sunnygirl9605
02-02-2011, 22:43
Аз съм 8 клас и харесвам много едно момче,моля дайте ми съвет какво да правя, защото съм силно влюбена в него,а нещата не вървят на добре.. моята история започна преди четири,пет месеца,когато започнахме училище и ме сложиха на един чин до едно момче.Отначало си помислих,че е много надут и скучен,но като го опознах осъзнах,че съм грешила.С него станахме много добри приятели.В часовете стояхме един до друг,в междучасията бяхме заедно.После като се прибирахме вървяхме двамата до спирката разделяхме се докато се приберем и започвахме да си пишем.Една вечер бяхме канени на купон в наша съученичка и той се заби с една моя приятелка,която не знаеше,че го харесвам.Аз се разстроих и започнах да плача.Всички разбраха,че го харесвам включително и той.Още няколко седмици се държахме нормално,но после ми се наложи да постъпя в болница и две седмици не бях на училище.Той не ми звънна да ме чуе как съм.Като се върнах в училище нещо беше станало.. вече отношенията ни не бяха така,както преди.Всички ни казват,че сме идеални един за друг или поне преди...той се опитва сега понякога да се закача с мен,но в същото време и с едно друго момиче.Вече почти не си говорим. Седя до него и ми е толкова болно,че дори не можем да поговорим хубаво,както някога.Не знам какво се промени за тези 2 седмици,в които ме нямаше .Не мисля,че поне за сега може да стане нещо повече между нас,но поне искам да си върнем приятелството. Отново ви моля да ми помогнете,защото с всяка секунда сърцето ми все повече се къса... Благодаря ви предварително :)))