View Full Version : Трансформиращ преразказ -Една Българка- от име на бунтовника
otchaqNNN
02-04-2011, 18:50
Имам за домашно да напиша Трансформиращ преразказ -Една Българка- от име на бунтовника 5 част . Някои може ли да ми го напише понеже ми е много трудно :(
Нали затова си ученик :-o То ако искаш така наготово до никаде няма да стигнеш
Преразказите пък са най-лесното, докога искате някой друг да ви върши работата
UnForgettableDream
02-05-2011, 10:23
Щом като един преразказ ти е труден, какво остава в 8 клас като ви дадат да пишете интерпретативно съчинение.. А и на изпита след 7 клас има трансформиращ преразказ и ако не се научиш как да правиш до никъде няма да стигнеш. Прочети си от учебника някъде трябва да има обяснено как се пише трансформиращ преразказ, прочети текста внимателно 3-4 пъти и се опитай да си напишеш преразказа, щото това е наистина много лесно и с малко труд няма как да не стане!
Zehtinka
02-05-2011, 13:06
Я се опитай без чужда помощ по-добре..че ше дойде време да се бъхтиш на философски есета,нищо,че не е по български...
LaChupacabra
02-05-2011, 14:44
напиши си го сам... ЕЛЕМЕНТАРНО Е!
Concussion
02-05-2011, 15:19
Не ти е трудно, просто те мързи ДА ГЛЕДАШ.
Сядай си на задника и почвай да четеш! Толкова ли сте малоумни, да не можете да преразкажете един текст от името на някой герой в него... :?
fenche22
02-05-2011, 15:46
Човек прочети си произведението! :lol: :lol:
Аз най-обичах това - да преразказвам от името на друг герой
- много по-лесно е че и по-кратко. :lol: :lol: :lol:
Ако вярваш, че някой ще ти го напише - се бъркаш! 8)
Greennight
02-05-2011, 18:06
В нета има много информация,потърси.
Е, кое му е трудното? Имаш текста пред теб, нямаш за къде да бързаш, при положение, че ти е за домашно, а и преразказите са страшно елементарни, стига да си наясно за какво иде реч естествено. Щом имаш проблеми с трансформиращия преразказ, не ми се мисли какво ще правиш със съчинението разсъждение. :lol: