View Full Version : Помощщщ!! Сърдитоо момчее..какво да правяя?
YyoOnNiItTyY
02-04-2011, 17:37
Ето сега моята любовна драма.. значи запознах се с едно момче.. няма да казвам имена.. да кажеме че се казва Иван.. което не етака ;дд значи със него сме в едно училище.. иии всичко вървеше.. какд а кажа..ами горе долу ок.. разбирахме се.. обачее... започнахме да се дразниме един друг.. всъщност нее е точно дразнене.. ами... той ревнува аз ревнувам..казали сме се че се харесваме..но от там на там.. той нищо не направи..или предприе.. и всичко си остана така.. само свалки.. обачее.. бях решила че съм прекалено хлътнала по него.. а виждах че.. на него неми е мнмн зор..и реших да се опитам да го избягвам.. да ама .. не той искаше още повече да говори с мене.. след като аз не му обръщах никакво внимание.. ееее ок деее ама.. сатан веднъж така чеее.. седнах на скайп и той ми писа.. иии започнахмее да си говориме.. и по едно време станах за малко.. имах малко работа и в това време той беш изписал цял роман... казал ми беше че мн държи намене.. и ме е яитал дали аз държа на него.. обаче аз бех станала и той го е приела като не..и ми каза че от тоя момент на такака няма нито да ме погледне.. нито д ами говори.. ем.. та .. хубаво го изпълнява вече втори месеж.. ии мезнам какво да правяяя... започна да ме гледа надменно.. и малко по малко започнахме да се дразниме взаимно.. искам да му го върна по някакъв начин защото//.. вече наистинапрекали.. /много съжелявам за всички грешки които съм направила.. /
Съвет от мен, научи първо българския, защото ти трябва добър преводач.. не съм от "хейтърите", но това твоето си е очевадно. Относно проблема ти - не бих нарекъл момчето "сръдко", защото и аз на негово място бих си помислил, че ме избягват и навярно е доста кофти чувството. Всъщност, и на мен са ми правили подобни отлагания с цел някаква работа в скайп без да се усетя, но аз не обръщам много-много внимание на такива неща, тъй като редовно се занимавам с простотии, ако ми пишат (гледам филм на компа или пък псувам като каруцар на мач на Ливърпул, вкарвайки солидна доза кофеин и чипс или сладки). Според мен, трябва да предприемеш някакво действие ТИ, защото някак си си го обидила по един или друг начин. В случка като твоята няма място за сърдене от твоя страна, ако имаш нещо към това момче, пиши му, търси го, извини му се, бъди ТИ активната, ако пък нямаш нищо към него - остави нещата така, както са в този момент.
YyoOnNiItTyY
02-04-2011, 17:52
Съвет от мен, научи първо българския, защото ти трябва добър преводач.. не съм от "хейтърите", но това твоето си е очевадно. Относно проблема ти - не бих нарекъл момчето "сръдко", защото и аз на негово място бих си помислил, че ме избягват и навярно е доста кофти чувството. Всъщност, и на мен са ми правили подобни отлагания с цел някаква работа в скайп без да се усетя, но аз не обръщам много-много внимание на такива неща, тъй като редовно се занимавам с простотии, ако ми пишат (гледам филм на компа или пък псувам като каруцар на мач на Ливърпул, вкарвайки солидна доза кофеин и чипс или сладки). Според мен, трябва да предприемеш някакво действие ТИ, защото някак си си го обидила по един или друг начин. В случка като твоята няма място за сърдене от твоя страна, ако имаш нещо към това момче, пиши му, търси го, извини му се, бъди ТИ активната, ако пък нямаш нищо към него - остави нещата така, както са в този момент.
хах.. няма нищо.. съжелявам че не го проверих преди да го пост-на..;дд иначе съм си грамотна. до колкото може да се каже.. ии за това да му се извиня.. ами порбвах..нооо той отказва да ме изслуша.. просто.. не иска и това е..
RaisedOnRock
02-04-2011, 18:03
Да съм честна,нищо не разбрах от историята ти.Харесвали сте се,дразнили сте се,ревнували сте се,избягвали сте се...Оле Боже.
Извинявай,толкова ли е сложно?
Без да съм чела достатъчно задълбочено поста ти,ще се опитам да ти дам съвет.Ако наистина имаш чувства и държиш на въпросния,просто поговори с него.Обясни му всичко както е било.
Е, авторке, не можеш ли просто да му кажеш "Слушай, прави, каквото ще правиш с мен, игнорирай ме ако щеш, но ми дай само 5 минути". Ще видиш, че ще проработи.
