Влез

View Full Version : Какво да правя

kyka1
02-02-2011, 17:14
Значи има едно момиче което аз много харесавам.Но незнам дали тя ме харесва.Смисъл закачаме се нали правим си кефа смеем се заедно нали с компанията но немога да преценя дали тя изпитва някакви чувства към мен.Какво да правя направо ще се побъркам.Когато я видя и направо ми се затуптява сърцето.Аз съм много притеснителен и немога просто да и го кажа и да и кажа така и така аз те харесвам и такива работи просто немога не ми идва отвътре иии много ще се претесня :(

Infection
02-02-2011, 17:34
Ами щом неможеш да и го кажеш в прав текст просто и намеквай!!!

SmilezZz
02-02-2011, 17:35
В повечето случаи притеснението играе лоша шега..Представи си,че тя също изпитва същите чувства към теб,но чака ти да направиш първата крачка - но ти заради притеснението си не можеш,а тя само ще си остане с чакането и накрая ще си намери друго момче..
Не искаш това да се случи,нали ?
Така,че намекни й,че я харесваш..Покани я да излезете някъде,сами - без компания и виж тя как ще се държи..Нищо не губиш - ако опиташ..Но ако пък стоиш в бездействие и не правиш нищо,за да разбереш нейните чувства - не печелиш,но може и да се окаже,че губиш..

kyka1
02-02-2011, 17:40
Да, но нали знаеш, че ако не изпитва нищо към мен ще се почувствам много кофти, а пък тя поже да реагира ту добре ту лошо.Тя е много добър човек и знам, че ще ме разбере, но немога да и го кажа разберете :?

lunichkataaa
02-02-2011, 17:48
Тогава й го покажи по някакъв начин. Тя ако изпитва същото ще отвърне и тогава като си сигурен ще й признаеш.

VaMpiRKaTaaa
02-03-2011, 04:41
Но незнам дали тя ме харесва~Разбери

3акачаме се нали правим си кефа смеем се заедно нали с компанията ~Има симпатии към теб,от километри си личи...

Какво да направя?~Поне се опитай,чрез приятелките и да рабереш повече,винаги има начини щом искаш нещо силно.

Аз съм и немога ~Ами опитай се да се отпуснеш...и забрави срамът,иначе нищо няма да постигнеш.

valdesbg
02-03-2011, 06:43
Ахааа нямаш топки да си признаеш какво чувстваш. Мрънкай по форуми значи.