View Full Version : Какво би направил/а ако(игричка)
ludiqtzubar96
02-05-2011, 15:06
Ами то заглавието си подсказва каква е темата-първият пита какво би направил вторият,втория отговаря и пита третия и т.н.
Какво би направил/а ако те затворят в една стая и ти пускат музика само на Джъстин Бийбър ?
Ще изключа тонколоните :)
Какво би направил/а ако разбереш, че си изхарчил парите си за целия месец.Като имаш на предвид, че все още е 5 Февруари
AreYouNoob
02-05-2011, 18:22
Ще се гръмна :D :D
Какво би направил/а ако срещнеш джъстиин биибър
Ще се обадя на една съученичка, огромен фен му е..
Какво би направил/а ако някой те удари със стол в главата :D ?
gabri3lla
02-05-2011, 19:21
Ще се обадя на една съученичка, огромен фен му е..
Какво би направил/а ако някой те удари със стол в главата :D ?
Най-вероятно ще припадна, но скоро след това ще се свестя, за да мога да му го върна на гадното............ 8-)
Какво ще направиш, ако ти кажат, че ти остават 24 часа живот?
Малко изтъркано ще прозвучи, но ще ги прекарам с момичето в което съм влюбен....
Ако ти ударят шамар?
Colouring
02-05-2011, 20:13
Зависи дали съм си го заслужила.Но предполагам,че ще отвърна.
Какво би направил/а,ако родителите ти ти кажат,че ще си имаш братче/сестриче?
Ще им кажа - Ама вие още правители го :razz:
Какво би направил/а ако разбереш, че майкати ти е обрала банка
Greennight
02-05-2011, 20:52
Ще се зарадвам,че е направила нещо полезно 8-)
Кво ще направиш,ако гаджето ти изневерява с майка ти/баща ти :lol:
SladkaZagadka
02-05-2011, 20:58
Ами просто ще седя и ще гледам гузните им, виновни физиономии ..
Какво би направил/а, ако разбереш, че името ти всъщност е Парцалка Концистюманчович? :D
:lol: ми моментално си го сменям у фейсбукиту
Какво би направил/а ако си пиян на мотика и изтърсиш на всички хора, с които сте се почерпили най-съкровените си тайни?
:lol: ми моментално си го сменям у фейсбукиту
Какво би направил/а ако си пиян на мотика и изтърсиш на всички хора, с които сте се почерпили най-съкровените си тайни?
Ще се покрия за около месец и няма да се виждам с никой от тях, щото ще съм изтърсил бая неща, които не е трябвало :)
... ако след като отидеш до тоалетна по голяма нужда и тъкмо преди да пуснеш водата си изпуснеш златния ланец и той падне вътре в тоалетната? :D
VaMpiRKaTaaa
02-06-2011, 03:35
... ако след като отидеш до тоалетна по голяма нужда и тъкмо преди да пуснеш водата си изпуснеш златния ланец и той падне вътре в тоалетната? :D
Нищо.
Пускам водата и си излизам.
Няма да бъркам у кенефа я... :D
Айде 1 психологичен въпрос...
Представиси,че си в една стая.
3авързан си с въжета.
Ножа е на крачка от теб,но ти си вързан.
И трябва да измислиш как да го земеш,зада се освободиш.
Помисли как ще го сториш?
И след като си се освободил,имаш 2 избора.
И при двата вариянта трябва да излезеш по-най-бързият начин,защото има бомба,която след 10мин.ще гръмне.Но преди това трябва да избереш едно от следните 2 неща:имаш време само едно от нещата да напарвиш,виждаш,че един твой приятел и той е завързан,обръщаш се и виждаш куфарче в,което има 1милион.
КОЕ ще направиш?Ще освободиш приятелят си и заедно ще избягате?Или ще се саблъзниш от сумата в куфарчето,ще я земеш,заслепен от парите и с идята какво можеш да направиш с тези пари,ще земеш куфарчето,ще оставиш приятелят си ,и ще избягаш?
Като имаш предвид бомбата,която ще гръмне.
Colouring
02-06-2011, 09:17
Ще се опитам да направя и двете неща-първо ще освободя приятеля ми,след това тичам към куфарчето-ако бомбата гръмне,здраве да е (е,не за мен 8-) ).Пък и без това,при другия вариант,ако се измъкна сама с куфарчето с 1 милион вътре,сигурно тия,които са ме завързали,ще дойдат да си го търсят,така че.. 8-)
Kaкво ще направиш,ако майка ти се прибере с новината,че има нова работа в друг град и трябва незабавно да заминете?
VaMpiRKaTaaa
02-06-2011, 09:29
Ще се опитам да направя и двете неща-първо ще освободя приятеля ми,след това тичам към куфарчето-ако бомбата гръмне,здраве да е (е,не за мен 8-) ).Пък и без това,при другия вариант,ако се измъкна сама с куфарчето с 1 милион вътре,сигурно тия,които са ме завързали,ще дойдат да си го търсят,така че.. 8-)
Kaкво ще направиш,ако майка ти се прибере с новината,че има нова работа в друг град и трябва незабавно да заминете?
Ами,ако работата и е по-добра и скъпо платена няма и да се замисля 8-)
Айде следващият въпрос..
Спечелил си голяма печалба от тото,какво ще направиш с нея?
Greennight
02-06-2011, 10:24
Ще си купя всичко необходимо,което искам останалото ще дам на роднини и приятели в нуджа
Какво ще направиш,ако намериш на земята голям плик с бял прах вътре ? :lol:
DesireToFire
02-06-2011, 11:04
Бих го подминала? Или ако знам, че са наркотици - директно в коша.
Какво ще направиш ако любимият/любимата ти изпълнител/група има концерт в твоя град, но ти си наказан да не излизаш за седмица? (Без такива не ме наказват, все едно че са:Д)
ludiqtzubar96
02-06-2011, 11:51
О ще избягам от дома,за да видя "Slipknot".И тей ли иначе съм наказан,дали ще бъдат 1 или 2 седмици ми е все едно.
Какво ще направиш ако имаш изпит по математика,а не си учил/а?
sladkatafenka78
02-06-2011, 11:53
ще избягам от час :D
Какво ще направиш,ако видиш гаджето си с друг/а?
VaMpiRKaTaaa
02-06-2011, 12:08
Ще направя така,че да се сети,че съм го видяла и да се почувства гадно и неудобно пред мене.
Страх ли те е да не останеш самотен/самотна някога?
ludiqtzubar96
02-06-2011, 12:40
Ще направя така,че да се сети,че съм го видяла и да се почувства гадно и неудобно пред мене.
Страх ли те е да не останеш самотен/самотна някога?
Като ти гледам аватара,това ми напомни на един филм за върколак дет не се страхува от нищо,само от самотата. :D Иначе,да страх ме е от самотата.Обаче едва ли някога ще остана сам. :grin:
Какво ще направиш,ако си сам/а в гората и там видиш глутница вълци?
DesireToFire
02-06-2011, 12:43
Пускам си плейъра на телефона. Четх някаква статила, че бягали от метъл :ДД
Какво ще направиш ако не те пуснат на рожден ден на близък приятел?
VaMpiRKaTaaa
02-06-2011, 12:46
[quote="VaMpiRKaTaaa"][quote=sladkatafenka78]ще
Ще ги захапя един по един за гушата 8-) като достойна вампирка.
Пречи ли ти да флиртуваш,дори и да имаш гадже?
VaMpiRKaTaaa
02-06-2011, 12:49
Пускам си плейъра на телефона. Четх някаква статила, че бягали от метъл :ДД
Какво ще направиш ако не те пуснат на рожден ден на близък приятел?
Няма шанс,защото живея сама и излизам,когато си поискам.
Но,ако живеех с тях и не ме пуснеха,щях да избягам и пак да отида.
