View Full Version : По-директни момчета(не знам как да озаглавя ;д)
potrebitellq
02-07-2011, 18:40
Момичета, как ще реагирате ако си пишете по скайп, фб, или нещо такова с някое момче от 3-4 дни и ви попита да се видите и да излезете. При положение, че се знаете, къде учите, дрън дрън и такива глупости. ;д А пък зарибявките са си стабилни по 3-4 часа. ;д
jeni4kata
02-07-2011, 18:47
ми излезте
TheBeliever
02-07-2011, 18:49
Ако "се знаем" няма да има проблем. Но ако е някой напълно непознат няма шанс.
Ако сме си писали по 3-4 часа на ден мисля,че трябва да сме се опознали донякъде.
Аз лично не си падам особено по кибер срещите , не и преди да съм сигурна в отсрещния.
potrebitellq
02-07-2011, 18:55
Е с въпросното момиче се знаем и на здравей-здрасти по улицата. ;дд
Просто са ми тъпи тия зарибявки по интернет, фейс ту фейс се чуствам по-добре ;д
Еми минете на фейс ту фейс де. xD
valdesbg
02-08-2011, 04:11
Пич за 3-4 дена ..... дост неща трябва да се случат. Ей сега имам един пресен случай още на втория ден.. с девойката се уговорихме да се видим. Пък сумарно окооло 10 ЛС-та да сме си пратили :)
Айде налазвай и да не ти пука особено. Каниш я излизате и си прекарвате готино. Друго ако има.. то ще се усети :)
VaMpiRKaTaaa
02-08-2011, 04:21
още на втория ден.. с девойката се уговорихме да се видим
Това е глупаво...
На вторият ден сигурно ще мълчите като дърва,според мен трябва повечко време да мине,за да опознаеш човека.Не казвам да му знаеш кътните зъби,но до някъде да го познаваш,за да знаеш поне за кв'o да си лафите :)
Капиш..
antifashionshit
02-08-2011, 06:06
Това е глупаво...
На вторият ден сигурно ще мълчите като дърва,според мен трябва повечко време да мине,за да опознаеш човека.Не казвам да му знаеш кътните зъби,но до някъде да го познаваш,за да знаеш поне за кв'o да си лафите :)
Капиш..
не дай си боже да останат още време по фейлбуук. както там се иска по-малко смелост за да говориш, туко-виж си казали всичко дето има за казване по мрежата. и ще си мълчат като се видят. я да стават нещата на живо : )
potrebitellq
02-08-2011, 09:59
Абе и аз мисля като вас момчета. Ама въпроса е тя как ще реагира, след малко ще й звънна един телефон, ако ще става нещо, ще става. :Д
Цялата работа на мен ми звучи жалко.
"3-4 часа стабилни зарибявки".. Бооожеее. И седите пред екраните?
Мен тва ми се струво тъпо as fuck 8-)
Това ли е днешната зарибявка, щракане на клавиатурата по 3-4 часа. То по-добре за 30минути всеки ден, но лице в лице, и по-бавно опознаване, отколкото това. Убива тръпката, убива смелостта - станахме едни хора, които комуникираме по косвен начин, втренчени в екрана, докато жестовете, мимиките и интонацията са много по-богати, изразни и .. симпатични за гледане, отколкото буквичките.
ПП. Налзвай я. Но не може да си сигурен, че тя просто не си губи времето в чата или наистина те харесва. Все пак колко теми има в тоя раздел на някви хора дето все си чатят, ама нещата не стават между тях 8-) Може би защото само си вдигат егото като се 'зарибяват' онлайн, без да имат намерение за връзка... Но ти желая успех и късмет и да се видите по-скоро и да излизате като бели хора.
Това е глупаво...
Капиш..
мда..точно обратното е , колкото повече си споделяте по скайп толкова по-малко ще има за какво да си говорите като се видите.
ivcheto0o
02-08-2011, 16:25
Излезте и се опознайте наживо,защото едно е пред пц,друго е наживо.
valdesbg
02-08-2011, 16:39
Алоооо вие на коя планета живеете?
