Влез

View Full Version : Дилема

Greennight
02-05-2011, 14:06
Еми братовчедка ми ми иска 35 кинта назаем и ми каза,че ще ми ги върне в понеделник,но не знам дали да й давам,защото винаги,когато и давам пари после не ми ги връща и аз гладувам като куче по цяла седмица.Сега каза,че е изгубила някви пари,които е трябвало да даде на някъв големец и щяло да я пречукат,ако не ги върне и тъй,като аз съм милостив сега мисля да й дам 20 лева от мойте(седмичните ми) и да открадна още 15 от брат ми.Искренно се съмнявам да ми ги върне,защото първо каза,че дължи общо 70 кинта и ще му ги даде на части и 2ро,защото вече 3ти път ми казва,че ще ми върне парите и винаги отлага с месеци,докато забравя...Според мен просто иска да се напие някъде и да ме излъже с някой лев,но в същото време,ако й се случи нещо,само защото не съм й дал пари ще ми е много гадно...Давайте съвети кво да правя...Не искам да гладувам като куче цяла седмица пак,но й не искам да и се случи нещо лошо(ако наистина трябва да връща пари)

NAPAST94
02-05-2011, 14:14
Бате, ти си я познаваш най-добре. А в случая, за да ти се даде съвет, трябва да се познава човека. Има хора на които се дават пари, има и такива на които не се дават. Щом ти е правила номера, какво по-различно очакваш сега???
Ако пък не искаш да има неприятности, прежали ги от тебе тия пари, ако пък някой ден ти ги върне, добре...
Ти си преценяш, аз ако бях на тебе и МЕ Е грижа, бих и дал част от парите които иска, НО НЕ КРАДИ останалата част от другаде.

kyka1
02-05-2011, 15:04
За да разбереш дали има пари за връщане отиде със нея.Така ще си по сигорен, че няма да профука парите :)

VaMpiRKaTaaa
02-05-2011, 17:36
Наистина отиди с нея.
Но според мен ти върти номера.
Аз лично,щом един път ме е излъгала,не бих се доверила повече.
И НЯМА да дам и лев.
Щом може да взима пари,значи трябва да може да ги връща.

fenastz
02-05-2011, 20:26
НЕ. Да се оправя.