---->Имаш ли истински приятели?
ludiqtzubar96
02-06-2011, 17:02
[quote=VaMpiRKaTaaa][quote=sladkatafenka78]ще
Ще ги захапя един по един за гушата 8-) като достойна вампирка.
Пречи ли ти да флиртуваш,дори и да имаш гадже?
Да,просто не се чувствам комфортно.
Какво ще направиш ако разбереш,че след като си бил/а на купон толкова си се напил/а,че си се оженил/омъжила без да разбереш?
NomNomNom
02-06-2011, 17:17
Това не може да се случи, след като съм се напила на гъз надали ще ме пуснат в общината.
Какво ще направиш ако разбереш, че родителите ти не те обичат, даже искат да се оттърват от теб?
ludiqtzubar96
02-06-2011, 18:53
Ами,ако искат да се отърват,поне да ме пратят на някое по-хубаво място.
Какво ще направиш,ако вървиш по улицата с приятел и приказваш,че ММА е нещо тъпо,гадно и се практикува само от говеда,а същият момент зад теб стои някакъв 2 метра,115 кила от ММА,който те е чул какво приказваш?
Бих му казал,че всеки си има мнение,все пак в свободна държава сме ... и ще му го повторя :D Може и да не оживея след т'ва,ама т'ва е за каузата (която е напълно безсмислена и тъпа,ама нека да има шоу) :-P :grin: :grin: :grin:
Какво би направил,ако ти кажат,че трябва да се откажеш завинаги от нещото,което най-много обичаш (независимо дали е човек,хоби и т.н.) ?
KaPrIzZcHeTo
02-07-2011, 15:46
ще обясня кратко и ясно ,че няма да стане и че никога няма да се откажа 8-) > - няма да стане ..по добре да умра ..майната ти. < бих добавила и това. 8-)
Какво ще направиш ако се скараш с най-добрата ти приятелка / най-добрия ти приятел ? 8-)
DesireToFire
02-07-2011, 16:04
Ако наистина сме най-добри приятели ще се сдобрим. Ще потърся каквато и да е вина в мен и ще му/й се извиня.
Какво ще направиш ако си спестявал много време за дадена дреха и като я облечеш за първи път някой те олива/оцелва с нещо, което не може да се изпере.
ludiqtzubar96
02-07-2011, 18:26
Аз никога няма да спестявам за дреха.
Какво ще направиш ако ченгетата те повалят на земята и те арестуват по обвинение,че продаваш наркотици?
Greennight
02-07-2011, 18:47
Ще поискам обяснение и доказателства...
Как ще реагираш,ако някой ти допре нож в гърлото и ти каже дай парите и не ме лъжи,че нямаш,а ти всъщност нямаш и пукнат грош :lol:
mim4enceto00
02-07-2011, 19:54
Хах... Миии ще си изсипя всичките джобове, чанти, якета... Няма начин да съм без мангизи, все ще имам 1-2 стотинки :D :D :D :D
Какво ще направиш ако ти кажат, че ще те водят в лудницата, защото са те сгащили да бъркаш в кенефа и си дал обяснението, че вадиш извънземно от канала?(дай боже да не ви се случва (rofl))
Хах... Миии ще си изсипя всичките джобове, чанти, якета... Няма начин да съм без мангизи, все ще имам 1-2 стотинки :D :D :D :D
Какво ще направиш ако ти кажат, че ще те водят в лудницата, защото са те сгащили да бъркаш в кенефа и си дал обяснението, че вадиш извънземно от канала?(дай боже да не ви се случва (rofl))
Ще им кажа, че съм прекалил с халюцигенните гъби.
Какво би направил/а ако имаше право на 1 желание (какво би било то).
DesireToFire
02-09-2011, 15:03
Предполагам мога да измисля къде къде по-велики желания, но най-много ще се зарадвам на концерт на Pantera в оригинален състав (от 1989 до 2003).
Същото ;Д
Greennight
02-09-2011, 15:58
Вие хора не сте,добре да си пропилеете едното желание за концерт :lol:
Аз бих искал да стана велик човек 8)
Какво би направила,ако ти се скъсат дънките точно на задника в даскало ? :-o
DesireToFire
02-09-2011, 16:02
Вие хора не сте,добре да си пропилеете едното желание за концерт :lol:
Аз бих искал да стана велик човек 8)
Какво би направила,ако ти се скъсат дънките точно на задника в даскало ? :-o
За концерта..Аз казах, че не е най-практичното, но е това, което ще ме направи най-щастлива.
Иначе по твоя въпрос - Бих се преобула с анцуга ми за физическо (седи в шкафа в даскало) и бих пратила една приятелка, която живее супер близо да ми донесе дънки :Д
Ако можеше да участвап в някой филм, в кой и като какъв герой?
Greennight
02-09-2011, 16:52
Уестърн,военен или приключенски.Искам да съм или лошият или добрият-главна роля :lol:
Какво би направил/а,ако видиш военни изтребители с чужд флаг да кръжат над града ти :lol:
ludiqtzubar96
02-10-2011, 13:05
Ще се моля да са румънски,защото това означава,че са се объркали.
Какво би направил/а ако си намислил/а числа за тотото,ама си забравил/а да ги пуснеш и те се окажат печелившите числа?
bubkaa93
02-12-2011, 20:13
Като си знам късмета нищо чудно ;dd
Какво би направил ако се събудиш чисто гол/а на центъра на града??
Ще се притесна и ще се чудя какво става
Какво би направила ако ти се звънне на вратата и отвориш и видиш полицаи?
bubkaa93
02-12-2011, 20:55
Имала съм такъв случай и си помислих боже,какво съм направила.
Какво би направил, ако знаеш, че утре няма да те има?
ludiqtzubar96
02-12-2011, 21:15
Имала съм такъв случай и си помислих боже,какво съм направила.
Какво би направил, ако знаеш, че утре няма да те има?
Е как ще знам,че няма да ме има.Иначе бих се отдал на всичко дето не съм правил.
Какво би направил/а,ако родителите ти намерят вибратор в стаята(важи и за двата пола).
BGboyche
02-12-2011, 21:36
:lol: :lol: :lol: ше кажа,че е на сестрата
какво ше напрайш ако буквално ти се изплюят в лицето :D
ludiqtzubar96
02-12-2011, 21:48
:lol: :lol: :lol: ше кажа,че е на сестрата
какво ше напрайш ако буквално ти се изплюят в лицето :D
Ами зависи кой е-ако е някой моя размер и е момче,ще има дясно кроше.
Ако е момиче-тя ще получи шамар.
Ако е някакъв 2 метра,105 кила-ще си избърша лицето. :D
Какво ще направиш,ако някой/някоя ти се нахвърли да те целува? :D
mim4enceto00
02-12-2011, 21:51
Ще се избърша и ще отвърна... по същия начин
Какво ще направиш ако те отвлекат извънземи?
ludiqtzubar96
02-13-2011, 08:42
Ще се избърша и ще отвърна... по същия начин
Какво ще направиш ако те отвлекат извънземи?
Ще се кефя,защото знам истината. :D
Какво ще направиш ако пътуваш в автобуса и до тебе седне най-гадният ти даскал? :lol:
Ще превърна живота на наще в кошмар 8-) .
Какво ще направиш ако псуваш даскала си( яко) и той внезапно се оказва зад теб. 8-)
RageAgainstTheMachine
02-13-2011, 18:11
Ами то се е случвало :razz: :razz: , ами мандахерцам се по-далеч от него и се прая , че не го познавам :D
------------
Какво би направил/а , ако майка ти и баща ти те хванат , че пушиш... (моля без отговори - "аз не пуша" , ако пушеше какво щеше да направиш ?
