Влез

View Full Version : Лудо Влюбен

BGbullet
02-05-2011, 19:47
От вече, може би, 5 месеца съм влюбен в едно момиче от моя клас и не мога да спра да мисля за нея, постоянно я сънувам. Знам, че няма да се получи между нас затова моля ви помогнете ми! Кажете ми как да я забравя!

w0sh
02-05-2011, 19:48
Подложи се на мозъчна операцаия.

По-конкретно темпоралния лоб, който е отговорен за паметта.

akinom
02-05-2011, 19:51

axahxhaxa :lol: :lol: :lol:

Към автора:
Любопитно ми е защо си мислиш, че няма да се получи? Само ми кажи...

justwondering
02-05-2011, 19:52
Просто я игнорирай. Ако си забраниш, например "Не мисли за нея" няма да стане. Прави нещо, което ти поглъща мислите и я игнорирай, възможно най-много. Трудно е в началото, но ако имаш воля и желание, ще успееш. Успех!

BGbullet
02-05-2011, 19:53
Пхах отде с тоя късмет да се получи :Д Просто знам, че няма да стане.

kombarka
02-05-2011, 20:09
Стани гей.

gogo4o4o
02-05-2011, 20:26
Стани гей.

Гей не се става.

Онтопик:

Занимавай се с други неща, намери си хоби или направо друго момиче, макар, че първият вариант е доста по-добър. Успех :)

nepowtorima
02-05-2011, 20:37
Защо мислиш, че нямаш шанс да не би да си някакъв грозен и тъп или тя да е някаква на фукана кифла... Ти пък си егати човека, толкова бързо ли се отказваш, ако е така за напреде в живота ти.. Еми загубен си занапред ..

Пък ако толкова нямаш смелост да опиташ (страх те е от разочарованието.. ) Трудно ще можеш да я забравиш, защото тя е от твоя клас и всеки ден ще е пред очите ти.. опитвай се да игнорираш всякакъв начин на общуване, на засичане, събираш се с повече приятели (ако не си някакъв задръстен) ходиш по кафета ала-бала, апък случайно можеш да забиеш друга мадама.. която да ти грабне сърцето и тогава вече да си сигурен, че можеш и имаш силите да се бориш за връзката ви, а не като сега... :)

babity
02-05-2011, 20:39
Запълни си свободното време с нещо. Или просто вземи запълни НЕЩО.

kokodv
02-05-2011, 20:43
Как да я забравиш - стани на 80 години.
Как да я спечелиш - спри да тролиш по форуми и да се хойкаш, ами вземи и я заговори малко, пък я развесели нещо...

TheNewReligion
02-05-2011, 22:11

Т'ва е единствения ефективен начин. Гледай филма с Джим Кери..не се сещам как се казваше в момента.

BGbullet
02-05-2011, 22:17
Оо и аз кво се занимавам.. то тва момиче не е за изпускане! Не е кифла, тя е може би най-свястното и красиво момиче, което съм срещал досега. Така че, дано се получи пък :Д

babity
02-05-2011, 22:31

Т'ва е единствения ефективен начин. Гледай филма с Джим Кери..не се сещам как се казваше в момента.

Числото... някакво число беше, мисля, че 23, ама не давам гаранция.

GregoryHouse
02-05-2011, 22:39

42 е отговора на живота... ;)

BGbullet
02-05-2011, 22:51

42 е отговора на живота... ;)

42.. малко да ме светнеш :D

nymphadora
02-06-2011, 08:14
А защо да няма начин?Мислиш,че е прекалено добра за теб?

BGbullet
02-06-2011, 08:22
Да. Тя е много срамежлива и се подценява. Обаче когато си говорихме по скайп (мисля, че беше преди 2 дена) и и казах, че харесвам едно момиче от класа (тя е от класа), а тя си мисли, че не е тя и каза "Ем късметлийка." "Защо?" я попитах. И тя ми отвърна, че всяко момиче би искало да е с момче като мен, което да я взима на сериозно ала бала.. (не се хваля или нещо такова, даже и гадже не съм имал досега :Д а и междодругото сме на 14, ще правя 15 след 1 месец.)

akinom
02-06-2011, 08:42
Да. Тя е много срамежлива и се подценява. Обаче когато си говорихме по скайп (мисля, че беше преди 2 дена) и и казах, че харесвам едно момиче от класа (тя е от класа), а тя си мисли, че не е тя и каза "Ем късметлийка." "Защо?" я попитах. И тя ми отвърна, че всяко момиче би искало да е с момче като мен, което да я взима на сериозно ала бала.. (не се хваля или нещо такова, даже и гадже не съм имал досега :Д а и междодругото сме на 14, ще правя 15 след 1 месец.)

Пффф... Ти луд ли си?
Това нейното си е чисто признание, давай докато не е късно!!

BGbullet
02-06-2011, 08:49
Сигурна ли си? Защото аз я питах харесва ли си някое момче тя каза не :D а пък сме и добри приятели.. иначе много ама много я искам... щом казваш ще пробвам :)

akinom
02-06-2011, 08:52
Мда.. сигурна съм!
Как ще каже че харесва някой, щом ти е казала, че ``онази`` е късметлийка, значи харесва теб и си мисли че е безсмилслено да ти отговори с ДА на ``харесваш ли някой от класа``.. мхм..
СМЕЛО !!! xD

kombarka
02-06-2011, 14:13
Стани гей.

Гей не се става.

Онтопик:

Занимавай се с други неща, намери си хоби или направо друго момиче, макар, че първият вариант е доста по-добър. Успех :)

Не съм тъпа. За пореден път не ми схванахте иронията.

kikatta
02-07-2011, 08:38
намери си друга наи лесно се забравя тка.. :P :P

BGbullet
02-07-2011, 11:54
имах 2 предложения ама ги отказах.. не спирам да мисля за нея.

AniBG
02-07-2011, 17:04
Разбрахме, че не спираш да мислиш за нея, и какво? Толкова ли пък не можеш да отидеш и да и признаеш чувствата си, поне пробвай пък каквото стане, зависи от нея... И както преди мен казаха, щом е казала, че "момичето" е късметлийка сам си прави изводите... :? Просто по-добре да и кажеш открито за това, какво чувстваш и мислиш за/към нея, отколкото цял живот да се измъчваш дали тя те е харесвала и тн... :lol:

justwondering
02-07-2011, 17:29
Давай. Утре. Признание. Целувка. Нещо свърши 8-)

YyoOnNiItTyY
02-07-2011, 17:37
Просто я игнорирай. Ако си забраниш, например "Не мисли за нея" няма да стане. Прави нещо, което ти поглъща мислите и я игнорирай, възможно най-много. Трудно е в началото, но ако имаш воля и желание, ще успееш. Успех!
хах.. за жалост не винаги става така.. и за жалост го знам от личен опит.. ;дд А пък към автора.. какво да правиш ли ?! Ами съмнявам се , че някой изобщо може да ти каже какво да правиш, след като не си обеснил как стоят нещата.. да разбрах че си влюбен в нея..иии дааа.. какво нататъка.. нито обесняваш защо нямаш шанс с неяя.. нито нищо ;дд Ама иначе.. нищо не можеш да направиш в момента, ако наистина си влюбен в нея...