PDA

View Full Version : Разбирате ли се с приятелите на половинката си?

Sisito941
02-06-2011, 08:43
Разбирате ли се с приятелите на половинката си ?
Какво мислите за тях?
Излизате ли заедно?
С чии приятели излизате по-често - с неговите/нейните или с вашите?
Дано да ви се стори интересна темичката..

Аз нямам приятел затова няма да пиша нищо.. :)

TheBeliever
02-06-2011, 09:26
Да, разбираме се. Повечето не са ми особено близки, но не сме имали конфликти и си изкарваме страхотно заедно. По-често се събираме с неговите приятели, но това не ми пречи.

Той е в чудесни отношения с моите приятели и с удоволствие излиза с тях, даже когато мен ме няма. Още не сме пробвали да съберем двете нови компании.

Липсва ми обаче времето, когато нямаше "мои/твои", когато излизахме със старата тайфа. Но сега всички сме пръснати и нещата няма как да са същите.

GregoryHouse
02-06-2011, 09:26
Аз се разбирам със всички, стига да са ми приятни.

tanch3t093
02-06-2011, 09:45
Със приятелите на бившия ми много добре се разбирахме. Както той с моите приятели и те с неговите. Заедно си изкарвахме суупер , не сме имали конфликти .. Мился, че са супер пичове и мн се радвам, че все още поддържам отношения с тях.

VaMpiRKaTaaa
02-06-2011, 09:55
Разбирате ли се с приятелите на половинката си ? -Не.
Какво мислите за тях? -Не ми допадат .
Излизате ли заедно?-Много рядко,просто ,защото уважавам него и неискам да го убидя.
С чии приятели излизате по-често - с неговите/нейните или с вашите?-Моите.

crazymm
02-06-2011, 09:59
Разбирате ли се с приятелите на половинката си ? С част от тях да.
Какво мислите за тях? Че не са истински приятели, повечето от тях са ми антипатични.
Излизате ли заедно? Понякога.
С чии приятели излизате по-често - с неговите/нейните или с вашите? С моите.

NomNomNom
02-06-2011, 10:18
Ами, част от приятелите му са ни общи. Той почти няма такива де.
Иначе, разбирам се с тях.
Извратени гадни копеленца са като нас.
Не, виждаме се често така или иначе.
Не мога да кажа, че имам приятели, с които да излизам, тъй че си излизаме двамата.

mynichka
02-06-2011, 16:55
Да, разбираме се.. и когато бяхме заедно и сега откакто сме разделени също се разбираме :)

anonimchetou
02-06-2011, 17:32
Ами да, разбираме се. Когато съм при приятеля ми излизаме с тях понякога. Или те идват с него понякога , когато той идва при мен. Общо взето всичко е Ок. Излизаме и с мои приятелки или моя компания. Като цяло нещата при нас се балансират.

SugarLolLipoPsS
02-06-2011, 17:35
Ами да кажем, че се разбираме с тях, въпреки че не ми допадат много многоо.. :) Иначе излизаме повече с неговата компания отколкото с моята.

babity
02-06-2011, 18:19
Дори не ги познавам. Не искам да ги познавам, те няма да ми харесат. Понякога си мисля, че би било добре да се изфука с мен, но те ще са прекалено... като него, няма да ме оценят. Иначе и той не познава моите, т.е. само едно момиче, което ми е по - скоро позната. Моите момичета няма да го харесат... прекалено сме различни с него. Май ситуацията е странна. От около 4 месеца сме заедно, а не познаваме никого от обкръжението на другия.

Extremescream
02-06-2011, 18:26
Да,познавам ги,разбираме се.Дори с бившата му сме приятелки.По-често излизам с моите приятели,просто с тях си ми е по-добре,но и с неговите ми е забавно.

AniBG
02-06-2011, 18:31
Ами то при нас е сложно... Той ме запозна с неговите приятели, аз - с моите, после и тях запознахме едни с други та си излизаме заедно, голяма групичка сме станали вече, но засега никой няма нищо против това... :-D Както се казва - "Колкото повече хора, толкова по-забавно". Относно конфликти и караници - нямали сме и май няма и да имаме, даже между някои се заформиха нови връзки... Абе изобщо прекарваме си супер заедно! :D

cherinka
02-06-2011, 20:53
Много ме дразнят.
Ама нямам друг избор.
Те ме уважават, защото съм негова приятелка, аз ги уважавам, понеже са негови приятели.

Имам си единствено една любима 'семейна' двойка и само с тях искам да излизаме, щото много ме кефАт 8-)

Иначе редовно се карам с половината му приятели, много ме дразнят, както казах, и постоянно водим някакви неистови спорове, крясъци, викове, хаха.

Даже се е случвало да ми каже "Защо ме излагаш така пред тях", а аз му отвръщам "Като ме събираш на едно място с такива простаци, кво искаш?!"

То и той не се трае с моите дружки, ама какво да се прави..

GossipGir1
02-07-2011, 05:50
Разбираме се :)
Уважавам ги и те мен също. Държат се мило и често ми показват, че не съм "която и да е" за приятелят им. Примерно онзи ден ми се пиеше вода и попитах от къде по-наблизо да си купя. Един от приятелите му каза "изчакай" и излезе от магазина (бяхме в магазина на приятелят ми). Върна се след 2мин и ми носеше шише с вода и ме пита дали искам чаша да ми сложи или ще пия от шишето :shock:
Мисля че ме харесват, защото не ограничавам приятеля си, не му правя сцени на ревност нито нацупени физиономий когато обръща внимание на тях...
Не излизаме заедно попринцип.. виждам ги когато отивам в магазина му. Те често седят при него да му правят компания. Като свърши работа ние се прибираме и те се прибират :)
Най-често сме си само двамата :oops:

scanadal
02-07-2011, 11:49
Познавам най-близките му приятели,тези,с които е почти всеки ден.Разбираме се,харесват ми.Надявам се и аз на тях.Големи образи са и винаги ни е забавно,когато се събираме :)
Той също познава мои приятелки,ама нещо трудно ги понася 8-)
По-често излизаме с неговите хора.

kombarka
02-07-2011, 12:21
В момента съм необвързана, т.е. ще пиша за бившите.

Винаги съм била близка с приятелите му, даже малко вповече. Обикновено съм общителна и нямам проблеми с общуването, да не говорим, когато е с момчета.

И все пак, на първо място в една връзка винаги искам да имам право на личен живот и пространство. За нищо на света няма да пренебрегна приятелите, заради него. :)

petyfi
02-07-2011, 12:23
Мда.. разбирам се с неговите приятели.. дразни ме само това, че той си мисли,че ревнувам, когато се вижда по-често с тях, отколкото с мен (при положение,че се виждаме 2 пъти месечно...).
Иначе ако излизаме с компания, то тя ще е от общи приятели :)