View Full Version : Дали му става гадно.. ?
make_you_mine
02-03-2011, 11:24
С приятеля ми често като сме заедно ми звънят други момчета и аз се разбирам да излизам с тях. Сега му казах,че ще изляза с едно момче,да разходим кучето му,заедно с едно момиче още,както си е. Той поразпита малко,но толкова. И друг път се е случвало. Мисля,че трябва да си имаме доверие,но се надявам да не се чувства кофти. Аз не крия от него,че излизам с други момчета,но не мисля,че това е повод за съмнения ?? Как мислите ? Понеже не искам да е така,обичам го и..
От една страна той нищо не казва по въпроса, дали нещо го притеснява или не и това може да значи, че няма притеснения, и ти има доверие. Но се съмнявам, че му е все тая с кого излизаш и т.н. Разпитал те е, т.е. искал е да знае с кой излизаш, какво представлява. Но и се съмнявам, че не му пука и не му става тъпо, ако постоянно се уговаряш с някакви момчета да излизате. Може и нищо да не казва и все пак да му е малко неудобно. Говори с него, ако имаш съмнения. Няма да е лошо и да поограничиш уговорките пред него, за всеки случай. Най-добре говори с него за притесненията си. Успех :-)
SmilezZz
02-03-2011, 11:31
Гадно му е..Постави се на негово място - ако той постоянно си говореше с някакви момичета и си уговаряше срещи,ти как щеше да се почувстваш ?? Дори и да не ревнуваш - в такива случаи,ревността при всеки един човек,който обича половинката си - ще действа..
А и щом не ти дига скандали,явно ти има доверие - за което ви поздравявам..Но поговори с него..Ако искаш можеш да поканиш и него с вас,за да разбере,че сте просто приятели и да няма някакви съмнения за напред ((:
Едва ли му е приятно да излизаш често с други момчета.. ограничи се малко. :-o
Ssummerjam
02-03-2011, 13:00
Най-вероятно му е гадно, да. Малко са тези, които обичат безрезервно, т.е имат пълно доверие на половинките си и грам не ги ограничават.
Да, да, ще си ограничава соц. контакти заради некъв пръдльо, ае без...
Бтв само аз ли като чета темата не оставам с впечатление, че на момчето му е гадно? :-o
DarkTemplar
02-03-2011, 13:13
Ами да, излизай си с когото искаш, може да правите секс даже, къв е проблема? :lol:
potrebitellq
02-03-2011, 13:15
Замисли се, ако той излиза често с други момичета... дали ще ти става гадно?
Да, да, ще си ограничава соц. контакти заради некъв пръдльо, ае без...
Бтв само аз ли като чета темата не оставам с впечатление, че на момчето му е гадно? :-o
Кой е казал да си ограничава контактите? Просто да не излиза толкова с други момчета. Или ако ще излиза да не са само двамата. Кое момче би нямало абсолютно нищо против приятелката му да излиза с други? Само аз ли си мисля, че когато се обвържеш с някой трябва поне малко да се съобразяваш?
ivcheto0o
02-03-2011, 14:47
Постави се на негово място,наитина доверието е важно,но не прекалявай.Естествено немам предвид да не се виждаш с никого,просто се дръж така както искаш той да се държи към теб.
VaMpiRKaTaaa
02-03-2011, 15:02
Гадно му е естествено.
Постави се на неговото място.
Ти,ако наистина го обичаше,нямаше да постъпваш така.
Ssummerjam
02-03-2011, 15:35
Гадно му е естествено.
Нямало да постъпва така?! Сякаш му е изяла баничката. 8-)
Всеки се постила според чергата си.
PyCoKoCkA93
02-03-2011, 15:37
Ако е ревнив - ДА ! Иначе едва ли,ако и той излиза с приятелки :)
VaMpiRKaTaaa
02-03-2011, 15:49
Гадно му е естествено.
Нямало да постъпва така?! Сякаш му е изяла баничката. 8-)
Всеки се постила според чергата си.
