Влез

View Full Version : Интересни факти за Живота около нас

busted97
02-03-2011, 20:30
Не знам колко от вас знаят самата истина за какво се случва в днешни дни, но реших да го споделя, защото е нужно всеки един от "нас" да е подготвен за това, което ни предстои.
На земята живеят два вида хора. Рептили(Пример - Джордж Буш и др. ам. президенти) и Хуманоиди - повечето в този форум би трябвало да сте такива :) .
Рептилите - Нямат определен пол т.е са хермафродити. Какво цели тази раса ? Да ни подчини и изгради нов световен ред.
Как може да си го обясните ?
Сещате ли се за Полския президент, който "случайно" умря по време на полет ? Той не се е съгласил през страната да се използва оръжието "Harp". Какво е това ? От "НАТО" прускат из въздуха ни химикали и болести, заради които боледуваме толкова често - Наричат се ChemTrails и може да сте ги виждали - Бели черти , понякога пресичащи се.Така достатъчно по този въпрос.
Относно рептилите. Те са много лесни за разпознаване. Давам за пример Буш(Бившия ам.президент)
Защо него ? Сещате ли се какъв е знакът на дявола ? Дяволът има 3 рога. Съответно знакът направен с ръка е АБСОЛЮТНО същия като този на
Рок-а. (Безименния и средния пръст свързани а останалите 3 пръста симвулизират 3-те рога на дявола)
С този знак почти всички от президентите по земята са поздравявали хората.
На снимки даже се вижда какви Рептилски черти притежава Джордж Буш.
В Америка са построени 5 ОГРОМНИ тунела под земята, по - точно бункери, за всеки които побира по 5 милиона хора.
За какво ще служат тези тунели? Сещате ли се, че искаха да сменят личните карти с ЧИПОВЕ!!!??
Е винаги ще има някой, който би протестирал.. Там се твърди, че ще им се промиват мозъците.. Ако не ще ги кримират.
Сещате ли се за проекта в Царичина ? Прокопаха 1км под земята и защо спряха? Защото разбраха, че след още 1 КМ ще навлязат в тези подземни тунели.
Това разбира се трябва"ЛО" да остане в тайна.
Това не е сигурна прогноза какво би станало на така коментираната 2012, но поне е логично и има доказателства за него.
Филмът "Матрицата" сте гледали съм сигурен. Я помислете този сюжет не ви ли е познат по това, което казах ?

Не съм дошъл тук да ви убеждавам в нищо.
Който помисли това за смешно и не го проумее ще е поредната жертва на "матрицата" ..

Също бих искал да ви информирам повече. Потърсете в някой сайт видео за тези оръжия "Harp" или под името "ChemTrails"

Благодарен съм на всеки, който си е отделил от времето да прочете това.

eLeHaGuLbertt
02-03-2011, 20:45
Буш - хемафродит? .. :-o :razz:

Не си направих труда да прочета цялата статия, за което се извинявам - мързи ме .. :-)

GregoryHouse
02-03-2011, 22:39
Пич, много филми гледаш. Не знам откъде си го взел това, ама или са те тролнали яко, или ако си го измислил имаш сериозни психически отклонения. Хермафродити, рептили, подземи тунели побиращи 5млн човека. Ти имаш ли представа какъв е размера на нещо подобно? Колкото Ню Йорк. Не, че не възможно, ама не мислиш ли, че някой не би се запитал абе тия пичове какво правят тука с тея хиляди земекопни машини?

Промиване на мозъци...не знам в колко хиляди филми го има това...коментар излишен.

Сега не разбрах само, те извънземни ли са, дяволи ли са?
Относно Царичина - митове и легенди бол...каква е истината - секретно.
Стига с Матрицата...
Относно Harp не съм запознат, може и да е така може и да не е.
Темата с 2012 на 12 декември вече се изчерпа. Некст!
Като цяло си се надрусал нещо и бръщолевиш несвързани глупости, без никакви факти и доказателства, освен градски легенди.

