View Full Version : Eдно момче ...
bebzgirl
02-04-2011, 23:00
Така ... запознах се с 1 момче .. писахме си фейсбук скайп от моя град е и ми изглежда симпатичен ... Искам да се срещна с него но не за да му се нахвърля :Д а за да го опозная ... Ние сме си писали от около седмица и изпитвам някакви симпатий към него но само до тук ... Не съдя хората само по външният вид ... Искам просто ей така да излезнем да се опознаем ... Страх ме е да не се породят някакви чуства в мен защото тогава става лошо. Той е хубаво момче и не мисля че само аз изпитвам някакви ''симпатий'' ако не и нещо повече. Та моля ви дайте ми някакъв съвет какво да правя и как да се сближа повече с него =)
SuperBadSuperFresh
02-04-2011, 23:05
Опознайте се повече.Най-малкото е опасно да излизаш с някой,който познаваш от седмица във скайп.
Е поне някой от твоите познати не го ли познават, за да ти кажат що за стока е? 8) 8) 8)
ами излез с него и виж що за човек е .. прим на кафе не у тяхх да глеате филм :D :D
GrippingBosh
02-05-2011, 00:11
Мисля ,че ще е добре преди да излезете да се чуете няколко пъти по телефона ,ако имате общи познати наистина да поразпиташ що за човек е . :)
lubomirky
02-05-2011, 01:28
кафе?
а 'що не искаш да се породят някакви чувства и кое е толкова лошо, ако това се случи?
VaMpiRKaTaaa
02-05-2011, 04:52
Излезте,опознайте се.
Разбери повече за него.
ivcheto0o
02-05-2011, 07:31
Излезте опознайте се наживо пък каквото стане :)
anonymous708973
02-05-2011, 07:37
Опознайте се повече.Най-малкото е опасно да излизаш с някой,който познаваш от седмица във скайп.
Голямо клише... Не е вярно. :)
Излезте заедно, прекарайте си приятно, какво лошо има? :) Пиши какво е станало, че ми е интересно.
FromAutumToAshes
02-05-2011, 07:59
Толкова много начини има да се опознаете.. Ние ли трябва да изберем вместо теб ? Кхх оО Излезте, пишете си още време пък тогава преценяй, пак казвам начини много. Лично аз предпочитам живия разговор, но всеки си има предпочитания.
Попитай го дали е свободен примерно утре и се разберете кога и къде да се видите.От там на татък е лесно!Но не винаги е както очакваш от човекът от скайпа или фейсбук,доста е различно да не кажа,че няма нищо общо 8-) в скайпа ти идват идей и се обесняваш а на живо някак си забрявяш всичко.Айде успех!
Мда.. в скайп не можеш да си изведеш ясна представа за човека. А пък на живо е по-интересно, пък и спомени остават :-| . Излезте, пийте кафе, разходете се.. Това е. :wink: