Влез

View Full Version : Като вманячена

ZaGadKkAa
02-08-2011, 06:29
Зравейте!Освен,че времеот сега еее супер доброто явно при мен това не помага за напълно доброто настроение!Е този проблем го псоделих с най-добрите си приятели,но искам да чуя мнение,което е абстрахирано от всякакви мнение и т.н..та,от 1 година съм с човек,който в началото беше добър и до някаква степен искаше да ме впечатли (нормално при много хора е така) и бяхме супер влюбени и много държахме един на друг.Така беше близо 10-11 месеца,ноо сега някак си аз все едно се вманиячих по него.Учим в едно училище,прибираме се горе-долу по един маршрут и някак си постоянно искам да го чувам и да разбирам къде е и защо не е с мен.Просто се чувствам като манияка,обичамм го супер много и висчко бих дала за него,ноо всичките му жестове и думи и т.н,са сякъш съм му през..Примерно ние не сме от двойките които нон-стоп си подаряват разни неща,но за годишнината ни понеже той не беше в София и аз му пратих ММС в ,който му споделям как се чуствам с него и какво значи за мен,когато той се върна едноооооо цвете не ми даде,само ми звънна и каза -Честитта 1г.!Яко ми стана,но има хилядии,хиляди примери,но основния проблем при него е,че аз съм с гаден характрер (понякога),примерно с него мнго често сме на ралзични мнение и за него съм правила някъв много гаден поглед,който значел неуважение и бил суперр кофти,а аз порпинцип съм си такава супер импулсивна и доста наранявам с тези погледи и думи,които казвам и взимам прибързани решения,ноо просто не искам да бъда такава с него и да го карам д се чувства гадно (това е неговия проблем).А,моят проблем е ,че колкото и да гадно да се държи понякога с мен и пренебрежително и примерно ми тряска гсм,аз се скъсвам да звъня и да го търся и винаги са ми казвали,че не трябва така да се прави ,а да съм по-недостъпна,за да запази интерес,е обаче аз правя така и явно е грешно,защото води до неговото невнимание!И когато ,ей така просто му кажа обичам те и искам те и сякакви такива, той нищо не ми отговаря или подминава темата,а преди не го правеше и супер много му харесваше да му го показвам и казвам.
Значи на кратко аз правя злобни погледни и казвам гадни работи (което той мрази в мен и го е казвал),а той не е като преди,примерно аз постоянно го търся в скайп,фб,гсм,а той не отговаря и мен мисълта,че аз му натяквам колко го обичам и искам и му обръщам толкова внимание,а той с такава лека ръка си показва чувствта ме вбесява иии постоянно го питам ранзи въпроси,които ми лиспват просто да ми каже отговора..незнам дано сте ме разбрали,изписах си душата,ноооо исках да чуя и вашето мнение!Благодаря за отделеното време! :-)

FromAutumToAshes
02-08-2011, 07:32
пише се вманиачен :oops:

AniBG
02-08-2011, 08:48
пише се вманиачен :oops:
То ако само това беше грешката на автора... :?

По темата: Според мен ще е редно да поговориш с него и да разбереш причината за неговото държание! Освен това и ти трябва да внимаваш как ти сама се изразяваш. Просто внимавай с "погледите", "говоренето" и изобщо държанието си. Възможно е, той да се държи така към теб, защото си му "казала нещо, което не искаш" или "си го погледнала"... :?

andreana19
02-08-2011, 13:50
Отдръпни се малко от него. Спри постоянно да му звъниш и пишеш. Според мен супер много го задушаваш, пък и по този начин му показваш, че каквото и да направи, ти си там, до него и ще го преглътнеш. Проблемът ти не са погледите и думите(както той твърди), а това, че му сваляш звезди и ходиш след него.

bibi7352
02-08-2011, 16:14
Определено, както казаха и по-горе, го задушаваш. Остави го малко на спокойствие. Престани да му пишеш в скайп и т.н., когато реши, че е свободен, той, предполагам, е достъчно голям, за да може да те потърси и сам. Ако не ти казва какво е правил, не настоявай да ти каже. Дори и като сте заедно, всеки има право на личен живот. А когато си на път да направиш някой от твоите погледи или да кажеш нещо, преброй до 3 или там до колкото искаш, поеми си дълбоко въздух, и премисли дали не би се обидил от това. Може да не ти е лесно, но ако искаш да не изчезнат чувствата му, внимавай какво правиш и се опитвай да се сдържаш повече :)

nepowtorima
02-08-2011, 16:15
Бе момиче, ти имаш ли Себе уважение?? Май не, а?

Спри да го търсиш за ден, два.. Дори и да умираш да го чуеш забрави да му се обадиш. Постави си цел да видиш дали той те обича толкова, колкото ти и дали се сеща за теб.. Ако ти се обади до 2 дена - мисли за теб.. ако след 2 дена значи е охладнял, дори може да не се и обади.. (ще чака ти да му се обадиш, защото е идиот) ..

В момента и той не знае какво иска - разбира, че и каквото да стане ти си там (даденост си му) и никога няма да се махнеш каквото и да стане..

П.С. - Човек с 300 зора прочетох темата ти .. Ама ти не уцелваш буквите на клавиатурата ли или.. К'во правиш ти? о.О... Следващия път пиши малко (т.е. много) по-разбираемо.. Моля ти се..

SorrowNeverDies
02-08-2011, 18:52
Остави го на мира, бе човек. Той да не ти е плюшена мечка? г.г

VaMpiRKaTaaa
02-09-2011, 07:42
разбира, че и каквото да стане ти си там (даденост си му) и никога няма да се махнеш каквото и да стане..
Тука е истината.
Има те за даденост.
3нае,че nonstop си му на разположение.
Спри да го търсиш.
Остави го той да те потърси.
Колкото и време да ти отнеме.

milan4eto
02-10-2011, 17:20
разбира, че и каквото да стане ти си там (даденост си му) и никога няма да се махнеш каквото и да стане..
Тука е истината.
Има те за даденост.
3нае,че nonstop си му на разположение.
Спри да го търсиш.
Остави го той да те потърси.
Колкото и време да ти отнеме.

Съгласна напълно! Не го търси няколко дни, за да видиш какъв му е интереса към теб, това ще ти помогне да разбереш какви са му чувствата към теб. Просто колкото и да ти се иска да го чуеш или да му пишеш, трябва да си поставиш за цел да не го търсиш.

GossipGir1
02-10-2011, 18:05
Само аз ли мисля, че не нас трябва да пита къде е проблема и какво да прави ?
Ти имаш връзка с него, не с нас. С него трябва да говориш.. с него трябва да се изясниш, с него трябва да се посъветваш. Ако не можете да говорите открито за връзката си един с друг , защо имате такава изобщо ? :-o