DesireToFire
02-13-2011, 18:24
Ем майка ми намери преди няколко седмици цигара в джоба ми, но аз си бях и дръпвала тогава :Д:Д Тя разбира се нямаше да ми повярва, затова не се заех да и обяснявам, само се разхилих и казах "Спокойно не пуша" те съшо се разхили и каза "Хмм, внимавай“ и това беше.
Какво ще направиш ако си загубиш чисто новия телефон?
BGboyche
02-13-2011, 20:36
скачам и се моля да уцела дюшека 8-)
к'во ше направиш ако човек от твоя пол ти каже,че има чувства към теб :D
ludiqtzubar96
02-15-2011, 18:05
Сори пич,ама не съм педерас.
Какво би направил/а ако докато си вървиш по улицата от банката изкачат двама обирджии и те вземат за заложник?
Greennight
02-16-2011, 14:05
Ще се държа спокойно и ще се оглеждам за безопасни начини за бягство.
Как ще реагираш,ако както си вървиш по улицата затупа градушка с големината на орех ?
Ще се стресна и ще гледам да се скрия някъде
Ако те подгонят глутница кучета?
KaPrIzZcHeTo
02-16-2011, 20:30
аз с тоя parkour бих се покатерила някаде или ще влезна в някой двор .. зависи от ситуацията . 8-)
Какво би направил/а ако изневерят? 8-)
Няма да простя и ще скъсам с нея веднага, колкото и да ме боли...
Ако ти влезнат цигани къщата?
gabri3lla
02-17-2011, 17:11
Няма да простя и ще скъсам с нея веднага, колкото и да ме боли...
Ако ти влезнат цигани къщата?
Най-вероятно ще ги подкарам с бухалката,дето ми стои под леглото. 8-)
Ако видиш комшията/комшийката да те гледа,докато се преобличаш?
Ще й намекна да дойде при мен
Ако те поканят в някое предаване?
GossipGirl89
02-18-2011, 08:11
Ще откажа. Не си падам по медийните изяви :D
Какво ще направиш ако както си седиш в някое заведение, непознат/а от съседната маса дойде и те целуне?
nikitka_
02-22-2011, 16:04
...
SmAllViILee
02-27-2011, 13:02
еми малко шашнато ще гледам и :oops: ;дд надявам се да не стане :D
ако се спънеш по най смешния начин и паднеш по средата на центъра и си с гаджето си :D
iiordanova
02-27-2011, 13:06
ще умра от срам ..
Какво ще направиш , ако момчето от мечтите ти те целуне ?
Какво би направил/а,ако вашите те хванат да чертайш или да свиваш.. ?
ludiqtzubar96
02-28-2011, 14:16
Какво би направил/а,ако вашите те хванат да чертайш или да свиваш.. ?
Виждате ли какво става с тази на аватара ми.Предвиждам същото.
Какво би направил/а ако си вървиш по коридора в даскало и храниш някой даскал/ка много жестоко,а той се оказва зад теб?
iiordanova
03-01-2011, 13:12
случвало ми се е :lol: И започнах да вървя бързо и изчезнах от погледа и.
.. ако можеш да заминеш да живееш в Париж?
ludiqtzubar96
03-01-2011, 13:42
Е много не харесвам Франция,ама със сигурност е по-хубаво от тука,така че заминавам.
Какво би направила,ако разбереш,че си обвинен/а в изнасилване?
.
Ще изкрещя че не съм виновен и са ме натопили
Ако те хванат с наркотици?
twoqtotalno1936
04-05-2011, 12:11
Ми незнам,ако са мои наистина, ще си призная може би. :)
Мм.. какво би направил/а ако те хванат пиян/а, ама до такава степен,че да не можеш да си кажеш името? 8-) 8-)
ludiqtzubar96
04-05-2011, 16:32
Баща ми ще ме скъса от подигравки,а майка ми.......направо не ми се мисли!
Какво би направил/а ако повърнеш върху труп по време на погребение?
kokosety
04-05-2011, 18:35
ще умра от срам ..
Какво ще направиш , ако момчето от мечтите ти те целуне ?
Понеже не видях някой да е отговорил ще отг аз. Ами ще продължа целувката доколкото се може по-дълго. Жалко, че се съммнявам да стане :/
Какво би направил/а ако повърнеш върху труп по време на погребение?
Или щего избърша без никой да види, или ще избягам. Но едва ли може да стане!
Какво би направил/а, ако майка/баща ти те видят да шмъркаш?
Ще се стъписам ужасно много! :lol: И може би ще седя докато...някой не каже нищо и докато не избягам :D
Какво би станало, ако разбереш, че гаджето ти от мъка е спало с най-добрата ти приятелка/най-добрият ти приятел?
bubkaa93
04-05-2011, 20:56
това едва ли ще стане,защото ако на него му е мъчно за нещо аз ще разбера и ще се опитам да му стане весело. ;ddd
Какво ще направиш , ако момчето което харесваш се е самоубил. (знам,че е гадно ама не можах да измисля друго )
ludiqtzubar96
04-06-2011, 07:28
Е аз момчета не харесвам,така че няма да ми пука.
Обаче ако е момиче,ще ми е гадно,но няма и аз да се самоубия.
Какво би направил/а ако те ухапе отровна змия?(това с изсмукването на отрова работи само по филмите,а не в истинският живот).
SunnyWinter
04-06-2011, 09:52
Като ме питат к'во става, ще им кажа, че заминавам на кастинг при Св. Петър.. 8-)
Какво би направил\а ако свариш най-добрата си приятелка и гаджето ти да се натискат в твоята стая? :)
Bonbonchencetyy
04-06-2011, 10:51
Ще ги напердаша,после ще им изкрещя ,,Тъпаци!,, и ще ги убия. :D :D :D
Какво би направил/а,ако те подгонят безмилостни убиици?
bubkaa93
04-06-2011, 14:54
Изобщо няма да бягам,защото рано ли късно ще ме хванат ще спра и ще чакам да ме убият,ама като не се дърпам може и да ме оставят жива. :D
Какво би направил ако ти обещаят вечност???
ludiqtzubar96
04-06-2011, 16:47
Ами ако няма скрити условия,ще приема! :D
Какво би направил/а ако се запознаеш с идолът ти?
DesireToFire
04-06-2011, 19:40
първо да каже че е маалко невъзможно, тъй като той е мъртъв. Но все пак ако предположим, че е вярно, бих поискала автограф на китарата ми(надявам се дотогава на имам електрическа, ако не, на класическата), снимка, ще му подаря бутила уиски и ще го помоля за по 1 шот, както и автограф някъде по тялото ми, за да го направя после на татуировка :Д
Какво ще направите, ако можете да върнете времето назад и да промените нещо, но за сметка на това, нещо хубаво да се заличи все едно не е ставало.
kokosety
04-06-2011, 20:33
Зависи какво ще е хубавото нещо. Попринцип бих се върнала , защото само една промяна може тотално да промени животът ти...
Какво би направил ако ти кажат че трябва да сложиш чене!!! 8-) 8-)
ъъ амии първо е малко невъзможно , но все пак ако стане и нямах друг избор бих сложила пък и така няма да ходя на зъболекар 8-)
Какво би направил/а ако харесваш някой от много време и той/тя тръгне с някой когото е обиждал до скоро . В същото време някой който не те е привличал ти предлага ??
DqVoLsKoJeLaNiE
04-09-2011, 23:43
Ще им тегля сиктира на всичките . :grin: :D
Какво би направил, ако те изгонят от вас? ;дд [примерно]
kokosety
04-10-2011, 08:56
Ще се разхождам някъде и имам си пари ще карам на кафета после като искат да се върна ще им тегля една майна 8-) 8-)
ако някой ти удари шамар ? :D
ludiqtzubar96
04-10-2011, 15:20
Аз ще го ударя с юмрук.
