View Full Version : Хора и жестове, които са ни усмихнали ...
Видях,че в Бг мама има такава тема ( http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=560133.0 ) и реших да направя и тук такава ,дано ви хареса.
Та така,тук можем да разкажем за ситуации в които са ни накарали да се усмихнем и са направили ежедневието ни по-хубаво.Аз в момента не се сещам,но по късно ще се включа в темата ;)
Вие сте.... :-)
geranium
02-05-2011, 13:54
Снощи най-добрата ми приятелка ме викна в скайп, за да ми прати всички планове по всички предмети от изминалата седмица. Изненада ме много приятно понеже по принцип трябва да ходя до тях, за да взимам тетрадките та после и да й ги върна, а този път на готово. :grin:
Приятелят ми ме радва всеки път, когато се видим като ми подарява букет. :-)
Днес приятелят ми ме зарадва като ми каза, че си е резервирал стая. :grin:
Най-добрият ми приятел ме развеселява като злослови за моя любим. :D Хич не го харесва, само че причина няма.
:lol:
Имаше един период в който бях си казал, че вече съм пораснал и викам дай да дам играчките си в дом за сираци иии като видях как се радват на играчките кажете ми как няма се развеселя и да се възгордея,че съм направил нещо добро за тези невинни деца :)
anonimchetou
02-05-2011, 15:02
Малката ми сестричка , която е все още 4-месечно бебче, но ме радва всеки ден. Толкова е невинна и малка, а когато се усмихне се разтапям. Абе много са нещата, хората и ситуациите. Ако тръгна да пиша ще стане супер дълъг пост.
modjodjodjo
02-07-2011, 03:14
Поздравявам те за хубавата тема. За последното нещо, което ме накара да се усмихна е виновен автора на темата тъй като беше дал линк към форума на мамите и ми стана мило и драго да прочета какво бяха написали те.
По принцип живея на един много гаден баир и като падне сняг става почти невъзможно да излеза нагоре с колата. Един път закъсах на баира и всичките комшии излязоха по терасите да гледат какво става, а даже един започна да дава акъл. В същото време мина едно момче, което не познавах и в последствие разбрах, че е студент от моя град. Момчето без да каже нищо започна да ми помага и седя навън, един час на -10 градуса температура.
SmilezZz
02-07-2011, 07:36
Когато беше доста заледено,едно момиче беше помогнало на една баба..Защото се хлъзгаше доста,а жената искаше да пресече..Доста ме трогна тази нейна постъпка..И едновременно ме накара да се усмихна и да се зарадвам,че има и такива хора..
Нека и аз да се включа и аз.Скоро едно момче помагаше на една баба да изкачи стъпалата на един магазин,които е до училище въпреки,че приятелите му бяха там и бързаха и въобще не му запука,че може да му се смеят или нещо такова.(учудих се много,защото го мислех за гадняр,а какъв се оказа)Все пак ме накара да се усмихна.
Вчера вървя си по улицата и две момчета вървят срещу мене,бяха доста надлеко и имитираха нещо,вървяха много смешно(като богомолки) и въобще не им пукаше,че хората ги гледат и им се смеят праеха си кефа и по едно време ме видяха и се спогледаха и им стана неудобно и почнаха да вървят нормалноо и ми се усмихнаха много сладко 8-) и така ме накараха да се усмихна.... това са най-простите примери
иначе по принцип семейството и приятелите ми всеки ден ме кара да се усмихвам...дано и за напред да е така 8-)
Прочетох цялата тема на мамите :) Прекрасни истории ... :)
По темата:Авторката ме накара да се усмихна :)
Също така си спомням преди около 3 години бях с доста висока температура,на легло,а времето навън ужасно - силен дъжд,наводнени улици ... Абе грозна картинка :? Тогавашния ми приятел решил,че трябва да избяга от час,да отиде до магазина и бяга до нас за да ми донесе един шоколад и да ме види как съм :smt007 Леле като го видях целия подгизнал направо щях да припадна :-D Поканих го вкъщи и го забутах към банята да влезе да се натопли,а той ме вдигна на ръце,постави ме на леглото,зави ме и ми каза "Стига си командвала ... Сега си стой в леглото,а аз отивам да ти направя един чай,а после ще мисля за себе си!!!" ... Много мило ми стана :) :-)
bebchoOoOoOo
02-08-2011, 11:52
Последно се усмихнах като гледах клипчето с лъвската прегръдка, което са пуснали в bg-mamma :)
Усмихнах се последно на neeDaBosS на коментар в темата за навиците... :-)
mynichka
02-14-2011, 10:14
Последно се усмихнах на племенницата ми- адския сладур :)
последно се усмихнах,току-що на майка ми... обичам си я :smt007
SisiStrange
04-22-2011, 15:56
Последно се усмихнах, защото бях в една пробна в магазин за дрехи и те нали са пробна до пробна и се виждат краката на хората, които са в пробните до моята. И аз сигурно 2-3 минути се взирам в едни крака и се мъча да разбера на жена ли са или на мъж, защото изобщо не си личеше. И само зяпам и съвсем съм забравила, че в ръката ми има куп потници за пробване. :D И като се усетих, че вече сума време зяпам някакви крака и се ухилих до уши на простотията си. :D