VaMpiRKaTaaa
02-05-2011, 05:03
Еми поговори с него.
Толко ли е сложно?
Кажи му,че,когато ти е писал,не сии била на пц-то.
Изяснете се.
Толкова ли е сложно да си използваш устата,зада изясниш с него гадната ситуация?
Deni9688
02-07-2011, 19:18
еми помоли го за 5 минутки и му разкажи истината :) после го прегърни и му кажи , че съжеляваш .. може да не прости от пътвия път,но няма да се държи така както е сега сигурна съм :) :) късмет 8)
illusion1993
02-07-2011, 20:53
Така става като не им казвате когато си имате работа. И на мен ако не пише някой и аз ще го приема за нещо лошо което е нормално. А това че не му обръщаш внимание го кара да ти сподели какво чувства към теб, но явно си изпуснал тоз момент. Не очаквай много лесно да ти прости, а ако ти прости явно си много ценна за него.
Ейхеее, дроб.
Авторката на колко е години?
Авторката на колко е години?
И аз това се чудя... :? Към авторката: Понамали малко многоточията! Ако аз... ти ъъ... напиша т'ва.. ъъ... ще разбереш ли нещо още повече, че дразни докато вникнеш в мисълта на автора! Честно казано нищичко почти не разбрах от поста ти, но за да не е спам - поговори с него и разбери, защо се държи така към теб! Обзалагам се, че ако му обясниш постъпката си и му се извиниш ще ти прости! :?
YyoOnNiItTyY
02-08-2011, 12:30
хах ,ами много съжелявам за многото многоточия ;дд свикнала съм да ги пиша ;дд И съм на 16
NomNomNom
02-08-2011, 13:11
Толкова ли е сложно да си използваш устата,зада изясниш с него гадната ситуация?
На някои хора им е по-лесно да я използват за друго.
Сливи ли имате в устата, та не си говорите.
Иначе, постъпката му изглежда много "лапешка" , защо не си намериш някое по- "стабилно" момче, по което да вървиш.
Този много лесно се отказва. Заради една пауза по скайп . Как ще се справяте с трудностите, ако имате връзка, като той има склонност да бяга .
Дразни те, но в същото време нито ти говори, нито ти пише, нито иска да се вижда с теб???
Яяя обясни как става номера 8-)
Яко си хлътнала по него май :D
FATALITY
02-11-2011, 07:05
Ето сега моята любовна драма.. значи запознах се с едно момче.. няма да казвам имена.. да кажеме че се казва Иван.. което не етака ;дд значи със него сме в едно училище.. иии всичко вървеше.. какд а кажа..ами горе долу ок.. разбирахме се.. обачее... започнахме да се дразниме един друг.. всъщност нее е точно дразнене.. ами... той ревнува аз ревнувам..казали сме се че се харесваме..но от там на там.. той нищо не направи..или предприе.. и всичко си остана така.. само свалки.. обачее.. бях решила че съм прекалено хлътнала по него.. а виждах че.. на него неми е мнмн зор..и реших да се опитам да го избягвам.. да ама .. не той искаше още повече да говори с мене.. след като аз не му обръщах никакво внимание.. ееее ок деее ама.. сатан веднъж така чеее.. седнах на скайп и той ми писа.. иии започнахмее да си говориме.. и по едно време станах за малко.. имах малко работа и в това време той беш изписал цял роман... казал ми беше че мн държи намене.. и ме е яитал дали аз държа на него.. обаче аз бех станала и той го е приела като не..и ми каза че от тоя момент на такака няма нито да ме погледне.. нито д ами говори.. ем.. та .. хубаво го изпълнява вече втори месеж.. ии мезнам какво да правяяя... започна да ме гледа надменно.. и малко по малко започнахме да се дразниме взаимно.. искам да му го върна по някакъв начин защото//.. вече наистинапрекали.. /много съжелявам за всички грешки които съм направила.. /
Ами просто му кажи, че искаш да поговорите. И му кажи истината.
VaMpiRKaTaaa
02-11-2011, 07:23
Заради скайп
^^Точно това е тъпото.
Всичко трябва да става очи в очи.
Abigoria
02-11-2011, 08:55
Заради скайп
^^Точно това е тъпото.
+
Скайп съкс.
milan4eto
02-11-2011, 12:27
Заради скайп
^^Точно това е тъпото.
+
Скайп съкс.
Дойдохме си на думата.. Ако ти го беше казал на живо нямаше да се получи така! Именно заради това, такива важни неща не се казват по скайп. :? Опитай се да поговориш с него и да му обясниш какво е станало, кажи му какво изпитваш към него.. Успех :)
Ами поговори с него, изяснете се :D