Абе да не си гледал оная глупост Илюминати?

busted97
02-04-2011, 06:02
Не, не съм си измислял нищо :-D
И аз не го вярвах, но ако си чел достатъчно книги, всичко става логично и се свързва..

btw Това са фактите, които знам, но НЕ съм казал, че вярвам в тях.

GregoryHouse
02-04-2011, 21:54
Кои книги си чел, че да ги прочетем и ние?

А да ето още един Рептил: http://africahit.com/news/images/articles/2007_06/2274/u1_2pac.jpg

RaisedOnRock
02-06-2011, 12:10
ОК.И ние к'во тря'а да напра'им?

fireW0rk
02-23-2011, 19:28
сценария на най-новия и най-тиражен филм за 2012 :grin: бас лова че ще е в 10те най-активни торента на замунда :-D

сега сериозно- оръжия, подземни тунели, дяволи, американски президенти .. всичко звучи тоооолкоооваа .. изпипано и замислено.. бих повярвала, ако не го беше казал тийнейджър във тийн форум :?

anonymous546178
02-28-2011, 20:15
Хммм ти си 97... тоест си на 14.. аз съм средният потребител във форума и съм на близо 19.. сериозно ли твърдиш, че си прочел повече и по-стойностни книги от мен :) Айде стига конспирации .. що не вкара и мотива за конспирацията около 11 септември.. освен че тогава си бил на 4 години има и теория, че инцидентът е инсцениран от правителството 11.9 ... като обърнеш цифрите какво се получава... :D :D :D

umno_dete
03-01-2011, 19:32
Може да има световна конспирация, може и да няма! Никой не може да е сигурен, точно за това е конспирация ... Не твърдя, че има теродактили и какво ли още не, но щом на някой му е дошло на ума за тях, значи все нещо трябва да му е повлияло! :) Много може да се спори и мисли по тези въпроси, важното е да има кой!!! :lol:

PenevG
01-05-2012, 17:09
Не знам какво си чел, но определо е голяма измислица. Има всякакви теории за конспирации, но малко от тях са истина. В повечето случай хората ги украсяват и допълват с всевъзможни измислени факти. На 24 съм (сигурно най стария потребител: ) и от 2 години се интересувам от темата. изгледах много филми за тези конспирации, илюминати, световни банки и монетарни системи, големи корпорации, за третирането на животните и отношението ни към природата. Изчел съм достатъчно материяли за да прозра истината сред безброи лъжи. Новият световен ред съществува от дълго време и е бил в процес на разработка почти 200 години, от както са създадени банковите институции. Определено това не е идея на Буш, както казваш. Той е една пионка, която испълнява и хвърля пясък в очите на хората. Вие не го усещате този нов световен ред, защото не знаете какво представлява. Толкова сте свикнали с ежедневието и битовите принадлежности, че не виждате нищо необичайно. Не знаете кое е добро и кое не. За пример ще ви дам телевизията и многобройните предавания, новини, реклами, филми, излишна информация, чувства, които филмите предизвикват и много други. Телевизора не е нещо хубаво или поне не се използва както трябва. Там ни манипулират и променят мисленето на хората чрез изброените по горе неща. До такава степен ни влиая, че ако видите една и съща реклама 20 пъти, утре като отидете в магазина ще си закупите същия този продукт на потсъзнателно ниво. Новините са като болест, както и жълтата преса. Отнемат ни вниманието и ни карат да мислим и да се интересуваме от нещата, които казват повече, отколкото мислим за себе си. Така спират развитието ни. Темата е дълга. Ще ви кажа само, че света може да бъде много по добъ и красив. Може да бъде прекрасен за всеки. Обаче няма да стане просто еи така. Може да си мислите, че в момента вашият свят е такъв, но грешите. Замислете се за вашите деца и за техните също. Какво ще им оставим на тях?Нашата болка и проблеми? Нищо няма да се промени, докато седим и се заблуждаваме със заплата от 1000 лева, че всичко е наред, когато нищо не е. Света се превръща в едно празно място испълнено с алчност, проблеми и болести. Когато правите и променяте нещо замислете се за бъдещите поколения и за това какво ще им оставим.

ShadyStyle
01-06-2012, 10:44
ILLUMINATI http://vbox7.com/play:41cda9be ;)