View Full Version : Много объркана .. моля за мнение
crazybebe
02-06-2011, 13:03
Така значи .. историята е следната : преди си харесвах едно момче (от моя клас) и той ми даваше всякви признаци , но накрая тръгна с най-добрата ми фр . Беше ми малко гадно,но го преодолях . От скоро той не спира да ме закача , а на гаджето си никво внимание не обръща. Всички около нас забелязват това,че той не обръща внимание на гаджето си,а мен непрекъснато ме закача . Веднъж (още в началото преди да тръгнат с бффто ми , т.е някъде началото на януари 2011) той ме обара ии няколко пъти ме беше прегръщал (дори веднъж пред гаджето си) . Аз говорих с най-добрата ми фр за това и тя каза ,че също го е забелязала и на нея и е мн странно . Но пък има моменти,в които той се прави на мн интересен и е малко груб . Но не знам .. много ми е странно .. вие как мислите ? и кво трябва да направя ? как да се държа с него ? ии изобщо как да постъпя ? кво да си мисля ?
GregoryHouse
02-06-2011, 13:11
Кревата, патката, устата. Happy End.
VaMpiRKaTaaa
02-06-2011, 13:16
Нямате и за това си му интересна---->следователно те иска.
Ще зареже приятелката ти,защото вече не му е интересна,ще тръгне след това с теб,ще му омръзнеш и теб ще те зарежe.
Сега просто си му толкова инетересна,защото не те е имал и все още е така.
Както каза GregoryHouse,--->кревата,патката,устата.. :D
OopsIveForgotMyPassword
02-06-2011, 13:24
тва с обарването беше модерно в началото на новия век бе...
TheNewReligion
02-06-2011, 13:28
Чакай, чакай...а твоята бЪфЪфЪ знаела ли е, че харесваш т'ва момче, преди да тръгне с него?
ivcheto0o
02-06-2011, 14:18
Поговори с приятелката си,макар че това вашето не е никво причтелство....Съгласна съм с VaMpiRKaTaaa,че те иска защото те е нямал и все пак теб е искал преди нея.
kombarka
02-06-2011, 14:21
Така и не разбрах какво мисли приятелката ти по този въпрос. Е, определено няма как да подскача от радост.
И все пак.. Щом постъпва така с нея, каква е гаранцията, че няма да постъпи така и с теб, ако тръгнете?
Помисли.
Кревата, патката, устата. Happy End.
Мъжката формула. Женската е:
Сърце, сълзи, смърт. Cut my veins.
Към авторката - мила, в такъв случай, ако наистина искам момчето за себе си, не бих говорила с приятелката си, тъй като с думи и без думи ще я нараня. Бих си поговорила с момчето - дали е сериозно, бих му казала в очите, че не съм тази, която ще задоволява мъжкия му нагон. ; )
Трябва да решаваш, бъди смела. И тъй като съм феминистка ще ти кажа нещо - НИКОГА не споделяй любовта си с момче, колкото и силно да го искаш, ако виждаш, че те използва! Бъди жена! Бъди силна и бъди себе си!
SmilezZz
02-06-2011, 16:28
Иска те..Но не те притежава - следователно интереса му става още по-силен..Не знам,той сам ще реши дали да скъса с приятелката си,но явно вече е решил да го направи,щом вече не обръща внимание на приятелката си..
crazybebe
02-07-2011, 12:09
Чакай, чакай...а твоята бЪфЪфЪ знаела ли е, че харесваш т'ва момче, преди да тръгне с него?
Да , знаеше .
Ии приятелката ми реши да скъса с него , защото вече не го харесвала :-o :-o :shock: :shock: ... странно ...
Бтв днеска пак ме закачаше и т.н , там едно момче ме обиди ии той ме защити и такива глупости 8-) 8-)
Че сега да не би,да е края ... :razz:
По въпроса.Шанса да го направи същото с теб е огромен,но все пак опитай ... може пък към теб да се държи по-различно,никой не може да ти даде акъл!Сама прецени,както сметнеш за правилно,така постъпи! :)
Кревата,патката,устата.Happy End.Просто ме довърши!!! :razz: :razz: :razz:
crazybebe
02-08-2011, 04:27
Мислех да говоря с него , но не знам дали това е добра идея ... :o :-o
VaMpiRKaTaaa
02-08-2011, 05:04
Бтв днеска пак ме закачаше и т.н , там едно момче ме обиди ии той ме защити и такива глупости
Детски истории...
Прави се на кавалер,докато те свали и е сигурен,че те 'притежава',после и ти ще му омръзнеш.
Не му показвай,че си толко лесна.
Ще загуби бързо интереса си към теб.
ledenakrasota
02-08-2011, 15:21
Я,седнете и си поговорете какво иска или просто да престане с тези детинщини!