Гаджето ти,ако излиза с други,ей така за забавление,че да неговорим,че може да се стигне до секс,ще ти е приятно ли? 8-)
Ssummerjam
02-03-2011, 15:56
Да излиза с приятелки колкото му душа иска 8-) Щом съм с него, значи му имам доверие, следователно ще му дам пълна свобода. :)
П.с: сега сигурно половината форум ще скочи да ми обяснява как в една връзка ако няма поне малко ревност, няма и любов 8-)
Пфх...
Е кво само с момичета ли ще излизаш, дори и да не му е приятно?
Аз предпочитам да излизам с момчета, колкото и странно да звучи, намирам общ език и разнообразни теми на разговор с момчетата, отколкото с момичетата. Писнало ми е от злобарки. Имам една единствена истинска приятелка и всичко останало е момчета.
Same :grin:
Sorry за Off topic-a :D
Ами вероятно може да му е кофти.
Аз на твое място бих поканила и приятеля си с мен
където и да е било, с когото и да е било, НО
очевидно нашите отношения са по - различни.
:) Ние сме неразделни и не сме се притеснявали
от това да не си омръзнем, защото тръпката от ден на ден
става по - силна.
Както и да е - унесох се.
:) Ако се притесняваш поговорете, няма лошо :)
да го попиташ право в очите как се чувства
RaisedOnRock
02-03-2011, 18:22
Абе момиче,ние тука да не сме Нострадамуси?
Можеш да разбереш дали му е приятно или не по начина,по който реагира,или да поговориш с него...Стига питайте за такива тъпи работи по форуми...
Ами да, излизай си с когото искаш, може да правите секс даже, къв е проблема? :lol:
Мистър Освободен се изказа... Kогато става дума за покъртителното тъпо мъжко его, възгледите на освободения юзър се променят тотално.. Иначе ти не беше ли един от теоретиците за "правото на силния" в живота, и изобщо естественото възприятие на нещата, такива, каквито са, без излишни драми?
Че кво му пречи тя да си излиза като приятелка с тях?
И какво значи да си ограничаваш излизанията с момчета? Искаш да се виждаш с приятелите си 3 пъти седмично, обаче понеже гаджето е лигльо, решаваш да ги режеш и да излизаш с тях по-рядко, и така малко или много се отдалечавате, за да угаждаш на мухъла, с който е ясно, че няма да си цял живот?
Също, вие не знаете ли, че с момче е в пъти по-лесно да се разбереш отколкото с момиче в голяма част от случаите... нормално е да предпочита да излиза с момчета.
Дай да почне да ги пренебрегва заради някакъв льольо.
Разберете, връзките са до време, както и гаджетата, поне докато не дойде време за брака, въпреки че в днешно време и той не е до гроб.
Ако тя не се сваля с момчетата, ми просто си излизват като приятели, какъв е проблема, още повече, тя му съобщава къде е и с кого е.
Малко доверие се иска. На всичкото отгоре и тема прави за него => на нея й пука за него.. не я изкарвайте, все едно прави най-грешното нещо като излиза с приятелите си.
И аз съм ревнива, и то ужасно много, ама много много много, маниакално много, но доста добре знам, че това е лошо качество, и не бих съветвала някой по форумите да се "ограничава" в излизанията с приятелите си заради някакъв смотльо. И даже да съм като "смотльото" на авторката, това не значи че това е правилно поведение..
Ддз..
Гаджето ти,ако излиза с други,ей така за забавление,че да неговорим,че може да се стигне до секс,ще ти е приятно ли? 8-)
А това изби рибата.
1. Това е параноично. Що за човек трябва да си за да виждаш излизането на 2ма души приятели като нещо, което може по някакъв начин "да излезе извън от контрол" или по-зле - изобщо си мислиш най-лошото. Т'ва схващане говори и на какъв етап е връзката ви, щом допускаш, че "може да се стигне до секс" или по-скоро откровено подозираш, че това излизане между приятели не е просто излизане между приятели.
