PDA

View Full Version : Нещо ми става ?

cecoooo
02-08-2011, 19:39
Абе, става въпрос за бой.На 14 години съм, 8 клас и ме е страх да се бия, знам че мога да го разбия от тупалки просто ме е страх да ударя.А когато бях 5-6 клас се бих и не ми пукаше, а сега като пораснах, к'во стана ? А, както казах 5-6 клас се бих, даже с 2-3 години по големи от мене и ги разбивах, НО НЕ ЗНАМ КАКВО СТАНА ????

NAPAST94
02-08-2011, 19:42
Дойде ти акъла в главата. Похвално!

MegiBoOm
02-08-2011, 19:43
Дойде ти акъла в главата. Похвално!

:lol: :D :lol:

cecoooo
02-08-2011, 19:52
Е, сериозно бе човек, като някой дойде и ме бутне и ме удари кво да прая да седя и да гледам ли ??????? а преди скачах на бой и го бих мн и после ме гледаха с бялото на окото

NAPAST94
02-08-2011, 19:55
Е, сериозно бе човек, като някой дойде и ме бутне и ме удари кво да прая да седя и да гледам ли ??????? а преди скачах на бой и го бих мн и после ме гледаха с бялото на окото

Е чак толко не бива ся 8-)
Да не са те били нещо, че да си се наплашил?

cecoooo
02-08-2011, 19:59
Ами има нещо такова един път се бях скарал с едно момче и се бяхме здарпали на тренировки обаче не се бихме заради трениора и варвяхме с едни приятелчета в махалата и този дойе с още 10 човека и ме одари в окото насини ми го и незнам просто ... но и преди това е имало случки в които просто не мога да ударя сякаш ми даржат раката и не мога да замахна

NAPAST94
02-08-2011, 20:12
Ами има нещо такова един път се бях скарал с едно момче и се бяхме здарпали на тренировки обаче не се бихме заради трениора и варвяхме с едни приятелчета в махалата и този дойе с още 10 човека и ме одари в окото насини ми го и незнам просто ... но и преди това е имало случки в които просто не мога да ударя сякаш ми даржат раката и не мога да замахна

Е тва е важно. Може пък всеки път като опре до бой, да се притесняваш после от отмъщение. По-малките им е малко далече от акъла, ама с времето стават по-отмъстителни :D
Ти например нямаш ли приятели, познати които да викнеш и да могат да се бият горе-долу. Щото май тука е разковничето. Ти можеш да се биеш, ама тръгнат ли да ти връщат, няма кой да ти помогне. Прав ли съм?

ПС: Какво тренираш :)

cecoooo
02-08-2011, 20:31
....

NAPAST94
02-08-2011, 20:40
футбол но сега спрях далга история както и да е ами имам приятели ама на този брат му бил някав руснак дето се знаел с руската мафия и живеел в софия

Приятели може да имаш, въпроса е като им кажеш еди къде си, в еди колко часа дали ще дойдат?
А тва за мафията е меко казано несериозно. Дори и да приемем, че има няква доза истина, мислиш ли, че някъв по-голям от тебе ще дойде и ще те пребие. Най-много да те сплаши, ако въобще съществува и е тоя, за който се представя.
Виж първия въпрос е важен. И аз имам приятели, ама хич не са много тия които в такъв момент ще се появят. То предимно при такива събирания, до масов бой не се стига. Хватката да не си сам, за да може да се биеш 1 на 1 с тоя дето ти прави проблеми.

cecoooo
02-08-2011, 20:53
имам само 2-3 приятели които ако им кажа ще дойдат но въпроса не е за този човек точно ний се оправихме с него но просто всеки път си казвам ако ми каже нещо или трагни да ми скача удрям го и тва но просто нещо ме спира брат ми вика ако искаш да ги пердашиш много трябва да си луд и да не ти пука кво ще стане дали ще те набие или не просто .... и просто като тръгна да удрям и не мога нали ти казвам се едно някой ми даржи ръката

NAPAST94
02-08-2011, 21:03
имам само 2-3 приятели които ако им кажа ще дойдат но въпроса не е за този човек точно ний се оправихме с него но просто всеки път си казвам ако ми каже нещо или трагни да ми скача удрям го и тва но просто нещо ме спира брат ми вика ако искаш да ги пердашиш много трябва да си луд и да не ти пука кво ще стане дали ще те набие или не просто .... и просто като тръгна да удрям и не мога нали ти казвам се едно някой ми даржи ръката