Какво би направил/а ако избухне гражданска война?(знам,че звучи невъзможно,ама не ми идва друго наум)
DarkStar20
04-11-2011, 19:59
Предполагам че ще се барикадирам у нас и ше кисна на терасата с един калашник да браня крепостта :D
Какво би направил/а ако дойде някво момиче/момче и ти предложи секс?Ей така от никъде :D
да се обръща и да тръгва на другата страна!
Какво ще направиш ако ти прелеят кръв с HIV positive ?
ludiqtzubar96
04-13-2011, 12:17
Е има хора,които живеят с тази болест,така че и аз ще стана от тях.
Какво ще направиш,ако си в магазин и там в същия момент стане обир?
kamucheto0
04-13-2011, 18:05
Ще се скрия някъде да не ме видят. :D :D
Какво ще направиш ако някой си изпусне портмонето пред теб ? :o
bubkaa93
04-14-2011, 20:09
Ще го взема и ще го върна и съм го правила.
Какво ще направиш, ако ти кажат, че ти остават 24 часа живот?
ludiqtzubar96
04-15-2011, 16:38
Ще направя всичко,което ми дойде на ум.
Какво ще направиш,ако твой приятел/приятелка повърне върху теб?
bubkaa93
04-19-2011, 13:48
Ще се преоблека.
Ако ти ударят шамар?
Ако е момче, ще му разбия зъбите.
Ако е родител, ще се замисля. Макар, че не ми се вярва някога да стане.
Ако е момиче, ситуацията е друга.
Твърде общо... мислете малко...
Какво ще направиш ако си влезеш в къщата и в хола има една коза?
ще взема една пръчка и ще я изгоня .. :o но това няма начин да се случи :D
какво ще направиш ако любимата ти звезда ти почука на вратата :grin:
"еба, как си излязъл от гроба бе"
какво ще направиш ако веждите ти се запалят? :shock:
Shushu11
04-20-2011, 09:47
Ще ставам сутрин един час по-рано да си ги рисувам или ще си направя перманентен грим
Какво би направил,ако изгубиш любимия златен пръстен на майка ти?
ch0purche
04-20-2011, 12:11
Щях да си търся място да се скрия :D
Какво би направил/а ако видиш говореща катерица - каратист? :lol:
ludiqtzubar96
04-20-2011, 12:51
:shock: WTF!!!
Какво ще направиш,ако утре отидеш на даскало,а то е заключено?
Ще си тръгна. :D
Какво ще направиш ако те отвлекат извънземни?
Ако не ме мъчат, ще ги помоля да не ме връщат! :D
Какво ще направиш, ако някой се обърне и ти ливне чаша водка насред улицата? :lol:
Какво ще направиш, ако някой се обърне и ти ливне чаша водка насред улицата? :lol:
Ще го гледам в точка :shock: .. зависи от настроенирто ми :lol:
Какво би направил/а ако интернета ти е спрян и нямаш възможност да го платиш ?
iLovePussyJuice
04-21-2011, 12:12
имам и безжичен и телефон :D
ахахах нищо няма да направя, мога и без нет
какво ше направиш, ако хладилника ти е празен, нямаш пари и умираш от глад? :-o
Ще обера някой магазин за шоколадови бонбони. :(
Какво ще направиш, ако си на някакво супер важно събитие, пръднеш тихомълком и вземеш, че се изпуснеш? :)
8-) мии ще отида до кенефа да се измия :lol:
Какво би направил ако излезеш с момичето което харесваш и то се напикае? :lol:
:lol: :lol: :lol: В случая ми с момчетоо. Охх просто разчитам на чудото да не стане това никога, представа си нямам какво бих направила.
Какво би направил/а ако утре знаеш, че умираш?
SisiStrange
04-22-2011, 16:02
:lol: :lol: :lol: В случая ми с момчетоо. Охх просто разчитам на чудото да не стане това никога, представа си нямам какво бих направила.
Какво би направил/а ако утре знаеш, че умираш?
Ще си изхарча всички спестявания за абсолютни глупости, а като свършат ще взема назаем от други хора и ще продължа (тъй и тъй нали умирам - няма да се наложи да ги връщам тия заеми :D ). После по някое време ще се паникъосам и ще почна да си гриза ноктите как точно ще стане и дали ще ме боли... Накрая ще мине целия утрешен ден, нищо няма да ми стане и ще ме хване тежката мигрена като се сетя кво съм вършила и колко пари имам да връщам.
Какво би направил/а, ако си пуснеш уж нормален сайт, а тръгне садистично японско порно, майка ти влиза, а то не ще да се изключи?
iiordanova
04-22-2011, 19:06
Сигурно ще натисна копчето на компютъра да се изключи веднага! 8-)
Какво ще направиш, ако ти кажат, че си спечелил/а от тотото милиони? 8-)
Ще им направя некролог, защото нЕма да им се вЕрва за колко време ще ги изпаря. :lol: Такива неща в моите ръце нямат място. Много са ми широки пръстите. 8-)
Представи си, че майката има силиконови цици. Събуждаш се една сутрин, а тя още спи. Отиваш при нея и виждаш, че едната цица е "спаднала", сиреч спукала се е и е изтекла. К'во ще напраиш? :-o
Grommash
04-22-2011, 22:24
Ще пия сънотворно с надеждата като заспя, да забравя за ужаса...
bubkaa93
04-22-2011, 22:51
Аз ще задам въпроса.
Кво ще направиш,ако гаджето ти изневерява с майка ти/баща ти. 8-)
XxBubblexX
04-22-2011, 22:56
ще го убия и мама ще убия ;дд
... ако разбереш че майка ти е травестит :D
bubkaa93
04-22-2011, 23:06
Това не може да бъде ще искам да знам,коя е моята истинска майка.
Какво ще направиш,ако човек от твоя пол ти каже,че има чувства към теб?
SisiStrange
04-23-2011, 05:55
Това не може да бъде ще искам да знам,коя е моята истинска майка.
Какво ще направиш,ако човек от твоя пол ти каже,че има чувства към теб?
Ако има цици - we will rule the Universe together!
Какво би напарила/а, ако те упоят с хлороформ и се събудиш в някое мазе, завързан/а за кревата, а над тебе седи мазен чичка и те гледа хищно?
:lol: :lol: миииии...някво странно ще ми е мазен чичка да ме гледа хищно 8-) незнам ще крещя и ще се надявам някой да ме чуе :lol:
Какво би направил/а ако се събудиш след купон на някакво място на което нямаш нито един познат човек, незнаеш къде си, как си стигнал до там и как ще се върнеш? Ииииии около теб има само китайци 8-)
Ще избягам някак си, ще изляза на улицата и ще разпитвам хората къде съм. А после ще се прибера и ще се опитам да разбера как съ м се узовала там.
Какво ще направиш ако един ден като се събудиш и никой не е вкъщи. След това като излезеш на улицата пак не срещнеш жива душа и разберш че си единствен/a на земята.
SisiStrange
04-23-2011, 16:21
Какво ще направиш ако един ден като се събудиш и никой не е вкъщи. След това като излезеш на улицата пак не срещнеш жива душа и разберш че си единствен/a на земята.
Ще намеря най-близкия магазин за екипировка, ще си взема всичко необходимо и ще тръгна на околосветско пътешествие, надявайки се, че все пак е останал поне още 1 единствен човек, когото да открия.
Какво би направил/а, ако някой те спъне и паднеш в кучешко лайно?
Bonbonchencetyy
04-23-2011, 16:43
Вариантите са няколко:ще му зашлевя шамар(ако е някой от нашия клас :D ),ще го изцапам с гланц(винаги си нося един в джоба...),ще отида набързо до нас да се преоблека.
Какво би направил/а,ако те подгонят ченгетата?
