Влез

View Full Version : Има ли си някой

NAR0
02-08-2011, 20:50
Ходя с едно момиче от около година. Всичко беше идеално. Преди около месец тя замина с техните за друг град за няколко месеца. Отначало се чувахме по скаип всяка вечер. Не можехме да се отделим от камерите. От известно време се чуваме по-рядко по нейно желание и има промяна в държанието и. Питах я защо а тя винаги ми отговаря: "Приятно ми е с теб като си говорим и не крия нищо от теб но ще се чуваме по-рядко". Няколко пъти така. Не се сдържах и я питах директно какво става между нас. Отговора и беше: "Нищо не се е променило просто сега има разтояние, като се премахне пак ще си както преди". Какво да мисля. Иска да ме зареже но я е страх да ми каже или наистина ми казва истината?. Каква може да е причината за това поведение ?

sladur4etyYy
02-08-2011, 20:59
причината може да е всякаква. просто почакай и ще разбереш.

FairYoFdaRknEsS
02-08-2011, 21:43
Може да няма достатъчно време да стои пред компютъра ;)

nightlygirl
02-08-2011, 22:11
Никога няма да е като преди,явно не я устройва сегашния етап и има нещо впредвид.

xinfamous
02-08-2011, 22:15
може да не те лъже брат,обаче запомни го от мене,няма такова нещо като 'неочаквано действие' на момиче! Винаги подозирай най-лошото като си имаш работа с тия гадини.

jeni4kata
02-08-2011, 22:24
има си да :-o

GossipGir1
02-09-2011, 02:56
Според мен няма нищо, още повече че тя сама те е уверила, че нищо не крие от теб. Най-вероятно предпочита да прави нещо по-различно от това да седи пред комп-а ...
Не си пълни главата с глупости и се успокой :)

VaMpiRKaTaaa
02-09-2011, 07:02
Според мен няма нищо, още повече че тя сама те е уверила, че нищо не крие от теб. Най-вероятно предпочита да прави нещо по-различно от това да седи пред комп-а ...
Доста и наивна щом мислиш,че няма нищо..
Това рязко отдръпване и хладно държание....
Само си е намеарила друг,или авторе,чувствата и към тебе са охладняли.

GossipGir1
02-09-2011, 07:09
Доста и наивна щом мислиш,че няма нищо..
Това рязко отдръпване и хладно държание....
Само си е намеарила друг,или авторе,чувствата и към тебе са охладняли.

Ами не виждам причина да лъже... можело е да му каже "да има друг, съжалявам" а вместо това се е опитала да го увери, което ме кара да си мисля, че държи на него и иска да бъде с него :)
охх в крайна сметка само тя си знае какво й има :-o

VaMpiRKaTaaa
02-09-2011, 07:14
Ами не виждам причина
Причините може да са много.
Може да не го обича вече.
Може да си е намерила нов приятел или да си харесва момче,от градът,в който е в момента.Може и просто да разбира,че връзка от разстояние не може да съществува. :) Причините може да са стотици....

GossipGir1
02-09-2011, 07:29
Ами не виждам причина
Причините може да са много.
Може да не го обича вече.
Може да си е намерила нов приятел или да си харесва момче,от градът,в който е в момента.Може и просто да разбира,че връзка от разстояние не може да съществува. :) Причините може да са стотици....

питах се за причини да го лъже, а за промяна на държанието съм съгласна.. може да са много :) И все пак и да си е намерила друг , ако уважава "историята" с това момче не би го излъгала .. поне аз не бих :)

VaMpiRKaTaaa
02-09-2011, 07:32
Например може да го лъже,защото я е страх да му каже истината.
И по този начин да иска да го отдалечи от себе си,без да се налага да му казва истината.

GossipGir1
02-09-2011, 07:36
И по този начин да иска да го отдалечи от себе си,без да се налага да му казва истината.

Мда имаш право, много е възможно да е така. Обаче се надявам да не си права :)

VaMpiRKaTaaa
02-09-2011, 07:48

Мда имаш право, много е възможно да е така. Обаче се надявам да не си права :)
И аз.
Макар,че повечето ми приятелки например правят така като решат да късат с момчетата си...незнам от някъв шибан страх ли..от кв'o..
Аз например Hе съм така.
Аз съм толко директна,че има много хора,които ме мразят заради тая моя директност :D
Но нека ме мразят...аз предпочитам директното отношение.