2. Какъв трябва да е тоя човек, че да не можеш да му имаш никакво доверие за приятелките - някакъв първичен, елементарен, разгонен като животно, без никакви задръжки?
3. Какво трябва да е това общуване между приятелите, щом подозираш, че нещата могат да излязат от контрол?
valdesbg
02-03-2011, 19:26
Мила, тука въпроса не опира толкова до това с КОГО излиза авторката а по КОЛКО излиза с някой.
Или иначе казано - разпределение на приоритетите.
Авторке айде да ти задам въпроса така - защо излизаш толкова често с момчета? И взимаш ли приятеля си със себе си, когато излизаш някъде?Или поне каниш ли го да дойде с теб?
Не говорим изобщо за ревност или доверие. Чисто и просто - имам си къща и живея там.. на работа - имам работно време.
YourBlueEyes
02-03-2011, 19:31
Според мен малко се дразни,няма как ... Все пак ти си решаваш с кой да излизаш,но ако си имате доверие и не вършите глупости зад гърбовете си, мисля че няма да имате никакъв проблем.Просто трябва да му доказваш,че е единствен. :)
TheNewReligion
02-03-2011, 20:35
Как половината се впускат да обясняват колко било нормално, как той не трябва да се съмнява.... Ако той излизаше с други момичета, ти щеше да пуснеш тема със заглавие "Той излиза с други, какво да правя..." и същата тая половина, 'дето пише глупости, щеше да ти обяснява, че определено имаш повод да се съмняваш в него и т.н. Сама си отговори на въпроса, ама продължаваш да се правиш на приятно разсеяна. Прецени си ти, ние к'вото и да ти пишем...
eLeHaGuLbertt
02-03-2011, 20:37
Гадно му е..Постави се на негово място - ако той постоянно си говореше с някакви момичета и си уговаряше срещи,ти как щеше да се почувстваш ?? Дори и да не ревнуваш - в такива случаи,ревността при всеки един човек,който обича половинката си - ще действа..
А и щом не ти дига скандали,явно ти има доверие - за което ви поздравявам..Но поговори с него..Ако искаш можеш да поканиш и него с вас,за да разбере,че сте просто приятели и да няма някакви съмнения за напред ((:
Честно да ти кажа, почти винаги съм съгласна с теб. :oops:
Obsession
02-03-2011, 21:19
Ние няма как да отгатнем дали се чувства зле, прецени спрямо поведението му. Но ти имаш свой живот, който ясно разграничаваш от вашите лични отношения и това е напълно нормално. Социалните контакти са основополагащи за теб като индивид. Имаш приятели момчета -> приятна ти е компанията им, в това няма абсолютно нищо лошо.
Параноите около партньорите са адски дразнещи. В крайна сметка не можеш да се посветиш единствено на него, това не е пълноценен живот.
Eclipsercho
02-04-2011, 10:14
Как половината се впускат да обясняват колко било нормално, как той не трябва да се съмнява.... Ако той излизаше с други момичета, ти щеше да пуснеш тема със заглавие "Той излиза с други, какво да правя..." и същата тая половина, 'дето пише глупости, щеше да ти обяснява, че определено имаш повод да се съмняваш в него и т.н. Сама си отговори на въпроса, ама продължаваш да се правиш на приятно разсеяна. Прецени си ти, ние к'вото и да ти пишем...
Евала за поста. Същото бих казал и аз.
Постави се на негово място, пък ще видим колко приятно ще ти е.
мн просто д разбереш..поставяш се на негово място и ще се усетиш..ако ли пък не разбереш-лошо.. Все пак твърдиш, че го обичаш..А защо правиш така,може да са само фр..ама на него надали му е приятно или пък неутрално с кой излизаш..Има нш друго..Излизаш да разхождаш кучето с друго момче и момиче-той може д реши че не искаш с него или нещо подобно-че ти е тъпо с него..нве е задължително да ревнува..Ама се поограничи щото е мн гадно :) :)