Колко да си пиша с някой че да поискам да изляза с него бре? 2-3-5 месеца? Година?
Нещата се усещат още в първите 2 ЛС-та и в първите 3 секунди на живо. Няма какво да протакваме - лафа върви, следователно няма смисъл да си губим времето в онлайн истории.
Вампирке - ако за теб е така... то за мен не е така. Мразя да си пиша километрични чаршафи с някого, ако имам физическата възможност да изляза и да си говоря на живо. По същия начин съм и с клиентите в заведението в което работя. Ако клиента е готин и се вижда че има за какво да си говорим предлагам още същия ден да ме изчака след работа и на по бира директно :)
Друго което... с Ина(Pink_Pan7er) имах желание да се видя още след 6-тото ЛС, доколкото знам и тя горе долу тогава. Проблема беше че тя е в Пловдив. И се видяхме месец след като се запознахме. Само и единствено по финансови причини :)
Просто винаги ми е било чудно какво толкова ще се промени ако си пишеш с някой звездилион години и тогава решите да се видите. Освен че ще ми писне и ще свършат темите за разговор... друго не знам.
Моя милост е сууупер директен в това отношение. На който не му изнася - негова си работа. Аз нямам намерение да чакам. Възможно е леко да забавя срещата, ако има основание за това. Но не и да чакам.
MaLkaTa_LaDy
02-08-2011, 16:42
Ако ми харесва като външност бих излязла с него и след първия ред, който ми напише... Не ми е нужно да го опознавам преди това, щом се знаем попринцип.
Fiction7577
02-08-2011, 17:27
Ми излезте, бе хора, няма лошо. Говорете си, забавлявайте се, нали това е целта.
Айде успех и дано мине всичко ОК! 8)
Пич за 3-4 дена ..... дост неща трябва да се случат. Ей сега имам един пресен случай още на втория ден.. с девойката се уговорихме да се видим. Пък сумарно окооло 10 ЛС-та да сме си пратили :)
Айде налазвай и да не ти пука особено. Каниш я излизате и си прекарвате готино. Друго ако има.. то ще се усети :)
У форомя ли ги налазваш, бе гад. :D
valdesbg
02-08-2011, 17:46
umri - и у форумЯ :) Тук там се намира по някоя свястна девойка :)
potrebitellq
02-08-2011, 18:22
Всичко мина точно.
DiabolicalSoul
02-08-2011, 19:47
еми ша тъ мине (чакай да позная - той ти прати прителство) :D :D :D и после кой от каре е... :shock:
potrebitellq
02-08-2011, 20:00
Много умно хора има, ей!
VaMpiRKaTaaa
02-09-2011, 07:55
Вампирке - ако за теб е така... то за мен не е така. Мразя да си пиша километрични чаршафи с някого, ако имам физическата възможност да изляза и да си говоря на живо. По същия начин съм и с клиентите в заведението в което работя. Ако клиента е готин и се вижда че има за какво да си говорим предлагам още същия ден да ме изчака след работа и на по бира директно
Е така де...
ама нали се сещаш,че едно е да се запознаете из нет-пространството,съвсем друго е на живо.
Deni9688
02-09-2011, 18:54
естествено ,че от първия път няма да приема ... все пак тва е нета знаиш ли го къв е ... ама ако ми допадне може ... но тва е много рядко при мене :)
valdesbg
02-09-2011, 20:57
Вампирке.. огромна разлика няма. Само времевия интервал е малко повече. И имаш малко повече време за безплатна самореклама.
И в двата случая първите 3 реплики са от решаващо значение.
tanch3t093
02-09-2011, 21:00
Ако "се знаем" няма да има проблем. Но ако е някой напълно непознат няма шанс.
Мисля по същия начин ...
FairYoFdaRknEsS
02-09-2011, 21:04
Всичко мина точно.
