PDA

View Full Version : е_aти проблема

teodora87
02-05-2011, 11:17
На 20 съм и до сега не съм имала нормална сериозна връзка.Първият ми път когато правих секс ходихме 1 седмида ,той ме вкара в леглотои след тва и не ме потърси.Преди това съм имала една връзка,но без секс.Аз много страдах.После се затворих,не исках да чуя за момчета,мислих че всички са едни и същи.Запознах се с един друг човек,незнам какво стана аз ли съм виновна,аз ли го накарах да се отдръпне по някакъв начин,но и той стана като другите.Звънеше ми,после се виждахме правихме секс и това беше.Е не искам писна ми вече,искам момче,с което да споделям радости тревоги,мечти,искам да се смея и да плача с него.От друга страна не си се прадставям,че ще съм с човек,който знае всичко за мен,знае ми кътните зъби.Просто не знам,мен дори ме е срам да заговоря момче или нещо друго.Какво да правя,къде е пробмела :-o

w0sh
02-05-2011, 11:19
Ахам. Ами.... това за реклама ли да го приемаме? 8)

Едит: можеш да направиш това: да се отракаш малко и да се заглеждаш за по-скромни и залухани момчета.

kalpazanka
02-05-2011, 11:23
Държали са се така с теб, защото ти самата си го позволила.

Смени обкръжението или вземи попремисли критериите, по които избираш кандидати.

kikatta
02-05-2011, 11:24
хах стани хомо.. ;дд не бе има време а и в днешно време нема много свесни тка че има време все ще излезне някой.. ;д :) :)

assd
02-05-2011, 11:46
ако имаш дълги крака и черна коса, ми пиши 8-)
8-)

teodora87
02-05-2011, 11:46
:razz: :razz: :razz:

w0sh
02-05-2011, 11:52
ако имаш дълги крака и черна коса, ми пиши 8-)
8-)

true story :D

assd
02-05-2011, 11:54
е кво са смешно казах? недейте сега така.

FuckedUp
02-05-2011, 12:06
Не е смешно :D

fc
02-05-2011, 13:16
Такъв ти е късмета мила.

NomNomNom
02-05-2011, 13:46
Подканвам всички, които са изказали мнение по темата да видят ВСИЧКИ коментари на тедито.
Не й е лесно. Не може сама да се справя. Живее при майка си . Не са я направили лесно приспособим човек. Много неоправна е .

Теди, имаш нужда от професионална помощ, ако имаш пари . Ако нямаш - намери си някоя по-начетена приятелка да си споделяте и тя да те съветва, защото майка ти , според мен, не се справя добре. Или някой да се грижи за теб.

kalpazanka
02-05-2011, 13:52
Подканвам всички, които са изказали мнение по темата да видят ВСИЧКИ коментари на тедито.

Понеже съм писала, да си кажа. Видяла съм ги. Чела съм и съм писала и в други нейни теми. Но според мен проблемът е другаде. ;)

mrazqkindergarten
02-05-2011, 14:16
Докато си толкова лесна, кво очасваш? А може би и ти попадаш само на мъже, които искат само да боднат нещо.

Moderatorius
02-05-2011, 14:38
Когато започнеш сама да се уважаваш, тогава и другите могат да започнат да те уважават.

NomNomNom
02-05-2011, 14:46

Понеже съм писала, да си кажа. Видяла съм ги. Чела съм и съм писала и в други нейни теми. Но според мен проблемът е другаде. ;)
Ако намекваш , че няма "сиво" и самоуважение - така е .
Ама чак ми става жал като си направя сметка, че все пак не е имала добра среда за живот.

kalpazanka
02-05-2011, 14:55
Не, не, в коренно различна посока се засили.

VaMpiRKaTaaa
02-05-2011, 16:43
Такъв ти е късмета мила.
Най-смисленото мнение до тук.

kalpazanka
02-05-2011, 16:47
Абе махнете ги тия късмети, чакри и магии! Животът ти е такъв, какъвто го направиш. Била е наивна, подвела се е. Подхлъзнала се е веднъж. Не е анализираала ситуацията и се спъва втори път в същия камък, надявайки се на различен резултат.

jghgh
02-05-2011, 16:56
Това с късмета е адски тъпо ...
Няма такива неща - късмет, некъсмет.

Аз не съм ти чела мненията, авторке, и не смятам да коментирам в каква среда си расла, защото все пак не зависи от теб как са те възпитали родителите. Докато си била малка и податлива си попивала от тяхния модел и сега явно ти вреди. Има доста неща, за които човек не е отговорен, а понякога и не осъзнава, че са му направени, особено във възпитанието, и те му изиграват лоша шега като порасне.

Не знам какво да те посъветвам, може би да прочетеш малко приложна психология за мъжете и жените? Ако продължаваш да спиш с всеки, който прояви интерес към теб, скоро няма да имаш нормална връзка. Мъжете са устроени по някакъв странен начин, който ги кара да се отблъскват от жени, които им пускат твърде лесно. Просто е малка вероятността да спят с теб и след това да пожелаят връзка. Трябва да си интригуваща и загадъчна. Да показваш ясно, че уважаваш себе си и не си "за една нощ". Тогава интересът може и да се вдигне към теб.
Имай предвид, че по-надеждните типове за връзка са тези, които биха те изчакали месец-два, преди да се озовете в едно легло :-o Може по горе-долу такъв наичин да преценяваш точните момчета, а не всеки път да бъдеш лесна и да ти се струва, че мъжете са еднакви.

За психолог, не знам. Аз не съм ти чела другите мнения, но ако си несамостоятелен и зависим човек, това е нещо, което следва да промениш, ако не искаш цял живот да те мотаят на пръстта си всякакви хора и да не можеш да взимаш едно решение самостоятелно през живота си.