SisiStrange
04-23-2011, 17:03
Няма да бягам, ще се усмихна невинно, ще разклатя плитчици и ще кажа: "Какво има, чичко полицай?" Ченгето ще се разнежи от привидната ми миловидност (естествено криеща престъпен гений) и няма да ме претърси и да намери трупа/наркотиците/безбандеролените стоки. :)
Какво би направил/а, ако намериш 500 лева в джоба на старото си яке?
О господи, ще съм най-щастливият човек :grin: Ще си купя някакви дрехи, нова дъска и нещо друго което ми трябва иииии другото ще изпуша и изпия с приятели :grin:
Какво би направил/а ако можеш да се телепортираш където си искаш по целия свят 8-)
SisiStrange
04-24-2011, 07:34
Ще ида на Хаваите да погледна в някой действащ вулкан 8)
Какво ще направиш, ако по погрешка си боядисаш пръстите в черно с перманентен маркер, не ще да излезе, а след половин час си на официална вечеря с цялата рода, много знаменитости и куп медии?
Ще ги отрежа или ще си сложа ръкавици 8-)
Какво би направил/а ако можеш да се върнеш назад във времето?
wutthefuck
04-24-2011, 14:48
Ще ги отрежа или ще си сложа ръкавици 8-)
Какво би направил/а ако можеш да се върнеш назад във времето?
Ще ида да видя динозаврите! :D :grin: :-P
Какво ще направиш, ако докато се къпеш в обществената баня, някой ти открадне дрехите?
Ще звънна на някой да ми донесе (приятел, родител)...
Какво ще направиш, ако гаджето ти ти каже, че е бременна?
Ако си момиче - ако гаджето ти каже, че чака дете от друга? :booooomb:
SisiStrange
04-25-2011, 08:52
Ще му кажа, че и аз чакам дете от него :D Да се поболее, че вече е направил 2 бебета на 2 различни момичета. 8-)
Какво ще направиш, ако се заключиш без да искаш в тоалетна в някоя бензиностанция и никой не те чува като думкаш по вратата?
DevilsAdvocate
05-06-2011, 21:34
Ще викам , а ако никой не дойде, ще се опитам да се измъкна по някакъв начин. :grin:
Какво ще направите, ако ви дадат машина на времето и ви кажат, че можете да промените нещо от миналото, или да видите бъдещето ?
mrazqkindergarten
05-06-2011, 22:40
Ще върна времето, когато бях с бившия ми приятел и няма да допусна да се разделим. :)
Какво ще направиш, ако някой те следи?
ходете във фъна с тия глупости
julinkata3
05-07-2011, 16:36
Ще върна времето, когато бях с бившия ми приятел и няма да допусна да се разделим. :)
Какво ще направиш, ако някой те следи?
Ще се обърна и ще обърша два шамара на този,който ме следи :D :D :D
Какво ще направиш, ако разбереш,че си болен/-на от неизлечима болест?
shisharka
05-07-2011, 17:05
Ще се постарая да изживея пълноценно времето което ми остава ...и докато умра ще се надявам да оздравея .
Какво ще направиш , ако докато си вкъщи влязат крадци (няколко и въоръжени) ?
SilverRain
05-07-2011, 19:07
Веднага ставам нинджа ;dd ... в интерес на истината сигурно бих взела нож или нещо тежко иии .. нека силата бъде с мен ;D
Какво ще направиш, ако вървиш вечер сам/а по улиците и те нападнат група непознати?
ImmortalSportFreak
05-07-2011, 22:25
Ще почна да викам силно,ако ме чуе някой да помогне 8-) ще се съпротивлявам,ще ритам,ще се опитам да докопам телефона си и да звъня на полиция... дано никога не ме нападат,а ако се случи,да не изпадам в паника и да успея да се спася от тази ситуация. 8-)
Какво ще направиш,ако си поканил/а приятели вкъщи на нощен купон и са счупили мн ценни и скъпи неща,като са се напили,а скоро вашите се прибират? :D
munikutt
05-08-2011, 07:23
Олеле :D :D ми най-вероятно е да почна да ги лепа. Ако се паникьосам много направо ще ги изхвърла . :D :-D Може и просто да ги зарежа и да си понеса последствията 8) :D
Какво ще направиш , ако видиш момчето което харесваш да се целува и прегръща с друга ? :-o
LoveChocolate
05-08-2011, 07:36
Ще ги пребия и двамата :D
Какво ще направиш ако си на купон у приятел и си по нужда в тоалетната но кранчето се е развалило , а от вън има опашка чакащи :D
DaNGeRousLy
05-08-2011, 07:36
Какво ще направиш , ако видиш момчето което харесваш да се целува и прегръща с друга ? :-o
Не си падам по момчета .
Какво ще направиш, ако на вратата звъни някой репортер от ТВ, а ти си по хавлия или халат ( току що излязъл/а от банята ) ? .. :-o
cigarettekisses
05-08-2011, 09:19
eми ще кажа '..ъъ,момент' и се гримирам набързо и обличам нещо :D
какво би направил/а,ако днес беше последния те ден?(:
LoveChocolate
05-08-2011, 09:54
като за начало , бих се извинила на най-добрата ми приятелка с която сме скарани от 2 седмици някъде , бих се извинила на родителите ми за всичко нередно което съм направила и казала .. бих им разкрила че пуша от 3 години вече ... бих казала на брат ми че колкото и да го мразя си го обичкам и не мога без него :D и още много други неща
Какво ще направиш ако си счупиш токчето на обществено място ..
cigarettekisses
05-08-2011, 10:00
оо,ми ще ходя босичка.
dgaf (:
какво ще направиш,ако се окаже,че всичките ти приятели са лицемери?
shisharka
05-08-2011, 10:48
Ще съм адски разочарована от себе си ,че не съм го разбрала по-рано и разбира се ще им тегля една майна :D .
Малко е гадно , но все пак какво ще направиш , ако разбереш че един от родителите ти има извънбрачно дете ?
cigarettekisses
05-08-2011, 11:40
ще съм мнг разочарована и ще ми е супер гадно. :(
ще излезна от нас,ще се напия,ще се видя с приятели,ще плача и ще се прибера късно.няма да искам да съм вкъщи..
какво ще направиш,ако разбереш,че си застрашен/а да останеш на поправка по някой предмет?
LoveChocolate
05-08-2011, 13:10
ами аз и без това на там отивам .. тая тъпа математика :D
какво ще направя ... каквото правя сега :d земам учебника , тетрадка и започвам да си затормозявам мозъка :D
какво ще направиш ако те спрат по пътя btv и земат интервю от теб , но през това време ти си хапваш нещо .. вечерта се виждаш по телевизията с остатъци от храна по лицето ти :D
brutaLxxbunny
05-08-2011, 15:25
Ще сме смея като невидяла,но след като осъзная падението си ще ме хване малко срам,честно :lol:
Какво би направил/a ако ти кажат,че имаш 1 ден за изхарчиш 1 милион долара ?
Шопинг за всичко, което ми е необходимо и като останат пари, защото със сигурност ще останат, ще зарадвам някой близък човек, хората от семейството и т.н. 1 млн долара са много, така че има да си харча... Може даже да инвестирам в бъдещето ми - курс, уроци, нещо такова.
Какво би направил/а, ако получиш подарък на вратата си с отрязана пишка вътре в него? АХхахаха
:razz:
Не знам. Ще я опека и е я дам на някое бездомно псе да я изяде :lol:
Какво би направил/а, ако .. разбереш, че си болен/на от .. някаква нелечебна болест /не дай Боже/ :-o
kitti123
05-09-2011, 05:07
ще ми се сбъдне един от най-големите страхове..да знам че ше умраа..ужас...Иначе предполагам ще си кажа на всички близки колко ги обичам..бля бля и все сълзливи работи..
Какво би направил/а ако се събудиш 3 год. назад във времето ?!
