PDA

View Full Version : Не разбирам държанието на една приятелка :(

mangotango
02-03-2011, 20:55
Здравейте !
Такаа.. значии не мога да разбера държанието на една приятелка.. по някой път се държи много мило с мен, а по някой път имам чувството, че ме има само за някаква позната :( държи се някак дръпнато с мен .. знам ли и аз точно как да го обясня :-D и това много ме наранява, защото мен това момиче много ми харесва като човек и си я имам за много близка :) .
Не излизаме кой знае колко често порадии ред причини.. различни смени и т.н. Когато аз я потърся тя все не може да излезе.. винагии е заета с нещо и много рядко излизаме когато аз я потърся, а когато тя потърси да излеземе аз много се радвам и винаги излизаме.. винаги когато сме заедно си прекарваме супер, говориме си за най-различни неща и никога не скучаем. Но не мога да я разбера просто .. не сме се карали никога, винаги когато сме заедно правя всичко възможно да не и е скучно с мен, но каквото и да правя.. тя пак на моменти се държи някак дръпнато с мен.. имаше даже един период в който не се бяхме виждали 3 месеца :( тя не ме търсеше изобщо, но не исках аз да и пиша защото винаги когато мине доста време от последното ни излизане винаги аз я търся първа а и не само тогава, попринцип повече аз настоявам да излизаме и повече аз я търся.. исках да видя колко време ще караме така и кога щеше да се сети за мен.. ии ето трябваше да минат 3 месеца и тогава тя ме потърси. С това си държание ме кара да мисля, че не и е много приятно да излиза с мен и не ме има за толкова близка, колкото тя за мен е, а по някой път направо не мога да я позная .. държи се много мило с мен и ме кара да си мисля, че ме има за приятелка и че и е приятно да е с мен и че съм и близка (ще дам един пример.. имаше наскоро една седмица, в която по цял ден бяхме заедно и то абсолютно всеки ден, доста необичайно.. за първи път да сме заедно абсолютно всеки ден, това не се беше случеало преди) докато не дойде следващия път на разчарование :( . Изобщо не знам какво да си мисля за нея.. не искам да я питам защо така прави с мен, защото тя ще каже.. '' о не няма такова нещо.. защо мислиш, че държанието ми към теб всеки път е различно ?! '' .. точно това ще ми каже.. естествено ще се направи, че нищо не е станало и едвали не го прави несъзнателно това, а според мен е точно обратното.. тя много добре осъзнава как се държи с мен .. ноо както и да е : ]] ..
Е, това е от мен, искам да чуя вашите мнения по въпроса, защото аз съм много объркана и не знам какво да мисля вече !

kyka1
02-03-2011, 21:55
Ми ти говориш за тези 3 месеца ми може да има някакви проблеми във тях със семейството :) Иии недей да я притискаш!Смисъл само да я търсиш и да и говориш по 100 часа, защото аз имам един приятел който като се обади и забравя, че аз съм отсреща.Това, че се държи отнесено е съмсем нормално всеки си има добър и лош ден.Това, че се забавлявате заедно значи, че и тя държи на тебе и че няма нужда се съмняваш във нейното приятелство.Ми това е от мене ако има още нещо питай 8)

ysmivka
02-03-2011, 22:05
Наистина не я притискай! Както каза kyka1 възможно е да си има някакви проблеми!

Аз бих си мислила, че на някой не му е приятно с мене ако излиза с други хора, а само когато няма с кой се сеща за мене. Имаш ли някаква информация дали излиза с други хора? Ако излиза с тях - всеки ден, а за тебе се сеща рядко тогава може да мислиш, че има някакъв проблем!

Но въпреки всичко някой път може да я попиташ за държанието й - като й дадеш за пример онези 3 месеца през които даже не сте се и чували. (Но в никакъв случай не й го натяквай непрекъснато!!!)

:) :)

mangotango
02-03-2011, 22:55
Наистина не я притискай! Както каза kyka1 възможно е да си има някакви проблеми!

Аз бих си мислила, че на някой не му е приятно с мене ако излиза с други хора, а само когато няма с кой се сеща за мене. Имаш ли някаква информация дали излиза с други хора? Ако излиза с тях - всеки ден, а за тебе се сеща рядко тогава може да мислиш, че има някакъв проблем!

Но въпреки всичко някой път може да я попиташ за държанието й - като й дадеш за пример онези 3 месеца през които даже не сте се и чували. (Но в никакъв случай не й го натяквай непрекъснато!!!)

:) :)Ооо да има си други хора с които да излиза и то не са малко и най-често това е причината да не се виждаме толкова често колкото на мен би ми се искало :) .. ии не я притискам - напротив когато започне да се държи по особено и аз започвам да се отдръпвам и да не я притеснявам..

CookieMonster
02-04-2011, 09:08
Може и да се прави, че и е приятно с теб... Не се знае. А щом излиза и с други хора явно й е по-забавно с тях и затова им отделя повече време. А и на никого не е навредило да се среща с повече хора. :) Все пак е добре да я питаш лично и да си поговорите добре по тоя въпрос.

VaMpiRKaTaaa
02-04-2011, 09:49
Eми поговорете си сериозно.
Дали не те разиграва?
Има го и този вариянт...
Например,като няма с кого да излезе те търси тебе.