Браво! Успех за в бъдеще ;)
FATALITY
02-10-2011, 05:29
Ами щом сте се зарибявали, какъв е проблема да излезете? :)
FromAutumToAshes
02-10-2011, 06:25
Що за глупости са това, ако сметна човека за приятен и би могло да имаме някакви общи интереси излизам с него на по кафе. Било то момче или момиче. Пък ако ще и 20 минути да сме си писали или прочие.
DiabolicalSoul
02-11-2011, 21:28
Що за глупости са това, ако сметна човека за приятен и би могло да имаме някакви общи интереси излизам с него на по кафе. Било то момче или момиче. Пък ако ще и 20 минути да сме си писали или прочие.щото си малка. Един ден като имаш повече опит ще знаеш какво е количеството на момчетата, който оглеждат снимки на момичета с общи познати във фб и ги адд-ват като приятели с идеята да ги минат веднъж и тва е :)
Niakoitam
02-12-2011, 17:33
Нещата се усещат още в първите 2 ЛС-та и в първите 3 секунди на живо. Няма какво да протакваме -лафа върви, следователно няма смисъл да си губим времето в онлайн истории
Всъщност аз благодарение на това попаднах в една малко конфузна ситуация през 2006 година. :D
Не е точно чрез инернет де, но...
Имаше едно момиче в училището ни. Тогава аз бях на около 19 почти 20, а тя на около 15.
Тогава точно бях 12 ти клас, а това беше най-бурната и емоциналната ми година. Та понякога ми се струваше че това момиче ме харесва, но на мен тамън ми се заформяше тичането след едно момиче, за което съм споменавал и преди и по което така да кажа тичах около 3 години и половина, но това е друга тема. Та да се върнем на първото момиче, за което споменах. Тя идваше понякога с приятелката си. Говорехме си лигавехме се и т.н. Даже ме е и прегръщала. На бъзик ми е споменавала че я е страх да се занимава с мен заради другото момиче. Нормално, другото момиче все пак беше с една година по-голяма от нея и беше доста бойна. Биеше се и с няколко години по-големи от нея. А все пак не се обичаха много.Та да се върна на мисълта ми. С нея си се бъзикаме дълго, лигавехме се и изобщо не ме притесняваше. Беше ми даже много приятно да си общувам с нея. Веднъж като си тръгвахме от училище се засякохме в двора и нейната приятелка ми предложи да ходя с тях двете и още няколко техни съученички (понеже двете бяха съученички) да ходим на кафе.Аз приех. По пътя на там двамата уж на бъзик ходехме прегърнати и се бъзикахме взаимно и с другите.Даже приятелкарта и каза нещо от рода: "Искаше той да дойде на кафе, ето го" пак като на бъзик разбира се. Отидохме в кафето, но там аз ли запецнах, всички ли запецнахме, но нещо не беше както трябва и почти само си мълчахме. Дойдоха някакви момчета и повечето отидоха при тях, а по едно две момичета отвреме навреме идваха при мен. Какво ще ходя при онези като изобщо не ги познавам пък и някакси не можех да се сместя в темата за готини и скъпи коли, която дискутираха. Абе получи си се доста конфузна ситуация. По едно време се разотидохме. После в училището това момиче няколко дни ме подминаваше като пътен знак, докато един ден не казах: "Здрасти. Аз онзи ден в кафето май малко се поиздъних", а тя ми каза: "неее аз се издъних малко". След това го подкарахме пак по старому. Не съм и пробвал нещо да стане, защото както казах гледах тогава в друга посока пък и тогава честно казано ми се струваше малко малка.
Та с цялото това исках да кажа че никога не е гарантирано че щом лафа между двама върви, ще върви всякога и при всякакви условия. :)
Момичета, как ще реагирате ако си пишете по скайп, фб, или нещо такова с някое момче от 3-4 дни и ви попита да се видите и да излезете. При положение, че се знаете, къде учите, дрън дрън и такива глупости. ;д А пък зарибявките са си стабилни по 3-4 часа. ;д
Скайп, лицекнига... само аз ли ги каня директно без никви компютри?
бях в подобно положение. Аз съм мн притеснителна и отказах,но ако твоето момиче е по-отракано не смятам 4е има проблем :) късмет!