Fiction7577
05-09-2011, 06:23
Ще променя някои неща, за които може би малко съжалявам... или просто смятам, че можеше да бъде по-добре в момента.
Какво ще направиш, ако докато пишеш със спрей по някой блок, излезе една бабичка от там и почва да ти чете конско? :? :lol: :lol:
shisharka
05-09-2011, 09:16
Ще и кажа " знам накъде върви днешната младеж , моля те спести ми го :D "
Какво ще направиш , ако си купиш баница и намериш парче от парцал в нея ? :D
cigarettekisses
05-09-2011, 09:53
ще я изхвърля.
какво би направил/а,ако срещнеш любовта на живота си,обаче той/тя не отговаря на чувствата ти?
Ще се гледам да се опознаем възможно най-добре и след време ще с проличи дали ще станем много повече приятели!
Какво бе направил/а, ако най-добрият ти приятел/ най-добрата ти приятелка ти каже, че досега те е лъгал/а през цялото време и те е използвал/а?
Ashenvale
05-09-2011, 12:56
Еми ок :D
А ти ?
ще му отмъстя, разбира се ;д
какво ще направиш, ако ти пуснат отрова в устата, обвита с парцал, докато спиш ?
cigarettekisses
05-13-2011, 11:01
ще умра.:D
какво ще направиш,ако останеш без компютър?
LoveChocolate
05-27-2011, 16:46
ще се гръмнаааааааааааааааааааа ааааа :shock: 8-) 8-) 8-)
ами ти ?
MnnLUSSY
05-27-2011, 17:40
ще отнеса да ми го поправят :D
Какво би направил, ако спрат фейсбука и скайп .. ?
Colouring
05-27-2011, 17:56
Ще продължа да живея,какво толкова.
Какво ще направиш,ако намериш много пари на улицата?
LoveChocolate
05-27-2011, 18:07
ще ги взема :D няма да ми се разминат :D
какво ще направиш ако си сам у вас за цяла седмица ?
ОО.. ами най-вероятно това:
Ще ги взема и ще седна на някоя пейка в близост до мястото и ще чакам да си ги потърсят.
Ако не ги намерят.. ще си ги взема най-вероятно :D Или ще ги занеса вкъщи и заедно с другите ще обсъдим какво да ги правим.
Ако си ги потърсят.. Ще им ги дам и после, докато вървя към вкъщи, ще проклинам добротата си :-D :D
lqlqslunchy
05-31-2011, 18:16
ще ги взема :D няма да ми се разминат :D
какво ще направиш ако си сам у вас за цяла седмица ?
хохоо... каквоо ли нее :grin:
какво ще направиш , ако вашите те хванат напушенн..
Greennight
05-31-2011, 18:33
Еми те знаят,че от време на време пафкам.Най-вероятно ще ми се накарат и ще почнат да ми четат лекции,че от тревата се почва и т.н :)
Какво ще направиш,ако се събудш в някво напълно непознато мазе,заключено отвсякъде ? 8-)
Ще си помисля какво съм направила, за да попадна в някои от капаните от Saw.. :-D
Какво ще направиш, ако разбереш, че всъщност мъжете са жени, а жените са мъже :lol: :lol: :lol:
iiordanova
05-31-2011, 19:11
Ъм,ще ми отнеме време,за да го възприема. 8-)
Какво ще направиш,ако разбереш,че си бременна? И за ако следващия е мъжко - Ако разбере,че приятелката му или бившата му е бременна?
Оуу... ами това не е възможно.. :-D Ноо.. все пак щях да кажа на мама.. и зависи в кой месец съм щях да реша какво да правя с плода :)
Какво ще направиш, ако разбереш, че в огледалото има друг свят, в който всичко е огледално /вкл. и лошите мисли и неща/.. Щеше ли да решиш да заживееш там? :-o
zlatit0o
05-31-2011, 20:22
Не съм много сигурно какво точно ще направя :-o
Какво ще направиш, ако разбереш че можеш да вдигаш предмети във въздуха :D
Colouring
05-31-2011, 20:38
Ще се радвам и ще смая останалите. 8-)
Какво ще направиш,ако стане така и всички на планетата умрат,с изключение на теб?
katericArofl
05-31-2011, 20:56
ще си говоря с манекените като в i`m a legend ( или както там се пише)
какво ще направиш ако някой мн скъп приятел се окаже влюбен в теб?
ще й обясня по много деликатен начин, че я обичам само като приятелка..
ако разбереш, че имаш способността да се самолекуваш и нищо не може да те нарани
ccdesigns
06-01-2011, 10:19
Ъъъъъ, ще се самолекувам? :D Също така това трябва да значи, че не ме боли, което значи, че ще бия цигани :D
Какво ще направиш ако ти кажат, че ще трябва да учите и цялото лято (без ваканция)?
Ще се уговоря кога да ми е ваканцията, че иначе тая няма да я бъде :_)
Какво ще направят вашите ако те трябва да те изкзарват от ареста, затова, че катастрофирал по влияние на алкохол? :_)
Ще бъдат мнооооооого шокирани.
Какво ще направиш, ако разбереш, че си осиновен? (обикновен въпрос, но реакциите биха били интересни)
Ще се почувствам малко кофти, но ще знам, че тези които са ме отгледали ме обичат...Така де...И ще потърся истинските си родители..
Как ще се чувстваш, ако в съседната стая родитерите ти е забавляват (на друг езикк -- ебът )
ccdesigns
06-05-2011, 22:47
Невъзможно - разведени са, а и са на възраст вече, което го прави още по-странно, така че ще помисля, че сънувам някакъв кошмар и ще бъда наистина много учуден!
Какво ще направиш, ако гаджето ти изнасили друго момче пред очите ти, докато си завързан и перверзен гей... Сеш се... :razz:
Мне, сеш се?
Какво ще направиш, ако те обара преподавател?
SisiStrange
06-06-2011, 10:00
Ще му фрасна един шамар и после ще го изнудва за оценки. Ако не ми пише 6 - ще го издам, че е мръсен перверзник. :D
Ако на улицата те спре непознат и ти каже, че знае бъдещето ти и ще ти го каже, ако му дадеш 5 лева?
ccdesigns
06-06-2011, 16:15
Няма да обърна внимание.
Какво ще направиш, ако чуеш полицейски сирени и хеликоптери и някакви маскирани ти дадът черен сак пълен с пари. :D
BlackEyedPeas
06-06-2011, 18:17
Ще се учудя какво става и ще кажа, че не съм аз човека, на когото трябва да ги дават ;dd
Какво ще направиш, ако една сутрин се събудиш в противоположния пол?
mimsssssss
06-06-2011, 20:55
Ще обясня на гаджето ми, че съм аз и ще му кажа да си наемем момиче, защото много искам да опитам и да видя как е. И ще направим една тройка хаха. Може би само тва ме вълнува :oops:
Предлагат ти да учиш и работиш(пълна стипендия + квартира и т.н.) в друга страна, но тя е расово различна - разбирай чернокожи или азиатци... Би ли отишъл, при положение че виждаш какво е развитието в България? Ако не, защо не би?
ccdesigns
06-06-2011, 22:33
Не се знае. Може би по-скоро не, не защото съм расист, просто не искам да се отделям от близките и приятелите ми, там все едно започвам нов живот. Но може и да отида. Ще трябва да го обмисля наистина сериозно обаче!
Какво ще направиш, ако най-грозното и тъпо момиче в класа/даскалото те целуне. :D
0Scorpion0
06-07-2011, 06:28
Ами сигурно бая ще ми се подиграват.
Какво би направил , ако се събудиш сутринта и до теб лежи гол негър.
Ще падна от леглото :D
Какво би направил ако ти смъкнат гащите на обществено място? :razz:
iiordanova
06-07-2011, 14:57
Ще умра от срам. :?