Как може да му позволяваш?Ако съм имала чувства към някого,който така ми забива нож и то с най-добрата ми приятелка,а после идва и ми се лензи ще бъда много директна и груба! Да не си парцал?Я му дай да разбере,че не може да си играе с някого-теб и другото момиче! :x
SorrowNeverDies
02-08-2011, 18:58
той ме обара
аааха. дори няма и да го дочитам.
potrebitellq
02-08-2011, 19:17
Викате да поговорят, а?
На колко сте? ;д
sh3_1s_7h3_0n3
02-08-2011, 19:37
Гаджета - бол, истински приятели - единици...
Прецени си сама кое ти е по-важно и как да се държиш.
crazybebe написа:
той ме обара
ti kvo iskash,da ti podari roza li xD,toi e normalno mom4e,ne gei ;d;p
Biiiitch
02-08-2011, 21:04
То е просто повече от очевидно: той се занимава с тебе, зашото те няма. А всеки човек е нясно с факта, че винаги искаш това, което нямаш.
Пък доколко "бфф-то" ти, замисли се дали наистина ти е приятелка.
crazybebe
02-10-2011, 11:19
Охх вчера пак ме прегърна , закачаше ме ии мойта фр ни видя и днеска като пак ме закачаше тя го пита " не мислиш ли че прекаляваш" и той отг " не " :-o :-o :-o ... той от време на време я прегръща за 5 мин амм нзз .. объркано ми е и странно
Може и да иска да се направи на интересен да покаже че си "негова" доста такива боклуци съм срешал
BoBa4eWeR
02-10-2011, 16:13
тръгнал е с нея .. за да прекарва повече време с теб.. следователно ти си преебана ;д
FATALITY
02-11-2011, 07:25
Иначе, тоя е зле. Има си приятелка, а ходи да се занимава с другите момичета. :lol: Явно не я харесва. Но на твое място не бих тръгнала с него.
crazybebe
02-11-2011, 14:52
Днеска обърна внимание на гаджето си и понеже не й изпрати валентинка й каза че нямало кво да напише (според мен можеше да порови малко в нета и все да намери нещо) и после й вика " е аз кво да напиша "обичам те ли ? " " ти си го знаеш " ...... , а мен само за малко ме закачаше ... ма нз .. :-o
nellynka1
02-12-2011, 19:33
Чакай! Така и не разбрах на колко сте?Защото ,,обара ме'' , чесно според мене са още детски работи и тримата да не знаете какво искате!?! 8) :)
DiabolicalSoul
02-12-2011, 19:47
ша ва мине и двете.
мъжете искат квото не могат да имат и след тва веднага им става скучно 8)
пп а момичте който казват "той ме обара" са си доста леснички :grin:
crazybebe
02-12-2011, 20:01
Ем на 14 сме ... но се познаваме отдавна ... май наистина и тримата не знаем кво искаме .. тя уж го харесва , аз нз дали всъщност го харесвам , ама и той не знае кво иска :D :D :D .. еми кво да се праи .. с времето ще се разбере :D .. но определено се забелязва промяната в него .. спрял е да й пише смс-и или по скайп ... ддз .. не я прегръща толкова често , не се целуват (вече) .. ;хх ... но пак й казва че я обича ... ;дд ...
BohoOhoAreVe
02-12-2011, 20:04
той ме обара
аааха. дори няма и да го дочитам.
+1
crazybebe написа:
той ме обара
ti kvo iskash,da ti podari roza li xD,toi e normalno mom4e,ne gei ;d;p
Само гейовете ли подаряват рози ? И това ако е нормално незнам.Според мен нищо хубаво няма да видиш от момче,което незнае как да се държи с едно момиче!
Според мен не трябва да си разваляш приятелството с бфф-то ти заради момче.На този свят момчета колкото искаш,но истински приятели малко.Не си заслужава заради едно мимолетно увлечение да съсипваш приятелство което се гради с години..Та по темата ,нали знаеш израза "когато обичаш някого пусни го на свобода,ако се върне при теб значи наистина те обича"остави гаджето на бфф-то ти на свобода,дай му време да реши коя от двете харесва повече.Ти си длъжна да уважиш решението му,дори и да не е положително за теб, а и вие двете също трябва да помислите дали изобщо го харесвате или просто водите съревнование коя да го има. Също така тези признаци които изреди горе може да бъдат просто приятелски,а може и да не са. Най добре поговори с него очи в очи и разбери всичко ;) . Но съвета ми е като цяло да не си съсипваш приятелството! ;d надявам се да съм помогнала .
