View Full Version : Пижамено парти..
Решила съм да организирам пижамено парти! :)
Просто искам идеи за забавления игри и занимания ..
Мерси предварително .. ;)
Ако сте над 16-17 и ме поканите нямаш грижи - ще се намери какво да се прави :D :D
minionka
02-03-2011, 16:42
Момче или момиче си...
Greennight
02-03-2011, 16:43
Бой с възглавници,шише ? :lol:
Момче или момиче си...
Момиче
Ако сте над 16-17 и ме поканите нямаш грижи - ще се намери какво да се прави :D :D
:D
LaChupacabra
02-03-2011, 16:53
дано си прекарате супер :] момичетата като дойдат всичко ще си стане от само себе си повярвай ми...иначе може бои с възглавници,да си правите разкрасяващи процедури,да си говорите за момчета,да гледате някои ужас...и после ако много ви е шубе и някоя романтична комедия...може да пуснете музика и да танцувате а после да играте и на караоке... :]
По-добре си направете безпижамено парти
Даа и аз те подкрепям 8-) По темата:Ми може да играте някви игри монополи,шише,целувкии :D и т.н.И да има задължително алкохол и чипсове :-P
дано си прекарате супер :] момичетата като дойдат всичко ще си стане от само себе си повярвай ми...иначе може бои с възглавници,да си правите разкрасяващи процедури,да си говорите за момчета,да гледате някои ужас...и после ако много ви е шубе и някоя романтична комедия...може да пуснете музика и да танцувате а после да играте и на караоке... :]
Мерси :)
Reaper93
02-03-2011, 19:22
Мда 8-)
minionka
02-03-2011, 21:16
филм, пуканки, говорене за момчета...това правя аз с моите приятелки...също може да денсате малко ии ..ддз...тва е
DesireToFire
02-04-2011, 08:31
Може да си намерите рецепти и да си направите коктейли и примерно да си сготвите нещо. Запасете се с мнооого чипс и шоколад. Филми да има за всеки случай, но никога не остава време принципно :Д