Влез

View Full Version : Не знам какво да правя .. ;х

eLeHaGuLbertt
02-09-2011, 11:33
С едно момче тръгнахме преди 1 седмица и нещо, имах чувства към него .. и все още имам. Преди да тръгнем се закачаше с мен, една приятелка и още едно момиче. Въпросното момиче ще го наречем "Х".. Малко след това ми призна, нали .. ии не ми е предлагал или нещо от сорта, но ми каза, че ме обича. Сега уж сме заедно, прегръщаме се, целуваме се .. и т.н. Не обарва момичетата, поне не съм виждала да го прави. Но вчера бяхме в коридора, в края и има един голям прозореца и съм се облегнала на него и си говорихме, и поглеждаше кой минава. И "Х" се появи и той се загледа през прозореца, аз му говоря той не ме чува. :? Често ходи в нейния час, когато имат ФВС.. Твърди, че ме обичал.. ама само като я види и не отделя очи. Какво да направя по въпроса? .. Според вас харесва ли яя .. ?

VaMpiRKaTaaa
02-09-2011, 11:46
Според вас харесва ли яя .. ?
ДА.
Какво можеш да направиш?Нищо.
Дай му само поле за действие.
И чакай да видиш при теб ли ще дойде,или при нея.
Това е най-умното,което можеш да направиш.

nakalud
02-09-2011, 11:47
Ами мисля че няма нужда да се спори .. той определено я харесва .. ;)

Anonimkatb
02-09-2011, 11:57
"Х" се появи и той се загледа през прозореца, аз му говоря той не ме чува. :? Често ходи в нейния час, когато имат ФВС.. Твърди, че ме обичал.. ама само като я види и не отделя очи. Какво да направя по въпроса? .. Според вас харесва ли яя .. ?

Амии има лека възмажност да я харесва но определено тиб повече те харесва щом ти е признал и се прегръщате и целувате..ии аз мисле че трябва да си поговорите да го питаш дали харесва и другото момиче и да му направиш забележка дето не те слуша!!!все пак не е много приятно да си говореш сама а той да зяпа някоя :smt072 :smt076 и ако каже че леко му харесва или нещо такова го питай и кво толкова и харесваш??повече от мен ли??а ако каже ни го питай защо тогово така и само нея зяпаш????? :-x

:D това и от мен ако не ти хареса не го ползвай.......аз поне това щях да направя ако бях на твойто място.
ииии успех :)

jeni4kata
02-09-2011, 12:01
Ако бях на твое место бих му телгила шута.Как така ще ходи с мен,ще казва,че ме обича,а ще загледа друга !!???

ivcheto0o
02-09-2011, 12:05
Според мен я харесва и е по-добре да изясните нещата преди твоите чувства да се задълбочат и да останеш наранена.

ozzy
02-09-2011, 12:16
Според мен я харесва и е по-добре да изясните нещата преди твоите чувства да се задълбочат и да останеш наранена.

Epik
02-09-2011, 13:58
Тоя пич явно гледа много филми и си мисли, че като накара другото момиче да ревнува ще я спечели. Я му тегли една майна и да си гледа работата, няма нужда да говорите или каквото и да било просто спри контактите с него.

xinfamous
02-09-2011, 14:38
но ми каза,че ме обича. Сега уж сме заедно, прегръщаме се, целуваме се .. и т.н. Не обарва момичетата,

ааааахахахахахаххаххх

eLeHaGuLbertt
02-09-2011, 14:41
но ми каза,че ме обича. Сега уж сме заедно, прегръщаме се, целуваме се .. и т.н. Не обарва момичетата,

ааааахахахахахаххаххх

Кооолко смешно.. :grin: :?

VaMpiRKaTaaa
02-09-2011, 14:45
^^Смешно е.
3ащото си тъпа и му вярваш.
Това вашето не е нищо друго освен просто свалки...
Кв'и са тия 'връзки'по седмица-месец?
Това НЕ е никаква връзка.

Vilencety
02-09-2011, 14:45
С едно момче тръгнахме преди 1 седмица и нещо, имах чувства към него .. и все още имам.

интересно ми е кви са тия чувства? :D

eLeHaGuLbertt
02-09-2011, 16:27
С едно момче тръгнахме преди 1 седмица и нещо, имах чувства към него .. и все още имам.

интересно ми е кви са тия чувства? :D

Ами чувства като чувства.. :)

Моля същества, които няма да помогнат - да не пишат по темата. :)

eLeHaGuLbertt
02-09-2011, 16:39
^^Смешно е.
3ащото си тъпа и му вярваш.
Това вашето не е нищо друго освен просто свалки...
Кв'и са тия 'връзки'по седмица-месец?
Това НЕ е никаква връзка.

Не искам да те обиждам, но се ти си тъпата тук .. :-o Щом пиша тук, значи си има причина. А причината е следната - съмнявам се .. Т'ва да ти звучи като "Вярвам му." ? :?
Свалки? Леле .. От кога се сваляме със "Обичам те" .. и целувки? ..
За теб какво е връзка?
Седмица - месец, е че чакай малко.. Всички връзки са имали ''седмица - месец'' и са ставали по - дълги.. ? Хъъ ?

justwondering
02-09-2011, 16:52
Той просто не знае какво иска или се прави на "много важния" като е гадже с тебе и я зяпа постоянно. На бас, че ако Х момичето му върже, ще се опита да се прави на големия играч и да ви върти двете..

TheBeliever
02-09-2011, 17:03
Сваляте се с "Обичам те", защото наивните пикли най-лесно на това се връзвате. Даже не осъзнавате значението на думичките.

На въпроса ти - да, харесва я. Напълно вероятно е да не му е минал номерът с нея и както казаха по-горе да се опитва да събуди ревността й.

Deni9688
02-09-2011, 18:51
Ако бях на твое место бих му телгила шута.Как така ще ходи с мен,ще казва,че ме обича,а ще загледа друга !!???

ТОЧНОО :grin: :grin:

eLeHaGuLbertt
02-09-2011, 19:45
Реших.
Ако може да локнете темата? :oops:

assd
02-09-2011, 19:49
само щото си се кръстила с името на екранното превъплащение на нинчето ще пиша в темата!