Какво би направила,ако срещнеш извънземно? ^ ^
GossipGirl89
06-08-2011, 17:42
Ще му кажа "Драстиии" 8-)
Как ще реагираш ако както си вървиш по улицата напълно непознат/та те спре и ти се нахвърли?
ccdesigns
06-08-2011, 17:45
Зависи, какво точно имаш предвид под "нахвърли"?
Какво ще направиш, ако не ти достигат 7-8 стотинки за нещо, което много ти трябва, а продавачката не иска да ти го даде?
l0verch0y
06-08-2011, 19:58
Ще я опъна и набързо ще ми го даде безплатно
Как ще реагираш ако видиш циг... опа ром и ром да се е***т в вашия апартамент / къща
Ще я опъна и набързо ще ми го даде безплатно
Как ще реагираш ако видиш циг... опа ром и ром да се е***т в вашия апартамент / къща
Бой и пак бой :) (за такива, като ЦИГАНИТЕ а не роми - само боя е достатъчен)
........
За кога ще се застъпиш ако спорят твой приятел/ка и гаждето ти!? :)
Е..Зависи за кво спорят.Сигурно за гаджето 8-)
Как ще реагираш се събудиш и откриеш че си заспал гол на пейка в парка?
Трябва да спра пиенето :D :D
Какво би направил ако ваще ти кажат,че са милионери
Ще се гътна от щастие :grin:
Как ще реагираш ако ти кажат че ваще са ти открили сметка когато си се родил и всеки месец са внасяли пари и вече имаш дооста мангизи?
ccdesigns
06-10-2011, 22:48
Че то май има нещо подобно, за да си имам като порасна (за ученето след 12 клас), ама пък чак много да са... Не мисля.
Какво ще направиш, ако предпоследния ден те изключат от училище (и следващата година си изкючен/а) :D
Eminemkaa
06-11-2011, 12:21
Ще гледам да избягам от нас,защото ще ме убият :?
Какво би направил ако гаджето ти изневери?
Neftochimic
06-11-2011, 19:23
каквото реша на момента...
какво би направил/а , ако някой/я в мола те целуне ей така без причина?
ccdesigns
06-12-2011, 00:03
Зависи, ако е момче - ще яде много бой. Ако е красиво момиче - ще стоя изненада 10-20 минути :D Ако е грозно момиче пак ще съм изненадан, ама сигурно ще и шибна 2 шамара с крак и един в гръбначния кош :razz:
dessyfreak
07-12-2011, 12:28
ако е грозно момче, :o , ако е красииво ;дд --> ще седя 30 мин изненадана .. ако е момичче, ще й фрасна един шамар :D
dessyfreak
07-12-2011, 12:29
аа върпоса ;дд Какво би направил/а, ако си на улицата и някое момче/момиче (което не познаваш) ти удари шамар?
student456
07-12-2011, 13:17
Ша му......
Иначе ако е момиче(в това не се съмнявам) бих се запознал с нея и бих я завел у нас да си успокои нервите :oops:
Ем ти(следващия) к'во ша праиш ако отвориш хладилника, той е празен и е 2 часа посреднощ(Тъпо е ама....)?
Ами ще се върна в леглото и няма да ям, а пък сутринта ще ям :-D
dessyfreak
07-13-2011, 10:49
аз ще си легна също и ще чакам сутринтаа :D ..
Какво ще направиш ако посреднощ се събудиш и видиш в стаята си крадец? :smt119
Ще изпищя, ще викна баща ми викайки и ще грабна най-острия и твърд предмет кото видя в стаята ми :)
Какво ще направиш ако видиш баща си гол?(чисто)
Нямам никаква представа. Най-вероятно ще се опитам да се измъкна от положението по възможно най-тънкия начин.
Какво ще направиш ако разбереш, че майка ти се дрогира?
Ще кажа на баща ми незабавноо.. :(
Какво ще направиш,ако разбереш че баща ти изневерява на майка ти?
ccdesigns
07-13-2011, 15:06
To aз го предполагам, ама не съм и казал понеже са разведени. Демек може и да не се брои за изневяра :D
Какво ще направиш, ако майка ти те събуди със свирка :shock: 8-)
Пак ли :D еми ще се събудя
Какво ще направиш, ако компа ти се развали??
xch0colattegiirlxx
07-29-2011, 09:47
Ще седна на лаптопа 8-)
Какво би направил/а ако гаджето ти изневери с най - добрата/ият ти приятел/ка?
Няма начин да ми изневери с най-добрата ми прятелка,защото,ако тя е настина добра-фр няма да го направи.
Какво би направил/а ако родителите ти забранят да се виждаш с гаджето?
Rebirthing
07-29-2011, 11:45
Е, достатъчно голяма съм да се виждам с който си поискам :D , но и да не бях родителите ми нямаше да са пречка.
Какво би направил/а ако разбереш, че след 25 години брак с майка ти, баща ти се оказва скрит хомосексуалист 8-) ?
Няма да ми пука :)
Какво би направил/а ако ти пускат цял ден мексикански сериали? :shock:
Ssimonka
07-29-2011, 14:24
Еми попринцип мразя такива сериалчета ама бих си зела пуканки и да се надявам да ми стане интересно ;Д
:D
Какво би направил/а ако завариш брат/сестра си да прави секс с приятеля/ката ти ? 8-)
martin97
07-29-2011, 18:56
Аз съм единственото дете! 8-)
какво бе направил ако разбереш,че гаджето ти се снима в порно филми.
Me4encety
07-31-2011, 17:09
О честно казано не знам.Едва ли ще ми стане приятно,де 8-)
А какво би направи,ако за да спасиш живота си трябва да правиш секс с майка си/баща си? :lol:
Uncontrollable
08-01-2011, 06:15
И аз незнам кво ще правя... :D :D сигурно ше си жертвам живота ;д
Какво би направил/а ако за да спасиш живота си трябва да правиш секс със болно магаре ? :lol: :lol: :D :D :D
Първата ми работа ще е да припадна :D После 'ш си оправа апартамента, ще изляза из града да се оборудвам с нови парцалки, ще си купя вила някъде сред природата.... сега не се сещам точно к'во ще направя :?
..ако разбереш, че най - добрата ти приятелка/приятел е лесбийка/гей и е влюбена/влюбен в теб?
Me4encety
08-01-2011, 09:50
Ами не знам.Сигурно ще гледам ей така :shock:
А какво би направил ако разбереш ,че баща ти е влюбен в теб? 8-)
sunshinee8
08-05-2011, 21:59
Бих му казала че не е нормален и че трябва да си потърси помощ :D Как би реагирал/а ако бащати се разхожда гол увас докато приятелите ти са на гости ? :lol:
maksimal
08-05-2011, 22:21
амии.. ако това стане, мисля, че ще изглеждам ето така :shock: wtf
как ще реагираш ако баща ти ти сподели, че има извънбрачно дете от друга майка
Ще съм в шок и няма да го погледна в близките една две години и повече....
Ако родителите ти не харесват гаджето ви?
maksimal
08-06-2011, 11:35
ще ги пренепрегна..
ако майка ти ти предложи да те излиже
BumpyRide
08-06-2011, 13:03
Ще кажа - Ти пияна ли си ? Побърка ли се? :D
Ако майка ти каже, че е бременна с близнаци? :D
vakanciqta
08-06-2011, 18:30
Абсолютно нищо не съм я виждала с години и не искам да я виждам !
Какво би направил/а ако видиш ,че баща ти си размахва дамска превръзка ?