AntiFashionGirl
02-28-2011, 18:58
ами значи приятелката ти е по-хубава от теб...
crazybebe
03-01-2011, 03:57
sweet41 права си :) ... но на мен мойта фр ми каза ,че вече не го харесва и тогава аз започнах да се закачам повече с него и т.н , той си ме прегръщаше и на следващия ден мойта фр ми вика,че вече го харесвала пак .. и я питах защо така е решила и тя ми вика ,че не знае ... според мен тя иска да се съревнова с мен , докато аз просто наистина го харесвам ...
antifashiongirl и това може да е вярно , но 1. не си ни виждала , 2. не всичко зависи от външия вид ... ти ако си няква хубава , ама неква мноо тъпа , да не мислиш ,че някой би те харесал ? ... разбира се трябва да изглеждаш сравнително добре , но характера ти също трябва да е на ниво ;)
Тогава значи твойта приятелка не държи достатъчно на теб,но въпреки това щом те още ходят ти трябва да уважиш това .Най доброто решение е да се осмелиш и да поговориш с приятелката си. :wink:
Тогава значи твойта приятелка не държи достатъчно на теб,но въпреки това щом те още ходят ти трябва да уважиш това .Най доброто решение е да се осмелиш и да поговориш с приятелката си. :wink:
AntiFashionGirl
03-01-2011, 14:52
antifashiongirl и това може да е вярно , но 1. не си ни виждала , 2. не всичко зависи от външия вид ... ти ако си няква хубава , ама неква мноо тъпа , да не мислиш ,че някой би те харесал ? ... разбира се трябва да изглеждаш сравнително добре , но характера ти също трябва да е на ниво ;)
ха-ха, добрем,
вече чак злобееш към приятелката, 8-) била хубава, но за сметка на това на теория тъпа. фактите обаче сочат, че е спечелила. остава сега да си направиш сметка кое в случая ще да е по-вярно. а) по-хубава е, но тъпа и все пак за момента те води по точки, б) по-хубава е, но твоя характер не изглежда да ти дава преднина и за това тя все още те води по точки, в) хубостта опрощава простотията г) води по точки така или иначе спрямо характер и хубост
8-) 8-)
AllEyesInMe
03-01-2011, 15:33
Деца:) Аз щи кажа кво да направиш, играй като него, бъди на моменти студена, бъди и готина(флиртувай с него от време на време, закачки тва онова, НО винаги трябва да знаеш кога да спреш...), покажи му, че не ти е безразличен но и, че не си лесно момиче. Трябва да бъдеш по различна в очите му, по различна от приятелката ти която, не знае какво иска, и той може да има по всяко време.
Аре са късмет, и да черпиш бира ако се "вземете". 8)
П.П. И тя ама изобщо не ти е бффф...или там кво му викате, щом постъпва така.
crazybebe
03-01-2011, 15:50
antifashiongirl не съм казала,че тя е тъпа или че е грозна ... според другите и двете сме на едно и също интелектуално ниво, но пък повечето момчета мислят ,че аз имам по-добър стил от нея и също така и по-голям опит. абе общо взето мен доста повече ме свалят от нея (не че се хваля,просто казвам) ,но не знам .. все пак всеки си има вкус .. момчето може би просто намира нещо различно в нея , което явно аз го нямам .. или ддз ..
AllEyesInMe прав/а си .. аз това и се опитвам да правя .. от време на време се държа доста грубо , друг път се закачаме ... а като се закачаме мойта фр ми вика на мен да не го докосвам и че тя не давала :-o :-o :-o :-o .. аз й викам " е ти не си тази,която ще ми казва какво аз да правя .. а и не аз започвам първа дда го закачам " хД
AllEyesInMe
03-01-2011, 16:34
antifashiongirl не съм казала,че тя е тъпа или че е грозна ... според другите и двете сме на едно и също интелектуално ниво, но пък повечето момчета мислят ,че аз имам по-добър стил от нея и също така и по-голям опит. абе общо взето мен доста повече ме свалят от нея (не че се хваля,просто казвам) ,но не знам .. все пак всеки си има вкус .. момчето може би просто намира нещо различно в нея , което явно аз го нямам .. или ддз ..
AllEyesInMe прав/а си .. аз това и се опитвам да правя .. от време на време се държа доста грубо , друг път се закачаме ... а като се закачаме мойта фр ми вика на мен да не го докосвам и че тя не давала :-o :-o :-o :-o .. аз й викам " е ти не си тази,която ще ми казва какво аз да правя .. а и не аз започвам първа дда го закачам " хД
За протокола: Момче съм.