Еми тва, че все едно някой ти спира ръката е на нервна почва. Ама знам ли на какво точно се дължи вече. Щом имаш приятели които ще се застъпят за тебе, другаде трябва да се търси проблема.
Някой твой близък, приятел, да са пребили. Не знам, започвам да гадая. Кажи ти нещо да ти се е случило, което според тебе ти е повлияло. Трудно е да се каже иначе :(

kyka1
02-09-2011, 13:40
Мене пък не ме е страх :) Ако някой дойде да ме бутне или удари без причина му правя зъбите циганска ограда :razz:

blackrose
02-09-2011, 15:32
Според мене не те е фанало шубето а просто си отвикнал и в един момент когато си по ядосан защото то се натрупва и натрупва тогава ще така ще ги набиеш че жална им майка 8-)

VaMpiRKaTaaa
02-09-2011, 15:52
Ама ти сериозно ли?
Брей..можел да го спука от бой..
хвалиш ли се?
С бой нещата не се оправят.

drogba333
02-09-2011, 16:01
Ама ти сериозно ли?
хвалиш ли се?
Не лъжи момчето! ак оти посегне просто му шибни 1ин здрав ъперкът в корема и да не ти пука

Greennight
02-09-2011, 16:08
Познато...Тва е просто,щото преди ти се е случвало много често да се биеш и си свикнал,освен тва си бил малък и не си мислил за последствията.Сега сигурно не си се бил от доста време и като си мислиш,че едва ли не можеш да го убиеш като го удариш се притесняваш...Просто трябва да се наложи да се сбиеш пак,за да привикнеш...

Greennight
02-09-2011, 16:17
А иначе на такива простотии за мафията не се хващай :lol: Такива колко са ми ги разправяли...Италианската мафия,руската мафия дрънци.Най-малкото,че ако имаше нещо общо с някой по-известен мафиот,изобщо нямаше да се хвали с тва,за да не го подпукат куките...

VaMpiRKaTaaa
02-09-2011, 16:18
Ама ти сериозно ли?
хвалиш ли се?
Не лъжи момчето! ак оти посегне просто му шибни 1ин здрав ъперкът в корема и да не ти пука
^^Само с думи можеш да съсипеш човек..ако си достатъчно интелигентен.Но ти явно НЕ си.

drogba333
02-09-2011, 17:25
Ама ти сериозно ли?
хвалиш ли се?
^^Само с думи можеш да съсипеш човек..ако си достатъчно интелигентен.Но ти явно НЕ си.
Ако си толкова интелигента съсипиме с думи на живо ,а аз през това време ще ти трооша главата и да видиме дали ще се върнеш жива. Авторе пусни се темата тука http://www.mma-bulgaria.com/forum/viewforum.php?f=18&sid=ae7143f89d1d4a876c9831a923f40815 и опиши по подробно

cecoooo
02-09-2011, 17:46
Ще пусна тема но преди наистина доста често се бих и просто незнам какво стана в края някаде на 1вия срок се сбих с едно момче което се правише на най варвежния в училището и бяха направили един кръг моя клас и го ударих и от там се отпуснах качили и го набих смисъл такъв 1вия удар ми е малко труден ....

П.С Нещо не мога да пусна тема в онзи форум на MMA

drogba333
02-09-2011, 18:31
Ще пусна тема но преди наистина доста често се бих и просто незнам какво стана в края някаде на 1вия срок се сбих с едно момче което се правише на най варвежния в училището и бяха направили един кръг моя клас и го ударих и от там се отпуснах качили и го набих смисъл такъв 1вия удар ми е малко труден ....

П.С Нещо не мога да пусна тема в онзи форум на MMA
напишими съдаржанието на ЛС и аз ще я пусна и ще ти дам линк

VaMpiRKaTaaa
02-10-2011, 08:15
drogba333,и а3 съм се била,точно за тв'a ти казвам,че с бой нищо не се постига.Нали ще го набиеш,после той събере приятели и теб ще те млатят..и така до безкрайност.

cecoooo
02-10-2011, 10:01
Абе и аз го знам това че с бой не става работата ама като дойде ме бутне нещо кво да правя а като .... ми е такър проблема един път ми трябва да ударя някой и ще свикна вече но ...

modjodjodjo
02-10-2011, 12:12
Твойта работа е лапешка работа

van1
02-10-2011, 14:48
футбол но сега спрях далга история както и да е ами имам приятели ама на този брат му бил някав руснак дето се знаел с руската мафия и живеел в софия

Не знаехме, че руската мафия се занимава с малолетни агресиращи момченца :razz: :razz: :razz:

cecoooo
02-10-2011, 17:46
Моля темата, да бъде изтрита.

fenastz
02-10-2011, 18:20
Ако ти набия един в носа веднага ще загубиш и страх и всичко :)