Me4encety
08-06-2011, 20:02
Зависи от превръзката (използвана или не) 8-)
Ами,ако станат национални звезди с това,че имат най-прецаканото дете? :lol:
IlovEmyPuffYToY
08-25-2011, 07:57
бахти, точно на мен ли се падна тоя въпрос ве 8-) емм очевадно нема да съм аз-по-вероятно да бъде сестра ми 8) :razz: :razz: :razz: какво ще напрайш ако майка ти се напие, качи се на балкона и се подготви да скача :? :( зн че не е мн добър ама просто аз бих била шокирана (може би защото майка ми не пие 8-)
muhtesemfan
08-25-2011, 08:55
Ами ще се опитам да я спася,ще се обадя на пожарната,полицията,линейк ата :-P :-P :grin: И ще се развикам "Майната ти,ако ще скачаш,скачаш,не мога да седя цял ден" [-( :-| :smt003 :smt001
Какво ще направиш,ако разбереш,че майката ти изневерява на баща ти? :shock: :?
muhtesemfan
08-25-2011, 08:57
Ами ще се опитам да я спася,ще се обадя на пожарната,полицията,линейк ата :-P :-P :grin: И ще се развикам "Майната ти,ако ще скачаш,скачаш,не мога да седя цял ден" [-( :-| :smt003 :smt001
Какво ще направиш,ако разбереш,че майката ти изневерява на баща ти? :shock: :?
superstar33
08-25-2011, 14:28
Ами бих поговорила с нея и бих я попитала поради каква причина го прави.
Какво би направил/направила ако си сам/а у вас през нощта и видиш дух? :-D :-#
teen4e55
08-25-2011, 14:42
Нищо. Ще получа инфаркт :?
Какво би направил\а ако нета ти спре за 3 месеца? :D
ccdesigns
08-25-2011, 15:03
Сменям доставчика :D Всъщност не съм сигурен. Може и да си стоя така.
(същия въпрос)
3 месеца :D аз 1 ден няма да изчакам и ще ида да се разправям зако ми спират нетааа :o
какво ще направиш ако комшията си е поръчал стриптизьор/ка обаче той/тя погрешка дойде у вас?
muhtesemfan
08-26-2011, 09:15
Ще го изпратя у съседа,макар че част от мен ще казва "Защо го оставяш,наслаждавай се" :grin: :-D :razz: :-| Но,ако нашите ме хванат със стриптизьор и... Бум! ](*,) ](*,)
Хайде,следващия въпрос:Какво ще направите,ако влезете в спалнята на майка ви и баща ви,и видите,че правят тройка? 8-) :razz: :P
Ще съм като поразена от гръм.. 8-)
Същият въпрос.. :D
muhtesemfan
08-26-2011, 11:55
Ще остана така :shock: ,за няколко секунди,и ще излетя от стаята :-P :lol:
Следващия въпрос:Какво ще направите,ако видите гаджето ви,че прави секс с кучето,котето,овцата или др.,т.е-е зоофолик :razz:
Първо ще го зарежа, после ще го пребия или ако не мога ще наема някой да го пребие, заради това,което е причинил на бедното животно.:o
Същият въпрос. :D
muhtesemfan
08-26-2011, 20:17
Ритник в достойнството 8) 8) И...Полиция :evil: :smt097 :smt070 :smt068
Ето и следващия въпрос:Какво ще направите,ка хванете гаджето с най-добрия ви приятел/ка :shock:
muhtesemfan
08-28-2011, 09:56
Ритник в достойнството 8) 8) И...Полиция :evil: :smt097 :smt070 :smt068
Ето и следващия въпрос:Какво ще направите,ка хванете гаджето с най-добрия ви приятел/ка :shock:
Е,какво стана да не изплашихте? :lol: :-P Е,сама ще си отговоря-Няма да им проговоря цял живот :razz: Следващия въпрос:Какво ще направите,ако си загубите най-ценната вещ? 8-)
Даже вече ми се е случвало .. Еми просто издивявам и след няколко дни ми минава и се стремя да си купя нова :booooomb:
Няма въпрос..
Какво ще направите ако .. ви спре интернета :D
Ще се разочаровам.
Какво ще направиш, ако извънземни тръгнат да превземат света?
annonimnna
09-11-2011, 20:46
Ще пищя, колкото мога. 8-)
Какво ще направиш, ако разбереш, че най-добрата ти приятелка харесва гаджето ти?
Мм.. момче съм .. :D Еми ако т'ва се случи за най-добрия ми приятел, освен да му тегля един хубав бой друго едва ли ще сторя :D :-D
Какво ще направиш, ако родителите ти те оставят 1 седмица без джобни?
Me4encety
09-12-2011, 01:38
Ще си прося цигарите от приятели. 8-)
А ако Самара (от Предизвестена смърт) позвъни на вратата ти ?? :lol:
Ще си плюя на петите :D
Какво би направил/а ако разбереш, че родителите ти са решили да те пратят на самотен остров и да оцелеете там 1 седмица?
ще отида,но дали ще се върна незнам :D
какво ще направиш,ако си спечелил/а от тотото,изхарчиш парите набързо и се окаже,че всъщност е станала грешка при тегленето и искат да им върнеш парите? :lol:
ще им върна голям среден пръст 8-)
какво ще направиш ако загубиш много пари, които са си твои?
1. Ще се разочаровам и ще се сдухам.
2. Ще ги търся.
3. Ще се псувам колко съм тъпа и как може да ги изгубя
4. Ще рева от нерви
5. Ще рева от нерви отново
6. Ще се заблея в нещо друго
7. Ще започва постепенно да ми минава
8. Ще ми мине напълно
:lol:
Некст: Какво ще направиш ако се прибереш от даскало и видиш, че компа ти го няма? 8-)
annonimnna
09-12-2011, 20:11
Ще sad-на 8-)
Какво ще направиш, ако видиш майка ти с друг мъж?
D3NG3rZ0N3
09-12-2011, 20:17
Няма как...
Какво ще направиш, ако започнеш да се напикаваш на сън?
Няма как...
Какво ще направиш, ако започнеш да се напикаваш на сън?
Ще отида на лекар. :shock:
Какво ще направиш, ако не издържиш и се напикаеш на публично място? :-D
evilsoul92
09-13-2011, 22:24
Ще се престоря на малоумна и така и на хората наоколо няма да им направи такова впечетление :lol: (Е*аси въпроса btw) xahxa
Какво ще направиш, ако се ожениш/омъжиш и разбереш след време, че мъжът/жена ти всъщност има друг неприключен брак в чужбина???
xXxAngerfisTxXx
09-14-2011, 07:43
ще си намеря друга
какво ще направиш ако разбереш че приятеля ти/приятелката ти се чука с други ? :-x
BrainlessROCKBABY
09-14-2011, 07:46
ми майната му :D да върви по дяволите..
какво ще направиш, ако се събудиш и не знаеш къде си
xXxAngerfisTxXx
09-14-2011, 07:53
ще се прибера :lol:
какво ще направиш ако двама те канят на разходка вечер до някое пусто място 8-)
BrainlessROCKBABY
09-14-2011, 08:03
като паркчето на Психото ли? :D бих отказала, не искам да ме изнасилят :D
какво ще направиш, ако всички магазини затворят?
offtopic: Burgass, бе лек :D
xXxAngerfisTxXx
09-14-2011, 08:06
ще се разхождам :lol:
какво ще направиш ако си вечер сама в мъръ a.k.a. меден рудник :lol:
BrainlessROCKBABY
09-14-2011, 08:10
мр не ме плаши толкова, колкото да речем Изгрев :D
ми кво, ще се полюбувам на "небостъргача"
Какво ще направиш, ако-о вашите решат да те заключат вкъщи?
xXxAngerfisTxXx
09-14-2011, 08:15
през терасата -> леко леко по парапета и съм в съседите оттам нататък лесно 8-)
кво ще направиш ако си на покрива на някой 18 етажен блок :lol:
BrainlessROCKBABY
09-14-2011, 08:17
ще гледам звездите, защото и без това от ниското не се виждат
какво ще направиш, ако най-най-добрия ти приятел те предаде жестоко?