Сега по темата again....поговорете си някой път(скоро) за отношенията му със нея...и пак бъди и в "2те полета" покажи, че не ти е безразлично какво се случва м/у тях, но и, че не ти пука кой знае колко...поговорете за чувства, за любов...има ли я няма ли я любовта?! Нека разбере, по някакъв начин(който ти ше измислиш) че не си момиче което се занимава или по-точно се чуди с кой от всичките 20 които я харесват да тръгне, а си момиче което въпреки тези 20 момчета знае какво иска и това е само 1 момче(тва върви ако наистина си толкова "сваляна" колкото казваш) това те прави класи над твоето "бфф" и той ще трябва да знае, че за да те има трябва да положи усилия, защото определено си заслужаваш! Покажи му, че си качествен човек, че си нива над приятелката ти и отново, че знаеш какво искаш въпреки годините си. И ако просто отстъпи и за в бъдеще не прави нищо, просто знай, че не е човека за теб...но с това което си му казала, рано или късно той ше разбере какво е пропуснал(когато порасне и тези неща станат приоритетни за него).
На колко си? Не те свалям! Ама искам да знам дали си говоря на вятъра?!
А той на колко е ?
crazybebe
03-01-2011, 16:47
По-горе бях казала,че и двамата сме на 14,но въпреки това съм изживяла доста и знам какво искам и какво целя .. много фр ми казват,че съм доста умна за възрастта си ... и че изглеждам като по-голяма (не само за външния вид ,но и интелектуално) :D (пак да кажа,че не се хваля,просто казвам ;д )
Днеска мислех да му пиша точно за тези теми , на които ти каза .. т.е тва за връзката им .. но докато се чудех,той взе та излезе от линия .. :D
Но не знам какво точно да му кажа / да го питам / да коментирам .. някакви съвети какви точно въпроси да му задам , за да не се изложа много :D ?!?
AllEyesInMe
03-01-2011, 16:57
По-горе бях казала,че и двамата сме на 14 ...
Днеска мислех да му пиша точно за тези теми , на които ти каза .. т.е тва за връзката им .. но докато се чудех,той взе та излезе от линия .. :D
Но не знам какво точно да му кажа / да го питам / да коментирам .. някакви съвети какви точно въпроси да му задам , за да не се изложа много :D ?!?
На 14 викаш....ти няма да се изложиш, ама той и дума няма да захапе.... така, че давай смело кво ти дойде на акъл.
Като знам, че е на 14 и той..и нещо ми избяга музата за съвети....само не прави грешката да правиш секс с него! И...даже това кото писах по-горе е 80% ненужно, защото аз го пишех с идеята, че може да се получи сериозна връзка..за тва не се напъвай много много да се обясняваш, защото няма смисъл, сори, че така го казвам, но си е истината....ше си намериш някой, но няма да е този повярвай ми. :)
Успех! :)
П.П.
Не му пиши, а излезнете и си поговорете face to face. 8)
crazybebe
03-02-2011, 12:59
Ох всеки ден си променям мнението ... днеска си говорихме с него , но за мноогоо малко ... после той прегърна за малко гаджето си и след това аз си тръгнах ,че бързах и доколкото разбрах май са се целунали после , но не знам .. не съм сигурна .. strange .. i don't know what to doo now .. :o :o :-o :-o :x
AllEyesInMe
03-02-2011, 14:18
Хах сладурана :-) Fuck it! Just keep going.
П.П.
Without him.
kinkygirl
03-02-2011, 14:28
po-dobre go zareji toq,spored men e jenkar koito nz kwo iska! ; )) ne my pravi ydovolstvie kato igraesh 2ra cigylka ; )) good luck !
crazybebe
03-02-2011, 14:39
Благодаря ви за съветите и реших,че ще е най-добре да си намеря друг ;дд
bebzgirl
03-02-2011, 22:32
Абе кой клас сте ?? ...
бати детстката история развихте ...
повече от 6 ти не ви давам ама както и да е ;дд ...
Та по-добре не се занимавай сс такива като твойта най-добра фр и него ;дд ... защо ? щоту тойй само си търси новата зарибявка а пък оная не ти е никва приятелка щом е постъпила така :)
sisinata
03-03-2011, 08:34
Щом са на 14, значи 7 или 8 клас. Но историята пак си е детска...
ssunnnshinee
03-03-2011, 11:51
Не му обръщай внимание.. както той на теб, когато си го харесвала.. изпуснал е шанса.. Ти гледай да не си развалиш приятелството .. Това е по-важноо ! :)
crazybebe
03-03-2011, 18:06
Ами ние с "ФР"-то ми вече се изпокарахме заради хиляди неща .. не само заради него .. щот тя ми казва кво да правя , кво да казвам и едва ли не ме командва .. от къде на къде вее ... както и да е... а за момчето - както казах,реших да се откажа и да не се занимавам вече с него .. пък времето ще покаже какво изпитва и какво е изпитвал и преди към мен .. ;дд .. въпреки че вече не ме вълнува особено много ;д ;]