View Full Version : Ужасни неща
Fashion13
02-02-2011, 13:51
Може да ви се стори глупава тази тема:Какво трябва за да се съди учител и да го накажат,защото ни писна да прилагат физически и психически тормоз(бях с една фр да снимаме нещо и тя ме навика и ми написа Неизвинено и вика родителите-а то бяха минали 1,2 минути след втория,би едно дете,че казало една дума на съседа си по чин и му каза нехранимайко,боклук,нещаст ни и ако това пак стане ни казва млъкнете неблагодарници,ще ви изхвърля)Като сбъркаме нещо ни казва къде ще ходите на матура като не знаете нищо!На олимпиада като има 2,3 награди ни казва-как може толкова малко!Подценява ни на тестове и една фр изкарала 6 и тя тръгна да разпитва дали е преписвала!Като каже някой на родител тя казва,че е измислица и те вярват!Заплашва да ни бие с едно дълго парче дърво(като дъска)!Смее се на някой,ако е срамежлив или сбърка!Имам и един даскал,като някой проговори-до вратата,но само,ако е момиче!За каквото и да станем-забележка и до вратата мен ме наказа,защото си налях вода за боите!Но ако е момче е друго!Пише Неизвинено отсъствие преди да е минала минута от втория звънец!Едно момче се усмихнало и той му вика-нахалник!А нашата даскалка първата като някой си говори мисли,че е все за нея!Заплашват ни и двамата,че ще накар родителите ни да ни бият!Имаме и други даскали като имаме час с тях и направо оживяваме и те са строги,но някой като прави неправилни неща не го бият,а му пишат забележка!Даскалка 1 толерира някои хора винаги(те постоянно и се подмазват и и дават подаръци)Какво да се прави баща ми не е бизнесмен и не съм богата!Помогнете ми или просто ме изслушайте!Да кажа,че и ние не сме напълно невинни,но чак да ни бият!
VaMpiRKaTaaa
02-02-2011, 13:54
Има тема за закрила на детето.
Като ВАЖНА при това.
SmilezZz
02-02-2011, 14:02
Темата ми звучи по-скоро като ебавка,но естествено мога да греша..Както и да е..Това си е предодастъчно,за да бъде съден учителят..Те нямат никакво право да прилагат тормоз над децата (независимо психически или физически)..Но много ми е чудно защо не сте уведомили директора на училището,а той да предприеме някакви мерки срещу тези учители..
А ти въобще поговори ли с родителите си ?
Мии в повечето стаи има камери с говорители.Ако имате такива камери много лесно може да се накаже тази учителка ако мога така да я нарека :)
Fashion13
02-02-2011, 16:21
НЕ мога да говоря за жалост,защото вече съм казвала на нашите и други деца също,но те вярват само на нея и даже имаше заплаха от тях за бой!Тя като се усмихне и започне да ги лъже просто...!Видяхме се с директорката и тъкмо да и кажем и просто ни хвана страх!Как не я е срам на 13 години,слабо момче,с очила да го бие и да му казва боклук?!
Fashion13
02-02-2011, 16:24
Един път питахме за камери и ни заплашиха,че ще ходим при директорката и нямаме право да питаме да искаме записите!Даже наскоро няколко съученички мислиха да се самоубият!На една фр даскалицата само и искаше някакъв документ и тя го донесе и се почна-момиче,губиш ми времето,само с теб ли ще се занимавам!
SmilezZz
02-02-2011, 17:25
Има си инспекторат по образованието - отивате и се оплаквате..Но честно казано се съмнявам да ви обърнат внимание,ако при вас няма по-възрастен човек..
Има си и закрила на детето..Най-добре е да прочетеш общата тема,може би ще ти помогне с нещо..
sToyAncHo
02-02-2011, 20:27
Има си толкова много начини.
1. Издивателствайте над нея извън училище:
- Пиратки у тях.
- Бой.
2. GSM камера
- запис
3. Класна
4. Родители
Могат да поискат записите.
Има си доста начини. Ако някой има по-голям брат или сестра, може да поговори с него, а той от там нататък е по-зрял и ще оправи нещата :)
2. GSM камера
- запис
Сега няма човек, който да няма GSM, който има поне звукозапис. Запишете това, което се случва в часовете при този учител и после покажете записите на родителите си. Обърнете се към някой учител, на който имате доверие за съдействие. От там ако родителите ви повярват - оплаквания до дирекцията за отстраняването на този учител от вашето училище (минимално). Ако няма никакви действия от страна на дирекцията - молби, оплаквания до Регионалния инспекторат. :x Такива учители са направо за разстрел - за какво са там зад катедрата? Да седят и да дремят в час или да се правят на тартори, ИЛИ да преподават. :-x
WaterLilly
02-02-2011, 21:17
Някой от вас има ли по-голям брат или сестра? Като кажете на родителите може да помислят, че лъжете, за да натопите учителите, но ако се застъпи за вас някой по-голям, ще е по-добре. Много сте малки, за да се борите сами срещу такова нещо. Преди да казвате на директора, кажете на родителите.
1. Издивателствайте над нея извън училище:
- Пиратки у тях.
- Бой.
Тва ми хареса 8)