View Full Version : Рожден ден..Подарък за него <3
myLiiPsLiikeSugar
02-04-2011, 17:28
На 09.02 той има рожден ден .. Но проблема е там че незнам какво мога да му купя .. Искам да е нещо което да му напомня за мен но ще мога да си позволя само 40 лв .. Моля ви помогнете ..
Не знам. Аз имам някакви парфюмчета на Галерия вкъщи, има комплект парфюм+дезодорант, мисля, че не струва повече от 20 лева, а мирише просто страхотно. Ако наистина се обичате, ти ще си неговият най-голям подарък, а не вещта, която евентуално ще му купиш. Съвет - не купувай всякакви дрънкулки, на които го има твоето име, защото това намеква, че трябва постоянно за теб да мисли.
babylove
02-04-2011, 18:32
И аз имам тогава РД. :P
Много зависи от него , от това , от което се интересува.
Може ланец , суичър , тениска , албум с ваши снимки , парфюм . .
Ти го познаваш най-добре , поразгледай из магазините и все нещо ще ти хване окото. ^^ Успех.
b3rrynkuu
02-04-2011, 18:35
Може би парфюм и някаква плюшка ?! :-o
kalpazanka
02-04-2011, 19:48
Бял заек- талисман за годината на заека.
2.50 лв.
Часовник ? Всеки път като погледне колко е ч. ще се сеща за теб. 8)
anonymous708973
02-04-2011, 20:05
Защо подаръкът за неговия рожден ден трябва да му напомня за теб?
Аз му подарих една от онези швейцарски топки (виж в гугъл), умря си от кеф.
По-нататък ще му купя сребърна гривна. Без повод, просто за миналия рожден ден му подарих и му я откраднаха по моя вина.
kombarka
02-04-2011, 20:36
Не се изхвърляй пък ти.. Филми.
Вземи му нещо, защото НА НЕГО ще му хареса, а не защото иска да му напомня ЗА ТЕБ. Това е НЕГОВ рожден ден.
Съвет: часовник, диск на любимата му група, тениска със забавен надпис, мъжко еротично белю (защо не !? стига да има чувство за хумор 8-) )... Може би някакъв сребърен ланец, джунджурия..
аз на моя му бях купила за рд 1 играчка на бик с мусколи на която пишеше гадже номер 1 и супер много се изкефи :D
Фенер, че като спре с тока...
Часовник ? Всеки път като погледне колко е ч. ще се сеща за теб. 8)
доколкото знам не е хубаво да се подарява часовник \малко съм суеверна :D или пък защото след като приятелят ми ми подари часовник няма и месец се разделихме :D :D (не казвам ,че това ще стане при вас..просто..отбелязвам :D )
anonymous708973
02-05-2011, 07:30
Ама ти плати ли му за часовника? 8-) Доколкото знам, при подаряване на часовник, трябва да му дадеш пари - дали ще са 2 стотинки или 2 лева, няма значение. :-D
Ама ти плати ли му за часовника? 8-) Доколкото знам, при подаряване на часовник, трябва да му дадеш пари - дали ще са 2 стотинки или 2 лева, няма значение. :-D
хах и аз го чух това ама малко късно :D
FromAutumToAshes
02-05-2011, 08:04
Айде пак с тъпите въпроси. Ти го познаващ, ти знаеш какво го влече и от какво се интересува. Подари му нещо, което си сигурна, че ще му хареса. Ние няма как да знаем какво би харесал, и какво не.. Не мислиш ли ? А и подаръка не е нужно да е скъп оО Аз лично бих се зарадвал на самия жест, не толкова на предмета.
DesireToFire
02-05-2011, 09:01
Аз на момче не бих взела сувенир. Идеите ми са или за диск или за риза. Всяко момче, което познавам носи и харесва ризи.
Deni9688
02-07-2011, 19:12
емиии примерно отиди при сладкаря и вземи някаква ваша снимка на него и на тебе ии накарай сладкаря да ви направи торта на която снимката ще е отгоре смятам,че е супер подарука стига да обичате да си похапвате сладичко двамата :) :)
bebchoOoOoOo
02-07-2011, 19:31
доколкото знам не е хубаво да се подарява часовник \малко съм суеверна :D или пък защото след като приятелят ми ми подари часовник няма и месец се разделихме :D :D (не казвам ,че това ще стане при вас..просто..отбелязвам :D )
На мен моя ми е подарявал часовник, и майка му също - ама аз си плащам :lol: .. Пък сега за рождения му ден ще му взема даже два - един и същи модел, в два различни цвята, които си е харесал... :razz: Ще плаща двойно 8-)
Искам да е нещо което да му напомня за мен но ще мога да си позволя само 40 лв .. Моля ви помогнете ..
Той едва ли ще забрави какво си му подарила, така че изборът ти е свободен.
Не се изхвърляй пък ти.. Филми.
Вземи му нещо, защото НА НЕГО ще му хареса, а не защото иска да му напомня ЗА ТЕБ. Това е НЕГОВ рожден ден.
Съвет: часовник, диск на любимата му група, тениска със забавен надпис, мъжко еротично белю (защо не !? стига да има чувство за хумор 8-) )... Може би някакъв сребърен ланец, джунджурия..
даммм ии аз тка мисля.. ;дд