View Full Version : Да пробвам ли или не...
Преди 2 месеца една ученическа група беше на концерт в града ми. Ужасно много харесах китариста им /Д./, но не се запознахме. Само някакви усмивки си разменяхме :-o След това го намерих във фейсбук.. но беше обвързан. Около месец след това скъса с приятелката си и ми писа. Говорихме доста време за общи неща, поддържаше разговора доста добре.. И до там. Оттогава съм като обсебена от този човек. Отдавам го на някакво увлечение или нещо подобно, но ми е супер депресирано.. Бих искала да се сближа с него, да се опознаем, пък после ще му мислим.. Но проблема е,че ни делят около 100км..които за мен не са особен проблем,но мисля,че за него са.
Много по-различен е от всички момчета,с които съм се занимавала - хубав,умен,забавен.. С 2 думи на пръв поглед изглежда идеален и си мисля,че и аз заслужавам нещо хубаво най-после след всичката тази измет,през която минах. :(
Според вас да опитам ли, или да се откажа още сега? Всичките ми приятели казват да не се занимавам..
Всеки човек с китара е секссимвол.
Мхм,за съжаление е така..
FadingInOblivion
02-05-2011, 18:27
Мхм,за съжаление е така..
Да се радвам , че свиря на китара тогава , а? :D
VaMpiRKaTaaa
02-05-2011, 19:18
или да се откажа още сега?
Ако го направиш,значи си слаб човек и никога няма да си щастлива,тъй като те е страх да преследваш щастието си.
Всичките ми приятели казват да не се занимавам..
Какво те интересува мнението на другите,след като ти го искаш?
Ти винаги ли се водиш по акъла на другите?
Собствено мнение нямаш ли си?
Опитай, а и 100км не са много ;)
Ами то и аз свиря на китара,ама кво от това?? :-o
VaMpiRKaTaaa, това,което написа ми даде увереност.. по принцип изобщо не се интересувам от чуждото мнение,нито търся съвети за каквото и да било, но този път е по-различно, дори не мога да се позная. Като че ли съм на 12 години .. :X
VaMpiRKaTaaa
02-05-2011, 19:46
^^Ако сама не гониш щастието си,никой няма да го стори место тебе .
А то в товя случай е толко близко...
justwondering
02-05-2011, 19:55
Опитай. Нищо не губиш. Ако се получи супер, ако не- има и други момчета, споко. Пък и щом ти харесва, не виждам причина да не се пробваш. :)
kombarka
02-05-2011, 20:07
Еееех, тези китаристи бе... (въздишане) :smt007 :D
Опитай. Само се чудя какво го планираш толкова, като не знаеш дори дали той има някакви симпатии към теб. 8-)
Опитай. Само се чудя какво го планираш толкова, като не знаеш дори дали той има някакви симпатии към теб. 8-)
И аз не знам. :D Чувствам се супер глупаво.
Айде ще го видя ,пък квото стане.
Lian4ety
02-06-2011, 07:09
Пробвай,нищо не губиш. Ако не опиташ винаги ще си мислиш какво е можело да стане и дали и той е изпитвал нещо към теб. Може пък и той да има симпатии към теб :) ии километрите не са основателна причина да не сте заедно !! :) Айде успех :-|
kombarka
02-06-2011, 14:15
И аз не знам. :D Чувствам се супер глупаво.
Айде ще го видя ,пък квото стане.
А, така. И да ни информираш старите пичове по форума, че на мене ми стана любопитно как ще се развият нещата. :-D