ZaGadKkAa
02-08-2011, 06:29
Зравейте!Освен,че времеот сега еее супер доброто явно при мен това не помага за напълно доброто настроение!Е този проблем го псоделих с най-добрите си приятели,но искам да чуя мнение,което е абстрахирано от всякакви мнение и т.н..та,от 1 година съм с човек,който в началото беше добър и до някаква степен искаше да ме впечатли (нормално при много хора е така) и бяхме супер влюбени и много държахме един на друг.Така беше близо 10-11 месеца,ноо сега някак си аз все едно се вманиячих по него.Учим в едно училище,прибираме се горе-долу по един маршрут и някак си постоянно искам да го чувам и да разбирам къде е и защо не е с мен.Просто се чувствам като манияка,обичамм го супер много и висчко бих дала за него,ноо всичките му жестове и думи и т.н,са сякъш съм му през..Примерно ние не сме от двойките които нон-стоп си подаряват разни неща,но за годишнината ни понеже той не беше в София и аз му пратих ММС в ,който му споделям как се чуствам с него и какво значи за мен,когато той се върна едноооооо цвете не ми даде,само ми звънна и каза -Честитта 1г.!Яко ми стана,но има хилядии,хиляди примери,но основния проблем при него е,че аз съм с гаден характрер (понякога),примерно с него мнго често сме на ралзични мнение и за него съм правила някъв много гаден поглед,който значел неуважение и бил суперр кофти,а аз порпинцип съм си такава супер импулсивна и доста наранявам с тези погледи и думи,които казвам и взимам прибързани решения,ноо просто не искам да бъда такава с него и да го карам д се чувства гадно (това е неговия проблем).А,моят проблем е ,че колкото и да гадно да се държи понякога с мен и пренебрежително и примерно ми тряска гсм,аз се скъсвам да звъня и да го търся и винаги са ми казвали,че не трябва така да се прави ,а да съм по-недостъпна,за да запази интерес,е обаче аз правя така и явно е грешно,защото води до неговото невнимание!И когато ,ей така просто му кажа обичам те и искам те и сякакви такива, той нищо не ми отговаря или подминава темата,а преди не го правеше и супер много му харесваше да му го показвам и казвам.
Значи на кратко аз правя злобни погледни и казвам гадни работи (което той мрази в мен и го е казвал),а той не е като преди,примерно аз постоянно го търся в скайп,фб,гсм,а той не отговаря и мен мисълта,че аз му натяквам колко го обичам и искам и му обръщам толкова внимание,а той с такава лека ръка си показва чувствта ме вбесява иии постоянно го питам ранзи въпроси,които ми лиспват просто да ми каже отговора..незнам дано сте ме разбрали,изписах си душата,ноооо исках да чуя и вашето мнение!Благодаря за отделеното време! :-)
Значи на кратко аз правя злобни погледни и казвам гадни работи (което той мрази в мен и го е казвал),а той не е като преди,примерно аз постоянно го търся в скайп,фб,гсм,а той не отговаря и мен мисълта,че аз му натяквам колко го обичам и искам и му обръщам толкова внимание,а той с такава лека ръка си показва чувствта ме вбесява иии постоянно го питам ранзи въпроси,които ми лиспват просто да ми каже отговора..незнам дано сте ме разбрали,изписах си душата,ноооо исках да чуя и вашето мнение!Благодаря за отделеното време! :-)