече и съм страшно доволна, но избора е твой ;)
francyzoi4ety
02-02-2011, 11:22
Не се ли цапа много с тази течната? И ако не,то как да я използвам.Може ли да ми поразясниш,защото не съм много навътре с колата маска,използвам само бръсначка и наистина незнам.
WaterLilly
02-02-2011, 11:54
На опаковката си има инструкции.
malka_sladkka
02-02-2011, 12:01
Ами цапа се , ама чак пък толкова много не 8-) Ако не е достатъчно течна може да я сложиш за няколко секунди в микровълновата, трябва да е топла, но не прекалено, за да не се изгориш, вътре с кутийката си има нещо, сега не мога да се сетя как му се казваше на това 8-) и с него намазваш мястото където ще се обезкосмяваш, залепяш лентичката/или някакво памучно парче плат/, издърпваш рязко в посока обратна на разтежа на косъма ии това е :)
SmilezZz
02-02-2011, 12:14
^ шпатулка.. :wink:
Иначе и аз не съм доволна от студената кола маска..Много се цапа (поне при мен) и докато го "доведа" до състоянието,което трябваше - минаха пет часа..
Препоръчвам течната кола маска..Или епилатор..Но не и тази студена кола маска на Джанкар/Жанкар..