Влез

View Full Version : Само аз ли ?

Greennight
02-07-2011, 14:04
Само аз ли се чувствам надрснал връстниците си?Просто не мога да си го обясня.В класа ми има момчета,които още си играят на някакви фунийки,крият си учебниците,чантите,телефон ите,звънят си в час и всякакви такива детинщини :lol: При момичетата положението не е по-цветно-съревнованията са,коя има по-хубави пендали и обувки от Молла :lol: За да си тарикат трябва да пушиш-най-големите гъзета и тарикати се събират,голямото за да пушат в някакъв двор до даскалото :razz: Еми извинявайте,ама в началото на годината пушеше само 1 момче от класа,сега пушат почти всички момичета и половината момчета...Ебаси само аз ли се чувствам надрасъл и просто гледам кво става с усмивка...Още помня в 6 клас,как се мислех за гъзе като пушех и ходих посред нощите да драскам грозни графити...просто ме напушва смях :lol:

BaffaLsc
02-07-2011, 14:14
Нем, не си само ти.. и аз се чувствам така.. особено в някои моменти направо.. ;о

SmilezZz
02-07-2011, 14:15
И аз съм така..
Просто като гледам съучениците си - жалка гледка са..
Не са осъзнали нищо от живота..Пият,пушат,е не всички,но
по-голямата част са такива..

sunnyreni
02-07-2011, 14:17
И аз съм така..
по-голямата част са такива.. ;-)

didenceeto
02-07-2011, 15:13
...........

mrtn
02-07-2011, 16:01
"Не са осъзнали нищо от живота"
Вие защо много неща ли осъзнавате?
Това означава, че не осъзнавам нищо от живота, и че си живея в някакъв измислен свят, защото пуша.. :lol:
Не е това аргумента, нека си пушат едни спират, други продължават.
Иначе по темата, да! Имам съученици и ще дам пример. Днеска едно момче почна да си драска по дъската и нарисува някви работи, като Спайдермен, някакви извънземни чинии, и почна да се прави на интересен, кой бил тоя, кво праел тоя.. момче 12 клас се прави на някакъв шут! И не е само това.. всеки от класа знае, че той детство е нямал, бил е супер затворен, бла, бла.. и сега това му се отразява.

DesireToFire
02-07-2011, 16:12
Е вие с това "пият, пушат" .. Това не значи че са недосрасли или пропаднали (разбира се зависи за каква възраст говорим). Примерно съм доста щастлива да кажа, че от моя клас пушат само 3ма, в другите не са повече т 5-6 човека. Т.е вече е надраснато пушенето от гъзария. А за пиенето, навсякъде го има.. На по 16-17 сме и не мисля че е кой знае какъв проблем на рождени дни или купони да присъства определено количество алкохол, без това да значи, че сме пропаднали и т.н.

spopi
02-07-2011, 17:04
Ти пък си смешна виж теб не гледай в паницата на другите!! :-o

kombarka
02-07-2011, 17:43
Не им търси сметка, остави ги да си правят каквото искат.

Усмихвай се, не защото са ти смешни, а защото не си един от тях (за сега). :wink:

Foreverbg
02-07-2011, 17:53
И аз съм така..
по-голямата част са такива..
И това, че човек пуши и пие не означава, че нищо не е осъзнал от живота. Даже е обратното :P

No5
02-07-2011, 18:50
Хахаха вие добре се чувствате зрели, ама реалността е друга :D
Има време да бъдете големи, после ще се чудите как да си върнете детските години ...

BlackEyedPeas
02-07-2011, 19:48
Та ти току що описа обстановката на моя клас :lol:

xWandereRx
02-07-2011, 20:36
тря'а запазим детското в себе си! аз моето не си го давам!! 8-)

tedddiiii
02-07-2011, 21:00
хах... много често срещано... и аз се чуствам малка... недорасла :D :D момичетата на мойта възраст [13/14] се снимат пулоголи.... слагат си по няколко тона фондютен и какви ли не други гримове.... :X како каза и автора... е много на мода да пушиш, за да си готин. Гледам ги в моето училище 6ти клас вече налапали момичетата цигарите..пуснали дългия маникюр...псуват като тираджии и ОФИЦИЯЛНО СА ГОТИНИ! XD

02-08-2011, 03:17
Значи всички които пият и пушат.. задължително трябва да са пропаднали..така ли :?
Няма лошо в алкохола..стига да не прекаляват.
И всеки има право да прави каквото иска кви сте вие да казвате...задръстените сте вие!!!! не те :P
тях не ги прави големи че пушат... вас пък малки и недорасли че не го правите.
Така че стига с тва недорастване :?

02-08-2011, 03:18
Значи всички които пият и пушат.. задължително трябва да са пропаднали..така ли :?
Няма лошо в алкохола..стига да не прекаляват.
И всеки има право да прави каквото иска кви сте вие да казвате...задръстените сте вие!!!! не те :P
тях не ги прави големи че пушат... вас пък малки и недорасли че не го правите.
Така че стига с тва недорастване :?

marin4itu
02-08-2011, 11:53
Е че нали човек трябва да се напие няколко пъти брутално в живота си, за да си знае мярката? Нали само ако запалиш цигара, ще разбереш колко е гадно? Въпреки, че аз си пуша де.. Имам много познати, които казваха, че пушенето било гадно, ама след време пропушиха, и то не на 14 години, а някои дори на 17 и 18. Израства се психически чрез преживявания, било то хубави и лоши, така се изгражда ценностна система. Плюс това на 18 години пак от време на време ме хваща лигата. Така разпускам, забавно ми е.. Дай пък само сериозни да бъдем.. Няма как.. и мозъкът трябва да си почива..

Greennight
02-08-2011, 12:27
Вие интерпретатирате мисълта ми доста изопачено.В никакъв случай не мога да кажа,че всички пушещи и пиещи са пропадняци,защото аз съм пушил,а и сега продължавам от време на време да се отрязвам сериозно...Въпроса е за овцете и модата.В началото на годината пушеше 1 момче,но когато всички видяха,че тарикатите пушат почнаха и те да пушат...Тва ми е мисълта...Че никой няма мнение и всички са толкова едноцветни и с детско мислене,че няма накъде :lol: Имам в предвид,че тия неща дето те сега ги праят,аз си мислех,че съм гъзе,ама преди 2-3 години...

ddeennyy
02-08-2011, 18:34
Хохо определено не си единствен..дори не можеш да си представиш в колко еднакви ситуации сме всъщност.Просто опитай да намериш някой, който не се държи толкова тъпо и не се опитва да привлече вниманието към себе си като се прави на интересен.Ако не намериш , защото аз не намерих просто стой и им гледай сеира!Рано или късно ще намериш някоя свестна компания, в която не всичко е пиене пушене друсане ии натискане :)